UAOTZYV.COM

Неодент Стоматологія

Адрес Кривий Ріг, вулиця Лісового, 37
Телефон +380 (96) 842-18-09
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт neodent.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 3.9 35 отзывов
NEODENT dental center
Похожие компании в категории
Стоматологическая клиника Арт Дент — Кривий Ріг, бул. Маршала Василевського, 30
стоматология MedStar — Кривий Ріг, Сонячний квартал
Стоматологическая клиника ДЕНТ ЛАЙФ — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 7
Медикар Имидж Стоматология — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 1

Неодент Стоматологія отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nela
02 февраля 2024 в 9:59

Цю стоматологiю знайшла в інтернеті. Сама не місцева, але виявилося і живу недалеко. Записали і прийняли в той же день. Клініка сподобалася дуже - грамотний лікар, пояснив і пролікував мою проблему. Дякую за роботу, рекомендуватиму вас знайомим

Юля
21 ноября 2023 в 2:27

Дуже сподобалось в стоматології Неодент. Прекрасний лікар Нечай Артем Андрійович і його асистент, зробили все дуже професійно. Рекомендую. Дуже затишно, чистенько, комфортно. Дуже приємна і гарна адміністратор. Обов'язково завітаю ще.

Татьяна
16 ноября 2023 в 15:40

Нарешті чоловік наважився на похід до лікаря, але саме я хочу поділитися своїм захватом від людей, що працюють в цій стоматології, так як я супроводжувала свою пару. 1 - не дивлячись на мокру погоду, в клініці поли були ідеально чисті, чим мене просто поразили. 2 - ми прийшли трішки раніше то адміністратори відразу запропонували чай чи каву і абсолютно безкоштовно! (в наш час хіба таке буває?) 3- лікар (крупний молодий мужчина) настільки просто і доступно пояснив нам все на консультації, що я просто вражена його ставленням до літньої людини. Однозначно рекомендуємо всім цю клініку!

Влада
29 октября 2023 в 21:22

Доброго вечора, хочу написати свій відгук про мій візит до клініки Неодент. Зателефонувавши мене одразу записали на 15: 10 на видалення зуба чекала 5-10 хв, зайшовши в кабінет все було добре рвали зуб годину (1.10) і коли вийшла мені надали чек 1500 грн, хоча зателефонувавши запитавши про суму сказали від 500 грн + 200 анестезія. За що 1500 грн? Персонал привітний, дійсно ідеально чисто, але як на мене дуже дорого.

Екатерина
23 октября 2023 в 15:30

Лікувала зуби, ставила імпланти, все сподобалось, увага до пацієнта шикарна, чистота на високому рівні, живем від Неодент далеко, але будемо ходити тільки ссюди, ос

Ольга
05 октября 2023 в 12:32

Дуже задоволена клінікою. Не пошкодувала жодної хвилини, що обрала саме цю клініку! Ставила 4 веніри та 7 коронок. Робота зроблена на ВИЩОМУ РІВНІ! Дякую всьому персоналу, а особливо доктору Артему Андрійовичу Нечай!

Anna
03 октября 2023 в 15:34

Ставила брекеты в этой клинике. Когда мне пора было посетить ортодонта (еще и срочная ситуация была), ортодонт поставил меня перед фактом в телефонном режиме, что у него конфликт с начальством (еще и подробности конфликта описал) и теперь не может меня лечить и типа разбирайтесь сами. Скинул номер телефона директора и чтобы я сама решала вопрос приема. С клиники администратор не звонила, просто ждали пока пациенты будут сами приходить или звонить с вопросами на рецепшн. Мне нужно было срочно корректировать брекеты, но в клинике только спросили как я теперь буду, буду ли искать другого ортодонта, и собрать ли мои документы (кстати даже документы до конца не собрали, когда приехали полностью их забрать после созвона с администратором они никак не могла все листочки найти). Мы сами спросили на счет того, можно ли перейти к другому ортодонту или хотя бы чтобы они как-то помогли, т к ситуация срочная, а так легко и быстро ортодонта не найти в середине лечения. Но они через день или два предложили обратиться в Желтые воды дали номер телефона одного врача там и все. В Кривом Роге оказалось никого не смогли найти…
Короче, очень неприятная ситуация… за большие деньги! Еще и втянули в свой конфликт подробностями, а про профессионализм забыли.

Карина
25 сентября 2023 в 20:55

Мені сподобалася клініка, робила пломбу, дуже швидко, не боляче, в приємній атмосфері, приходитиму ще

Костя
25 сентября 2023 в 13:15

Дуже сподобалася, в цілому, клініка. Був у лікаря Артема Андріївоча. Профісіонал своєї справи. Все пояснив, підсказав. Я задоволений результатом. Дякую. Буду радити вас знайомим!

