UAOTZYV.COM

MedinUa clinic&LAB

Адрес Дніпро, Симферопольская ул. 2к, Днепропетровск, Днепропетровская область
Телефон +380 (67) 795-02-35
Часы работы 08:00-20:00
Сайт medinua.com
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 3.6 34 отзыва
Похожие компании в категории
Медицинский центр Дерматокосметология #1 — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 20
Довира — Дніпро, вулиця Воскресенська, 2д, 4 поверх
Днепропетровская городская поликлиника № 6 — Дніпро, вулиця Воскресенська, 21
Клиника доктора Куликовича — Дніпро, вулиця Старокозацька, 47

MedinUa clinic&LAB отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юра
17 января 2024 в 4:02

Запис був на 12, чекали хвилин 30 доки не почали сваритися, тільки після цього прийняли. Відправили на УЗД сказали 500 гривень, лікар зробив тейпи не сказавши про ціну, після всього цього сказали що нічого не зрозуміло йдіть на МРТ, в результаті на оплаті виявилося тейпування 900 гривень, УЗД 1200, та прийом 1000. Висновок: 3100 у нікуди. Сидів чекав, послухав, що нічого не зрозуміло на УЗД, обман з цінами, приходьте ще.

Анастасия
13 января 2024 в 15:08

Дуже вдячна академіку Олександру Євгеновичу Лоскутову за професійність та його дійсно золоті ручки. Це Доктор з великої літери! Клініка Мед ін Юа сучасна та професійна. Персонал дуже уважний та турботливий, почуваєш себе як на курорті. Дуже задоволена результатом та перебуванням у клініці. Однозначно рекомендую!

Мария
28 сентября 2023 в 15:23

Будьте обережні, якщо вирішите звернутися до цієї клініки! Пишуть на знімку одну стадію захворювання, яка має на увазі операцію, а в ув'язненні - іншу, у разі якої достатньо медикаментозного лікування, яке, вочевидь, не вигідне клініці.
Набагато вигідніше-запропонувати курс лікування стовбуровими клітинами! -без будь-який основний на те, просто попрактикувати свої новітні технології!
Про яку ввічливість там ідеї йдеться? Дівчина керуюча - так, максимально чемна і виявляє бажання допомогти, на цьому все.
Лікар Лоскутов розмовляє максимально гордо, вважаю, що в приватній клініці, це неприйнятно! При мені коли я сиділа на прийомі обговорювали іншого пацієнта і сказали: «ой, ну робочі моменти, ви ж розумієте ви підете ми і вас також обговорюватимемо», це як взагалі? А де професійна етика? Навіщо мені, як пацієнту слухати історії, що жах - це ось коли у дитини там якась стадія раку, а батьки відмовляються його лікувати, а у мене то лише ціна питання 15-30 000, мені поколять уколи в коліно і може бути допоможе, але не факт, але завжди є операція)
І ось проконсультувавшись у найкращому центрі реабілітації у Києві, в одних із найкращих хірурга та травматолога Запоріжжя- всі як один сказали, що нічого з того що мені прописали – робити мені не треба.
І питання як ви розумієте не в грошах, а в тому, що за нещасні 30000 можна загробити собі все життя і нервову систему

Y YY
20 сентября 2023 в 5:29

Приводив малого до вас спочатку на консультацію.
У результаті за другим відвідуванням операція 30 хвилин - син знову у баскетбольній команді!
Дякую, так тримати!

Валерия
17 сентября 2023 в 14:33

MedinUa-це не тільки про здоров'я, це про людяність і доброзичливість! Нещодавно прооперували синочку ніжки. Постійно дитину мучав біль. Тепер синочок забув про те, що кожного дня треба пити знеболюючі препарати! Ми, як батьки, не перестаємо радіти! Чудові оперуючі лікарі - Лоскутов Олег Олександрович, Полтавський Роман Андрійович, медсетри, реабілітолог Олександр, дівчата на рецепції - всі неймовірні! Ми дуже вдячні всім вам не тільки за те, що подарували синочку можливість забути про постійний біль, а і за вашу неймовірну атомосферу добра у клініці ДЯКУЄМО!

Вячеслав
13 июля 2023 в 23:25

Записують на якийсь час, приїжджаєш і чекаєш. Вперше 15 хвилин, другий прийом 40 хвилин. За такі гроші огидне місце

Katya
15 июня 2023 в 9:08

Найкращі умови, найпрофесійніщі лікарі. Дуже вдячна Вам усім за допомогу, вы найкрутіщі. Допомога 24/7від початку лікування і до самої виписки.

Lilya
09 июня 2023 в 17:22

Хочу щиро подякувати, та особливо відмітити лікаря Козиря Ярослава Олександровича за кваліфікаційну та своєчасну допомогу, яка була надана моєму батьку. До лікаря можно було звернутись та проконсультуватись не зважаючи на час доби. Сервіс та послуги клініки на дуже високому, європейському рівні. Також залишились приємні відчуття від відношення персоналу, медичних сестер. Від усього серця рекомендую дану клініку, та лікарів!

Саша
08 июня 2023 в 9:10

Дуже крута клініка! Там дуже багато хороших фахівців, які допоможуть вирішити проблему. А також пригостять смачною кавою. Від душі рекомендую!

