UAOTZYV.COM

Мої Суші отзывы

Адрес Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 5
Телефон +380 (800) 33-07-08
Часы работы 10:00-22:00
Сайт www.moi-sushi.com.ua
Рубрики Ресторан японской кухни
Оценка 1 5 отзывов
Похожие компании в категории
Мелроуз — Дніпро́, просп. Богдана Хмельницького, 31Д
Банзай — Дніпро, вулиця Миронова, 8а
японаХата — Дніпро, Зоряний бул., 1А
Сушия - заказ и доставка суши, роллов в Днепре — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 50, ТЦ Пасаж, Дніпро

Мої Суші отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кристина
02 марта 2024 в 3:12

Адміністратор не знає меню.
600 гривень за сет з зіпсованим тунецем. Просто жах! Якщо ви хочете отруїтися, замовляйте. В іншому випадку - не рекомендую. Начинка майже відсутня, один рис, чорне авокадо, риба нарізана дуже тонко, думаю через те, що кухарі платять за недостачу по інвентаризаціям, а це не допустимо, через це страждає якість продукту. Цінуйте ваших працівників і буде вам щастя. Це було моє останнє замовлення тут. Ви використали всі шанси

Марина
23 февраля 2024 в 6:43

Ви не маєте права існувати! Обдурюєте людей, обвішуєте на вагах. Ганьба вам! Замовляли 2 роли в одному 187 грам/200 грам (на сайті), в іншому 180 грам/195 грам (на сайті).
Ще й зроблені жахливо.

Myja_v
14 января 2024 в 16:35

Ой, товариші. Це крах. Якщо не "краща".
А ситуація полягає в наступному: дуже сильно захотіли з молодим чоловіком провести вечір п'ятниці за смачною їжею та напоєм, завершивши таким приємним чином важкий тиждень, тому вирішили замовити сет "Свято наближається". Замовлення я склала о 12: 00 на вечір 18: 45, щоб ні молодої людини, після важкого робочого дня, ні себе, не затримувати, а просто прийти, забрати і піти. Так от не вийшло, тому що після приїзду нам сказали, що у зв'язку із завантаженістю він ще не готовий і потрібен ще час: ". Хвилин 20. ", ми увійшли в розуміння і погодилися. Прийшовши назад, через півгодини, ми зіткнулися з новим проханням про очікування, нам уже це почало привносити видимий дискомфорт, але ми вирішили спробувати почекати ще. Так ми чекали трохи більше години, що призвело до закінчення терпіння мого хлопця і він вирішив відмовитися, але в цей момент йому відповіли, що зараз наше замовлення вже буде видане.
Я думала про те, що, швидше за все, не писатиму цей негативний коментар, посилаючись на завантаженість і так далі, але те, що виявилося далі - не терпимо. А точніше: ми розпакували замовлення, і я зрозуміла, що подача залишає бажати набагато кращого і вона дуже, на жаль у негативному сенсі, відрізняється від того, як це було раніше. Вона (подача) похабна, все нарізане криво, неакуратно, з незрозумілими, місцями злиплими, а в інших місцях розвалистого, шматками всього; слідами соусу, біля краю розрізу зрозуміло, що все нарізалося ножем соус з якого не стирався. На смак - не передати словами: риба несмачна на стільки, що незрозуміло що це риба, взагалі; один шматочок з нарізки суші, я взагалі не могла прожувати, тому що він повіяв чимось не свіжим, чимось залежно-старим.
Залишилися дуже незадоволені – це було наше останнє відвідування цього закладу.
Чекаю у відповідь на мій коментар, тому що в даному випадку, як "вибачення", просто розвести руками, як це зробив ваш касир - це понад свинство, яким ви тільки те й зробите, що підкреслите цю не їжу, а помої.

Ирина
04 января 2024 в 9:35

Час приготування близько години, вибачилися, дуже буває. Розміри та наповнюваність ролі бажає бути кращого. Розміри кожного ролі сумнівні: чи проблеми з ножем, чи окомір у сушиста страждає. Від 1 см до 2.5 см і це тільки на одній сушинці. Наповнюваність настільки мізерна, що. Просто немає слів. Брали вдруге, сподіваючись, що відбулися зміни, але на жаль (. Більше заклад відвідувати не будемо і друзям радити обходити десятою дорогою).

Olena
31 декабря 2023 в 12:12

Замовляла доставку, сет та декілька запечених ролів, привезли вчасно, але нажаль зʼїли тільки кілька штук і викинули, за розмір взагалі мовчу. Тому не раджу цей заклад…

Добавить отзыв