UAOTZYV.COM

Международная Инновационная Клиника / Міжнародна Інноваційна Клініка

Адрес Павлоград, вулиця Дніпровська, 243 а
Телефон +380 (50) 400-07-31
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт mic.dp.ua
Рубрики Частная больница, Дерматолог, Гинеколог, Невролог, Хирург-ортопед
Оценка 2.7 37 отзывов
Похожие компании в категории

Международная Инновационная Клиника / Міжнародна Інноваційна Клініка отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Allo
05 января 2024 в 14:37

Я дивуюся адміністраторам цієї клініки! Я записалася на процедуру особисто, у результаті з'ясовується, що мене не записали. Чоловік був зі мною, і чув, як я записувалася. А адмін мені каже, напевно по телефону ваше прізвище не розчули. Я з іншого міста, добре, що подзвонила. Хотіла попросити, щоб мене записали пізніше, але адміністратор не дала мені слова сказати, не вибачилася, не запропонувала записати на інший час, кинула слухавку. Я ще в жодній лікарні, ні в приватній, ні в державній такого не зустрічала.

Таня
02 января 2024 в 6:09

З такими адміністраторами, як у цій клініці їм потрібно не з людьми працювати. Позвонили записатися на МРТ, вони таким гонором говорили, як ми їм щось повинні. Та щей говорять, що людина з 1.60 зросту і у 85 кг не пройде в апарат. А які там повинні проходити 90-60-90? Обходьте цю клініку десятою дорогою, бо там працюють не компетентні люди.

Dguse
22 ноября 2023 в 13:10

Дуже шкодую, що перед тим як записатися
не прочитав відгуки про цю забігайлівку.
Взагалі записав Маму на МРТ і концультацію до травмотолога по-людськи майже на 4 тижні вперед тому що черга велика. Сказали час скільки бути там я розпланував весь цей день повинні були встигнути додому. У результаті вони без нашого відома перенесли час консультації травмотолога на годину вперед, незважаючи на те, що ми з іншого міста, виправдовуючись тим, що вони просувають соціальних пацієнтів. У результаті приїхали до нашого міста дуже пізно вже майже під комендантську годину, таксі вже не викликати з
Мамою у якої з хвора нога через все місто йти не варіант. Я їли умовив водія маршрутки яка нас привезла до міста щоб він відвіз нас ближче до будинку. Травматолог, який концультував, приписав Мамі наколінник і мазі всякі, хоча б сказав, що нам взагалі потрібна операція, про операцію ні слова. Добре, що я зв'язався з травмотолом з інституту травмотології в Києві скинув йому це МРТ
і він уже сказав, що без операції не обійтися. Тож якщо є можливість обходьте цю забігайлівку стороною, і адміністратори там при мені людям грубіянили. Я дуже шкодую, що з ними зв'язався дуже погані враження і шкодую, що не влаштував там скандал і не відстояв той час, на який нас записували спочатку. Взагалі люди будьте здорові та обходьте їх стороною. Користуйтеся послугами тих клінік, які переживають за свою репутацію.

Станислав
15 ноября 2023 в 17:01

Залишаю відгук про лікаря невролога Тимошенко Ганну Сергіївну, НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЬОГО «ФАХІВЦЯ». Призначила лікування, після якого стан почав ставати з кожним днем ​​гіршим і гіршим. Зателефонувавши до клініки, щоб поскаржитися на цю Тимошенко, взяти особистий номер цього недобора чи поспілкуватися з нею через адміністратора ми отримали відмову. І відразу після цього вона пішла на лікарняний. Вирішивши перервати її курс лікування, ми звернулися до іншого фахівця, який сказав, що потрібно терміново перервати це лікування, оскільки результат може бути ЛІТАЛЬНИМ, через призначення препаратів міг початися крововилив у голові. Звертаюся до людей, які захочуть звернутися до неї за лікуванням - НЕ РОБІТЬ ЦЬОГО НІ В ЯКОМУ РАЗІ. Адміністрації клініки раджу позбутися цього недоліка, поки не трапилися ще такі випадки, а може навіть гірше. Тимошенко Ганно Сергіївно, якщо ти читаєш це - я сподіваюся, що ти зміниш свою професію, щоб не псувати життя та здоров'я людям. А якщо тобі знадобиться допомога за своїм здоров'ям, то сподіваюся тебе обслуговуватимуть такі ж недолікарі «фахівці» як ти!

Ольга
02 ноября 2023 в 6:59

Велика подяка лікарям і працівникам клініки за допомогу нашим захисникам. Прийняли, допомогли, нікому не відмовили, незважаючи на зайнятість і завантаженість. Щиро дякую вам!

Саша
27 июля 2023 в 22:03

Варто мені прокритикувати клієнтоорієнтованість клініки при записі до лікаря, як мене зовсім попросили не турбувати і не звертатися. Самі скасували мій запис на прийом зроблений раніше (мовляв не подобається взагалі пішов геть) І як це назвати!

Анна
30 мая 2023 в 5:54

Дуже прикро, коли добрі лікарі втрачають клієнтів через адміністраторів. Жахливо не привітні, завжди з кислими гордовитими обличчями. Я в клініці втретє, бачила трьох різних адмінів і завжди те саме.
Навіть якщо ваш пацієнт запізнився на одну хвилину, потрібно посміхнутися і сказати, що ми на Вас чекали. А не те що я почула.
Просто Фууу
Минулого разу я прийшла вчасно, а мені з тими ж особами сказали, що я повинна була прийти на 15 хвилин раніше за прийом. Це що?
Дуже сподіваюся, що керівництво проведе розмову із персоналом!

