UAOTZYV.COM

Нечитайло Г.В.

Адрес Дніпро, вулиця Журналістів, 7
Телефон +380 (93) 233-53-53
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4 8 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Семейной Стоматологии Art Dental Clinic — Дніпро, Проспект Воронцова, 15
Детская стоматология — Дніпро́, просп. Слобожанський, 42
Стоматология — Дніпро, просп. Петра Калнишевського, 30

Нечитайло Г.В. отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
24 октября 2023 в 18:16

За свою жизнь была у многих стоматологов и разные ситуации в жизни были. Но однажды знакомая посоветовала данную клинику. На приём попала к Докторук Светлане Очень внимательный, добропорядочный и знающий свою работу человек. С тех пор, уже лет десять, вся моя семья и знакомые лечим зубы только у нее. Нареканий никогда не у кого не было. Всем рекомендую. Огромное спасибо за вашу работу.

Елена
19 октября 2023 в 1:16

За своє життя була у багатьох стоматологів та різні ситуації в житті були. Але одного разу знайома порадила цю клініку. На прийом потрапила до Докторук Світлани Дуже уважна, добропорядна людина, яка знає свою роботу. З того часу вся моя сім'я та знайомі лікуємо зуби тільки у неї. Нарікань ніколи не було в кого. Всім рекомендую.

Иван
16 октября 2023 в 16:46

Бував у багатьох різних стоматологів, але колись потрапив до Світлани Дохторук, потім тільки до неї й ходжу. Я дуже задоволений результатом лікування і завжди рекомендуватиму її своїм близьким. Дякую за ваш професіоналізм)

Валентина
13 октября 2023 в 0:26

Дохторук С. В-моя рятівниця, лікар від Бога. Все розповідає і такі у неї ніжні руки. Я за свої 65 років ніколи не зустрічала такого хорошого професіонала своєї справи. їжу.

Лида
11 октября 2023 в 13:22

Дякую за чарівні та ніжні руки Дохторук С. В, яка врятувала мені мої зуби, які ніхто не брався лікувати. Багато років лікуємося в неї всією родиною. Здоров'я Вам.

Alpin
09 октября 2023 в 15:21

Хочу залишити відгук про Світлану Володимирівну, чудовий стоматолог, лікуємося всією сім'єю, рекомендую, велике вам спасибі

Виктория
01 сентября 2023 в 21:39

Дохторук С В никому не рекомендую! Нерадивый халатный доктор, которую трудно назвать специалистом! Другие работающие стоматологи - претензий нет, свою работу проводили качественно при обращении.

Виктория
25 августа 2023 в 1:16

У цій стоматології обслуговувалась я і моя сім'я не один рік. З радістю всім знайомим та співробітника. Рекомендувала. Але останній візит наклав такий відбиток, що всі добрі враження перекреслив. Хворів зуб, за записом потрапила до Світлани Володимирівни. Було покладено ліки, поставлено тимчасову пломбу, домовлено про подальше пломбування каналів тощо. Ситуація є стандартною. Через добу, за умови, що після процедури, після приїзду додому, почався сильний біль, нічого не їла, тільки випила знеболювальне, пломба випадає, залишаються її якісь частини. Живу досить далеко, вдома однорічна дитина, спонтанно під'їхати, щоб знову поставити – не можу. Про це на прийомі йшлося. Перше питання - що за якість матеріалу, який без будь-якого впливу, висипався, як пісок? Ціни не такі вже й низькі. Ще через добу біль став гострим. Приймаю рішення звернеться до найближчої до будинку стоматології. Ось тут все найцікавіше. Коли я прийшла на прийом, всі стоматологи прийшли на мене подивитися. Точніше, на результат прийому. Ліки, його залишки, було недбайливо "розпихати" в міжзубному просторі, лежало на яснах. Залишки, які не випали. Внаслідок впливу цих ліків стався некрозу тканини ясен у районі двох зубів! Дуже вже лікарі були здивовані і довго дивилися мені в рот, журячись, як вчасно я взагалі прийшла. Якби прийшла днями пізніше, два зуби треба було б видалити, тканини ясен висікти. А так, чи півтори години всього мили, чистили, частину тканин прибирали і бог знає, що ще робили. Тільки після цього брали припинилися. Призначено антибіотикотерапію та місцеві процедури. А також ще не один візит до лікаря. Велике спасибі, хлопці. У мене ну просто немає цензурних слів на цей рахунок! Зрозуміло, моя сім'я, яка теж з радістю відвідувала цю стоматологію, бачила цю ситуацію і, звичайно ж, більше ніхто ніколи туди не звернеться. Люди! Будьте уважні до свого здоров'я! Звичайний візит до стоматолога обернувся відмиранням тканини двох ясен. Подумайте добре, перш ніж туди піти. Щиро не рекомендую! Раніше роками була у двох молодих жінок стоматологів. Було все гаразд. Запитань не було

Добавить отзыв