UAOTZYV.COM

Медиком ЛДЦ / МЕДІКОМ КРИВБАС

Адрес Кривий Ріг, Сонячний мікрорайон, 59
Телефон +380 (800) 30-73-00
Часы работы
понедельник07:00-18:00
вторник07:00-18:00
среда07:00-18:00
четверг07:00-18:00
пятница07:00-18:00
суббота07:00-15:00
Сайт mkom.ua
Рубрики Медицинская клиника, Скорая медицинская помощь, Детская поликлиника, Диагностический центр, Медицинская лаборатория
Оценка 3.7 69 отзывов
Похожие компании в категории
Лор врач Кривой Рог, Рябинкин И.М. — Кривий Ріг, вулиця Павла Глазового, 8
Кабінет сімейного лікаря Пенькач — Кривий Ріг, вулиця Івана Авраменка, 21

Медиком ЛДЦ / МЕДІКОМ КРИВБАС отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Екатерина
17 декабря 2023 в 8:36

Хочу залишити відгук про лікарів з великої літери: Піроженко А. В. Та Піроженко С. О. Анна Василівна завжди готова прийти на допомогу та не відмовить у наданні якісної консультації та зробить якісне УЗД. Запропонує варіанти обстеження та надасть рекомендації! Сергій Олександрович хірург від Бога. Після операції все дуже швидко зажило та без будь-яких ускладнень. Завжди на звʼязку, а якщо відразу не відповість при можливості перетелефонує. Щиро дякую за Вашу працю!

Наталя
13 декабря 2023 в 17:55

Щирі Вітання всьому персоналу клініки Медіком Кривий Ріг, з РІЗДВОМ! Найкращі побажання!
Особлива подяка пану хіругу ПІРОЖЕНКО СЕРГІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ! Слова щирої вдячності пану анестезіологу ЧЕЧЕЛЬ РОМАНУ ЮРІЙОВИЧУ!
Дякуємо чудовим фахівцям!

Юлія
28 октября 2023 в 19:13

Висловлюю щиру подяку
Семенців Наталі Іванівні за професійне лікування спини. За її високий професіоналізм, уважне ставлення та здатність надати ефективну медичну допомогу.
Професіонал в своїй справі. Чудовий невролог!

Вика
21 октября 2023 в 5:24

Велика подяка Петренко Володимиру Івановичу! Все доступно розповів, прийом пройшов легко, сьогодні була вдруге и в подальшому буду на плановій основі проходити раз на рік, нічого страшного в цьому абсолютно не має.

Светлана
18 октября 2023 в 1:00

Була сьогодні в Медикомі, записувалася по телефону на узд а відправили до гінеколога на огляд. Клінікою незадоволена взагалі. Обдираловка грошей. А лікування а подальші дії. Я ж не на фото студію прийшла. За що плачу гроші щоб вийти і самій здогадуються що і як, дорожіть своїм часом та грошима, краще звертаються на філатове 10 БМДЦ.

Наська
19 сентября 2023 в 7:31

Шира подяка та низький уклін професіоналізму, чуйності та людяності бригади швидкої допомоги:
Лікар Варфоломеев Сергій Робертович
Медсестра Хорольска Лілія
Диспетчер Ершова Оксана Федорівна
20.09 2023 р. О 2 ночі вони врятували мені життя. Мене прооперували вчасно.
Хай вас Бог береже.
З вдячністю Александрова Н. М.

Сергей
19 сентября 2023 в 0:47

Відгук від Какоркіної Оксани. Пироженко Ганна Василівна. Ми з нею знайомі ще з 2019 року, коли мені поставили діагноз рак молочної залози. Чудова та сучасна лікарка, яка любить свою справу і пацієнтів. Дякую за високий професіоналізм, людське ставлення, увагу та привітність!

Ларіса
16 сентября 2023 в 19:19

Завжди звертаюсь до лікаря Піроженко Ганни Василівна. Чудовий лікар. Завжди проведе кваліфіковану консультацію, а за потреби зробить якісну медичну маніпуляцію. Якщо потрібно Ганна Василівна скерує до потрібного вам, вузького спеціаліста. Дуже вам вдячна за вашу небайдужість та допомогу.

Саша
11 сентября 2023 в 22:45

Хочу поділитися відгуком про клініку Медиком, ходжу сюди не перший рік, але особливо подобається лабораторія, дівчата дуже добре беруть кров, швидко, точно, ходимо здавати сюди всією сім'єю, дітям маленьким теж беруть без проблем, брала кров і Світлана і Галина, обидві медсестри Уважні та професіонали своєї справи. Окреме спасибі, завідуючої лабораторії Юлії Анатоліївні, дуже уважна, чуйна і фахівець високого рівня, також всім лаборантам, які роблять аналізи, весь колектив ввічливий і уважний, це теж заслуга завідувача лабораторії. Проходження без нервів і стресу, аналізи завжди вірні, було ускладнення після ковіда, спостерігалася після лікування близько пів року до повного одужання. Ще раз дякую за хороше ставлення до людей та високий професіоналізм

Роман
31 августа 2023 в 3:52

Періодично проходжу УЗД обстеження в цьому місці. За можливістю запис роблю до лікаря Пироженко Ганни. Жодних дорікань до роботи лікаря не маю. Людина професіонал своєї справи, завжди приділяє максимум уваги до всіх деталей під час обстеження. Приємно коли робота не поставлена на «конвеєр». Такі лікарі роблять «ім‘я» своїм лікарням.