Елена
23 мая 2022 в 7:14

Ждала 2 недели приёма невролога, наконец то попала, но доктор был в неадекватном состоянии, то ли пьяный, то ли под кайфом. Спасибо хоть приняли меры, и не допустили других пациентов к такому врачу.

Яна
10 июня 2021 в 20:58

Добрый день. Отправьте своего "недоспециалиста" Каменского Евгения Игоревича, на курсы этики и деонтологии, и напомните о том, что зп ему платят клиенты, а не клиника.

Женя
01 июня 2021 в 18:54

Послуги не відповідають заявленим цінам.
Якість МРТ жахлива, окрім того персонал відмовляється надати контактні дані директора закладу для подальшого роз'яснення ситуації щодо надання неякісних послуг. Кошти ніхто не збирається повертати за послуги, які не є якісними, бо персонал і керівник закладу не відчувають за собою вини.
Просто посилають робити МРТ у м. Дніпро, якщо не влаштовують іхні послуги.
Тоді для кого і чого ви працюєте?
P. S. МРТ у Інноваційнійній клініці коштує 940 (у моєму випадку), це 30 хв. Процедура і 1-2 дні - очікування результатів.
У м. Дніпро- 10 хв. і через 20 хв. Результат.
Ну все для людей!
Ось вам і висновки.

Олег
05 мая 2021 в 3:45

Вот, наоборот. Парковки хорошие, это редкость. Нет привычки делать фото.
Наверняка стесняюсь.

Виктор
23 апреля 2021 в 7:25

Оборудование то закупили, а квалифицированных специалистов нехватка, МРТ там или анализ какой сделают, а дальше иди в поликлинику узнавай диагноз и лечись дальше у своего врача.

Ольга
11 апреля 2021 в 22:38

От посещения только положительные эмоции. Обращалась к ЛОР специалисту. Никаких очередей, спешки, суеты. Да, платно - считаю это того стоит. Консультация хорошего доктора, процедура, назначение - все за 10-15 минут без бесконечного ожидания. Спасибо!

дариам
25 марта 2021 в 12:48

Я не могу до вас дозвониться с пятницы. Все телефоны выбивают. В Вайбере не отвечают. Как связаться с вами?

Евгений
19 марта 2021 в 11:51

Был в клинике у проктолога. Не врач, а кудесник. Сделал мне операцию. Я забыл, что такое постоянная боль и кровотечения. Медсестра Милана провела перевязки. Очень внимательная к пациенту.

Tatjana
15 марта 2021 в 15:47

Ужасное место. Моя мама записалась сюда на гастроскопию. Данную процедуру она делала впервые, и хотя я ей объяснила как расслабиться и настроиться на её проведение, все же мама очень нервничала и у врачей не получилось ей ввести зонд. Однако вместо того чтоб попытаться успокоить и расслабить человека, которому это впервой медсестра только нервно цокала языком, да и врач просто психанул и сказал что то вроде раз мама такая плохая и не может расслабиться то пусть под общим наркозом делает.

Мама с чувством вины вышла из кабинета. Но не тут то было! Ей в итоге выставили счет в 245грн мол за то что услуга не состоялась. Это вобще лол, это как?) Если что, у вас в прайсе это не обозначено (а я не сайте перерыла весь прайс). Это вобще просто ПОЗОРИЩЕ, то есть мало того что персонал относится к пациенту как к мясу, так еще и клиника деньги дерёт просто за то что услугу не удалось оказать) я как услышала это просто обалдела

Я за свою жизнь 6 раз делала гастроскопию, и это было в разных клиниках и разных странах, но при этом где бы это ни было (частная или гос поликлиника) меня, взрослую тётку все равно и успокоить и расслабиться помогали во время этой процедуры!

А когда я иду в платные клиники то я привыкла, что ко мне там особенное и вежливое отношение, но я так понимаю это не про "инновационную" клинику.

Будем обходить вас стороной, чего и другим советуем. Лучше выберите другой альтернативный вариант

Наташа
14 марта 2021 в 13:29

После назначеного лечения, самочуствие очень плохое, очень сожалею, что обратилась со своей болезнью, надеялась что помогут, но увы.

Саша
06 марта 2021 в 13:54

Сегодня была у гинеколога. Мне посоветовали врача Герасименко. Опытная и очень внимательная. Приемом довольна. Ответила на все вопросы, которые меня беспокоили. Большое спасибо.

Теодосий
15 февраля 2021 в 7:20

Клиника откровенно не очень, врут по телефону, надо было сделать ребенку УЗИ и они предложили записаться к урологу который сделает УЗИ и даст консультацию, что в 2 раза дороже, по приезду оказалось, что доктор детям УЗИ не делает хотя было акцентированно, что УЗИ необходимо именно ребенку. Поездка в эту клинику это потраченное зря время и деньги

Настя
05 февраля 2021 в 6:33

А ко мне персонал клиники отнёсся уважительно. Спокойно всё объяснили. Рассказали где оставить верхнюю одежду. Врач принял четко по времени. Визитом осталась довольна.

Добавить отзыв