Аня
24 сентября 2023 в 20:42

Ставила брекети у цій клініці. Коли мені час було відвідати ортодонта (ще й термінова ситуація була), ортодонт поставив мене перед фактом у телефонному режимі, що у нього конфлікт із начальством (ще й подробиці конфлікту описав) і тепер не може мене лікувати і типу розбирайтеся самі. Скинув номер телефону директора і щоб сама вирішувала питання прийому. З клініки адміністратор не дзвонила, просто чекали поки пацієнти самі приходитимуть чи дзвонитимуть із питаннями на рецепшн. Мені потрібно було терміново коригувати брекети, але в клініці тільки запитали як я тепер буду, чи шукатиму іншого ортодонта, і чи зібрати мої документи (до речі, навіть документи до кінця не зібрали, коли приїхали повністю їх забрати після дзвінка з адміністратором, вони ніяк не могла всі листочки знайти). Ми самі запитали щодо того, чи можна перейти до іншого ортодонта або хоча б щоб вони якось допомогли, тому ситуація термінова, а так легко і швидко ортодонта не знайти в середині лікування. Але вони через день чи два запропонували звернутися до Жовтих вод дали номер телефону одного лікаря там і все. У Кривому Розі нікого не змогли знайти…
Коротше, дуже неприємна ситуація. Ще й втягнули у свій конфлікт подробицями, а про професіоналізм забули.

Женя
18 сентября 2023 в 5:27

Хочу подякувати весь персонал клініки. Прийом у точно призначений час, жодних черг та довгого очікування. Сучасне обладнання, професіонали лікарі та помічники. Лікуватися у цій клініці можна всією родиною. Були в Артура Олександровича, дякую йому за пролікований зуб.

Нина
14 сентября 2023 в 6:13

Марте этого года поставили сыну брекеты, доктор Михаил Витальевич, всё шло хорошо, но вот вчера позвонила записаться на очередной прием, мне отвечают что доктор не работает и они не знают что делать дальше. Позже перезвонил директор и предложил альтернативу - ездить к доктору, которого он рекомендует, маленький нюанс, доктор находится в г. Жёлтые воды. Вы серьезно? То есть, вместо того, чтобы решать административные проблемы, пациентов просто отсылают бог знает куда. Или приезжайте, забирайте свои документы, подан лечения и ищите доктора сами. Аплодисменты. Мы выложили немаленькую сумму денег, чтобы теперь ещё и нового доктора искать? Мы доверились вашей клинике и что теперь? Я сама медик с 34-летним стажем. И теперь я начинаю понимать, почему нас не любят.

Дмитрий
10 сентября 2023 в 11:35

У них при звільненні лікаря (а зараз це досить часте явище) Вам ніхто нічим не допоможе!
Перевалюють провину на лікаря, а лікар на них – це вся допомога!
І всім начхати, що у вас - хоч помріть від болю, але ". На жаль, лікаря немає. "

Подбайте про себе самі!
Відповідальності перед пацієнтами – нуль!

Подумайте сто разів, перш ніж звернутися сюди.

Саша
05 сентября 2023 в 14:54

Театр починається з вішалки, а Неодент із рецепшна. Адміністратор, яка зовсім нічого не розуміє про те, як поводитися з пацієнтом, спілкується з клієнтом (зокрема зі мною) так, наче я їй уже щось винен. Лікар, до якого мене записали, запропонував видалити здоровий зуб (як потім з'ясувалося в іншій клініці). Враження про візит найнегативніші. Ви і 1 зірки не заслуговуєте!

Алла
17 августа 2023 в 14:37

Ужасная клиника, пришла поставить три коронке, мне сделали одну на три зуба, сказали, что так будет лучше, заплатила 9500, как за три отдельных, через две недели начала опухать десна и воспаляться, коронка оказалась широкой и десна ложится на коронку и отекает. В клинике свою вину отрицают, говорят, что это не страшно, прошло пол года отек не сходит, хоть и приглаживаются лекарство. Всем кто пострадал от этой стоматологии предлагаю объединится и написать жалобу на некачественное лечение.

Дарья
13 августа 2023 в 23:29

Дуже вдячна Артуру Олександровичу за професіоналізм і прагнення до саморозвитку, увагу до деталей, піклування про пацієнта та всі зусилля для створення невимушеної атмосфери під час ненайприємніших, але необхідних і дієвих стоматологічних процедур!

Дмитрий
04 августа 2023 в 11:06

Не рекомендую. Специалист, к которой мы попали, предложила удалить два здоровых зуба и походить две недели в масочке с пеньками, на месте зубов, пока будут делаться коронки.
Оборудование, может быть и 21 век, а доктор ментально осталась в 20.
Пошли в другую клинику (с аналогичными ценами), где было предложено совершенно другое лечение.
P. S. Не очень понимаю экономию на освещение в фойе клинике. Темно, как в погребе.

Juliya
16 июля 2023 в 6:00

Дуже задоволена лікуванням у клініці Неодент. Була з донькою на прийомі Артем Андрійович. Дуже добрий лікар, професіонал. Лікування безболісне, швидке та якісне. Після такого лікування дитина не боятиметься прийти ще раз. Ціни адекватні, ставлення та обслуговування на найвищому рівні.

Саша
15 июля 2023 в 1:15

Отличная клиника! Неоднократно лечил зубы именно здесь. Артур Александрович всегда делает все аккуратно, надежно и безболезненно. Врач - мастер своего дела! Также хочу отметить внимательность администраторов. Очень вежливые и приветливые. Теперь ходим всей семьёй, Рекомендую.

Женя
06 марта 2022 в 4:01

Сегодня вырвала зуб мудрости, всё прошло на высшем уровне, спасибо огромное доктору Шевкаленко Артуру Константиновичу!

Добавить отзыв