Илья
07 июня 2023 в 13:45

Це найкраща клініка у якій я колись був, відразу коли туди входиш розуміешь шо тут дуже кваліфіковані спеціалісті, і тут тобі справді допоможуть з усіма твоїми проблемами з здоров’ям, ще в них дуже смачна кава

kot4ik
04 июня 2023 в 7:59

Добрий день, хочу подякувати особисто, і від особи всієї родини за вдало проведену операцію.
З дитинства страждав через вальгусну плоскостопію 4 ступеню. Лікувались консервативно, безрезультатно. В новинах дізнались про MedinUa і вирішили відвідати, після консультації вирішились на операцію.
В 2020 році встановили імпланти, ноги вирівнялися і зник дискомфорт при ходьбі. Реабілітація відбувалася 2 дні, здається. В лютому місяці 2023 року витягли імпланти, ноги залишились ІДЕАЛЬНО рівними. Безмежно вдячний за те, що дали змогу прожити повноцінне життя без болісних відчуттів і невпевненості у майбутньому.
Щиро дякую!

Саша
18 мая 2023 в 5:04

Посещали с ребенком стоматолога и ортопеда. Обслуживанием и консультациями очень довольны. Все проблемы решены. Рекомендую.

Виктория
14 мая 2023 в 22:20

Были на диагностике у Артёма Науменко. Всё прошло хорошо, очень благодарны доктору.
Спасибо, что сейчас выделаете время и на помощь военным!

Жанна
26 апреля 2023 в 1:42

Один з найкращих сервісів що я бачила) дуже приємно, коли до тебе звертаються на ім‘я, пам‘ятають коли ти в останнє був і завжди раді допомогти) мені сподобався колектив, всі такі щирі і привітні, видно що люди люблять свою роботу!

Alina
25 сентября 2022 в 14:10

Очень внимательный и ответственный персонал, врачи - профессионалы! Консультация началась четко по времени.
Узи, ренгеннограмму сделали на месте, без предварительной записи. Современная клиника с новым оборудованием, рекомендуем!

Катерина
23 сентября 2022 в 11:06

Мені 70 років. Болить все тіло. Мій син привіз до МедінЮа на обстеження та денну реабілітацію. Багато підтримуючих процедур, массажі, ЛФК, міостимуляціі та ще декілька. Стає краще та наче сили приходять. Я жінка активно, хочу бути в ногу з часом. Тому треба себе лікувати. Ще й відгук залишити! З інтернетом подружилась.

Артем
02 сентября 2022 в 11:06

Дядя военный, пишу от его лица, так как он отрицает все социальные сети.
Ранее получал травму колена, в Афгане. Уже 67 и с боевыми заданиями болезнь обострилась. Сустав износился.
Он сам с Западной Украины, и там есть больницы специализирующиеся на данной проблематике. Но все знакомые посоветовали именно эту клинику Мединюа. Сказали, что самая лучшая в Украине! Все, кому необходимо было решить проблемы с суставами, опорно-двигательной сстемой, все оперировались здесь. Мы последовали совету. И я привез дядю на операцию. Все сделали, коленный сустав поменяли. Сейчас реабилитируемся.

Дмитро
06 августа 2022 в 5:40

Хоч і трохи із запізненням, але хочу подякувати та залишити відгук про Ксенію Сергіївну. Максимально приємна дівчина-лікар, поставила діагноз і вилікувала мою ногу, що довго хворіла. Велике дякую.

Спорт
15 сентября 2021 в 1:38

Только подходя к входной двери клиники MedinUa, ты понимаешь что тут тебя ждет теплый прием.
Тут изучат и выслушают ваши жалобы, направят на нужное обследование, и поставят правильный диагноз. Принимают как деток, так и взрослых всех возрастов, предоставляя полный спектр услуг ортопедии и травматологии.
Имеют новейшее оборудование как для диагностики так и для лечения.
Метод лечения нам предложили ударно волновая терапия, очень давольны результатом. Зато в других частных клиниках, о таком и не слышали.
В MedinUa имеется стционарное отделение, где делают как ургентные так плановые операции, так же имеется реабилитационное отделение, где вас поставят наноги, и вам захочется бегать)

Анастасия
03 сентября 2021 в 2:36

Ребёнок с большим удовольствием посещает стоматолога, ждёт с нетерпением приём. Уже больше 3х лет являемся постоянными клиентами, посещаем раз в 3-4мес. Планово стоматолога и делаем проф. Чистку.
Тут вы найдёте высокий профессионализм в комбинации с отличным сервисом, качеством.

Перед приёмом ребёнок может поиграть в Лего и другие игрушки, пока вы спокойно выпьете кофе/чай и пр. Напитки.

Непосредственно перед приёмом с ребёнком общаются, могут предложить включить мультфильм и спрашивают какой именно/у родителя интересуются. Ребёнка завлекают, разговаривают, всё показывают в спокойной обстановке и со всем знакомят.
После дарят небольшие подарки, которым ребёнком очень рад.

Два года назад лечили небольшой кариес между верхними центральными резцами (молочные зубы), зубы стоят плотно друг к другу, обычно между ними есть расстояние, но у нас из-за этой причины появилось затемнение. Ребёнок беспроблемно дал сверлить, ставить пломбу и пр. Манипуляции в возрасте 3х лет. Учитывая что участок был достаточно непростой из-за плотного расположения резцов. Суммарно на разговоры, подход и неспешное лечение - всё заняло час.

Многие другие наши знакомые следят и лечат зубки в этой клинике, под наркозом в том числе, поскольку ситуации у некоторых были довольно непростые уже и не все малыши всё же соглашаются. Все остались довольны, некоторые малыши уже даются смотреть зубы после категорических приёмов, некоторым нужно 2-3-5 походов, после которых привыкают и уже спокойно дают осмотреть ротовую полость, сделать чистку.

Посещайте регулярно стоматолога и у ребёнка будут доверительные отношения с ним, плюс предотвращение наступления кариеса на зубах.

Добавить отзыв