Геннадий
29 августа 2023 в 8:33

Хорошая клиника, главное что все под рукой и делается все оперативно, схватил было меня аппендицит, записался к хирургу и уже через 2 ЧАСА меня прооперировали, это был приятный шок анализы на месте, все четко и быстро. Всю ночь после операции дежурила медсестра, помогала встать и Тд. А на второй день я уже выписался и теперь хожу на перевязки, все очень понравилось.

Алла
29 августа 2023 в 7:54

У меня были постоянные головные боли, болела шея и была быстрая утомляемость, с этим я жила несколько лет, пила таблетки и терпела, ходила к разным врачам, но вы же знаете как они себя ведут в поликлиниках. И вот решила попробовать обратиться в частную. При обращении к неврологу Наталье сразу почувствовался уровень клиники, обращение вежливое, внимательное, видно что тебе хотят помочь, вылечить. И вы знаете, после анализов, обследования, и назначенного курса лечения а почувствовала облегчение, и вот уже пол года я не знаю что это такое, все прошло как и не было. А сегодня я уже свою мать привезла на консультацию и надеюсь что, доктор и ей поможет! За такими клиниками и профессионалами будущее!

Яна
23 августа 2023 в 23:30

Велике спасибі Надтока А. А, я не пошкодувала жодного разу про свій вибір фахівця. Кращий фахівць в місті, майстр своєї професії, від початку прийому - огляду, до процедур, всім раджу. Також дуже задоволена лікарем УЗД Піроженко Г. В.
Велике спасибі за працю)

Юлия
22 августа 2023 в 14:37

Добрий день) Хочу відзначити відмінну роботу та професіоналізм медсестри в лабораторії Галину! Це супер професіонал у своїй справі! Моя дитина довіряє тільки їй! Дякуємо Вам велике, що Ви є з повагою сім'я Мітус!

Светлана
22 августа 2023 в 11:03

Сьогодні проходили УЗД обстеження серця у лікаря Пироженкової Ганни Василівни. Зіштовхнулись з жахливим відношенням лікаря, хамством і агресією до пацієнта. Неврівноважена пихата особа. Нікому не рекомендуємо, побережіть свої нерви та гроші.

Ирина
19 августа 2023 в 15:18

Знайти медиком на Сонячному звичайно був цілий квест. Але клінікою я залишилася задоволена. Цього разу навіть не зрозуміла що вже ВСЕ) Хочу сказати спасибі! Нехай Господь оберігає вас! Слава Україні! Додам ще до власного відгуку. Сьогодні була з маленьким сином якому лише 2 роки, потрібно було здати аналізи, у нього великий страх лікарні, але настільки крутий персонал що малюк почував себе спокійно! Дуже сподобалися черепашки та привітні дівчинки з реєстратури, особливе спасибі дівчині з лабораторії, яка знає підхід до маленьких пацієнтів!

Оксана
19 августа 2023 в 3:17

Хочу висловити величезну подяку лікарю УЗД Пироженко Ганні Василівні за її професіоналізм, уважність та чуйність. Я повністю довіряю лише цьому фахівцю і ми всією сім'єю проходимо обстеження лише у Ганни Василівни.
Також хочу сказати, що всі фахівці, яких відвідувала я та мої рідні (хірург, уролог, гінеколог, невролог, терапевт) дуже високого рівня професіоналізму та компетентності.
Дякую вам за те, що ви є і будь-яка людина може звернутися за кваліфікованою допомогою та отримати її в повному обсязі

Саша
10 июля 2023 в 19:55

Велика вдячність Петренко Володимиру Івановичу! Чудовий лікар! Огляд провів дуже акуратно і безболісно. Відповів на всі питання, назначив курс лікування. Дуже приємно, що є такі уважні і компетентні лікарі!

Виталий
06 июля 2023 в 7:49

Если хотите ухудшить своё состояние или угробить здоровье обращайтесь к травматологу Пащенко Д. В. Самоуверенный врач, который явно не проходил базовый материал в университете.
Пришёл со "сломанным" мениском (позже выяснилось в нормальной больнице) на что "врач" назначил пить Нимесил и походить в бинте неделю, если не станет лучше, сходить на мрт, так же дал направление на МРТ в медикоме и пропросил сказать: Скажите, что Вы от меня и Вам будет скидка.

Как понимаете, за неделю состояние ухудшилось максимально, потому что я пытался ходить С РАЗОРВАННЫМ МЕНИСКОМ. Ладно, пришёл на МРТ, говорю от какого доктора, даю направление и что, скидки никакой нет, зато ему пошли доп. Деньги и бонусы за то, что привёл клиента в их мрт)

Отвратительный врач, надеюсь он долго не задержиться в этой профессии.

Надія
27 июня 2023 в 10:52

Ніколи не писала відгуків, але сьогодні хочу залишити відгук щодо лікаря проктолога Петренка Володимира Івановича. Людина компетентна в своїй справі. На прийомі не відчуваєш себе некомфортно, беручи до уваги специфіку проблем з якими звертаєшся до спеціалістів даного профілю. Лікування пройшло безболісно. Минув тиждень - проблема вирішена, ніякого дискомфорту і болю. Рекомендую)

Добавить отзыв