UAOTZYV.COM

MediClub - частная клиника. Медицинские услуги европейского уровня

Адрес Дніпро, вулиця Воскресенська, 2A
Метро Вокзальна 1.98км
Телефон +380 (67) 776-03-03
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
суббота09:00-17:00
Сайт mediclub.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Косметолог, Дерматолог, Семейный врач, Гастроэнтеролог
Оценка 4.9 51 отзыв
Похожие компании в категории
Медицинский центр Дерматокосметология #1 — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 20
Довира — Дніпро, вулиця Воскресенська, 2д, 4 поверх
Днепропетровская городская поликлиника № 6 — Дніпро, вулиця Воскресенська, 21
Клиника доктора Куликовича — Дніпро, вулиця Старокозацька, 47

MediClub - частная клиника. Медицинские услуги европейского уровня отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
23 мая 2024 в 12:26

Раз на півроку я в Олесі Анатоліївни, як багнет з готовими УЗД та аналізами. Вона завжди дуже уважна, розпитує про все, ну, дуже прискіпливо, пару разів лаяла мене, коли я «на автоматі» випивала каву перед прийомом і показувала тиск, як у бабусі) Чудовий, досвідчений, знаючий і, що відчуває пацієнта, лікар!

пользователь
19 мая 2024 в 12:03

Марина Кимівна відмінний лікар, грамотно поставила діагноз і призначила лікування, дитині одразу полегшало. Усі раніше призначені рекомендації педіатра з поліклініки не підходили і лише посилювали ситуацію.

Вика
29 февраля 2024 в 3:16

Поки що, можу оцінити лише рівень спілкування з лікарем. Дмитро Віталійович - чемний, дуже уважний, на 10 балів із п'яти. На прийомі почувала себе максимально комфортно, незручності не було, я навіть забула, що прийшла до уролога, хоча зранку нервувала) Буду ще приходити і чекатиму на результати лікування.

Ангеліна
23 февраля 2024 в 7:18

Прийшла з запамороченням, нудотою. Ситуація для мене нова. Анатолій Васильович був люб'язний, уважний, професійно оглянув (не на «швидку руку»). Після прийому я стала краще почуватися, зараз дотримуюся всіх рекомендацій. Тут взагалі не має почуття що «всюду комерція і втюхування додаткових послуг» - це брєд, ми живемо у XXI ст, де процвітає приватна медицина, і це круто, що у нас в Україні, в Дніпрі, є такі медичні заклади і спеціалісти

Elsa
25 января 2024 в 14:19

Ірина Юріївна – лікар від Бога! Уважна, прискіплива (у хорошому сенсі), любить свою роботу та чуйна до пацієнтів! Два дні тому були з чоловіком у неї на прийомі, навіть йому лікар сподобалася, хоч тягла його за руку, бо вже припекло. Загалом дуже задоволені і нею особисто, і самим медичним центром, всім рекомендуємо!

Ірина
21 января 2024 в 16:04

Дякувати Богу, Ніко Іванович - перша людина на моєму життєвому шляху, яка не заїкається стосовно припікання чогось там, що чіпати взагалі не треба, думаю, жінки мене зрозуміють. На прийомі я чула лише адекватні висновки та поради, сам огляд пройшов максимально комфортно, як фізично, так і емоційно. До Шаманідзе я повернуся ще не один раз.

R Z
27 декабря 2023 в 3:22

Хочу залишити негативний відгук про доктора-психіатора Mediclub Огоренка Вікторію Вікторівну.

Лікар поставила невірний діагноз пацієнту з тяжким біполярним розладом, діагностувавши натомість помірну депресію

Під час прийому, який тривав менше 10 хвилин, лікар виписала схему лікування, яка спровокувала значне погіршення самопочуття.

При спробі звернутися за допомогою за контактним номером, який лікар надала для дзвінків у "критичні моменти" у відповідь прозвучало хамство та істеричні крики "Випий гідазепам! " при тому що лікар навіть не прописала цей препарат у рецепті

Про те, чи варто звертатися до такого "фахівця", нехай кожен вирішує для себе сам.

Дарья
28 октября 2023 в 4:48

Дуже приємні враження від врача Анастасії Олегівни! Залишилася задоволена прийомом, порадами та взагалі її позитивним і щирим відношенням. Буду звертатися)

Марк
23 октября 2023 в 12:45

Звертався до Кокашинського Віктора Олександровича. Психіатр. Досить тривалий термін очікування, до нього багато записів, але я розумію чому. Дуже тямущий лікар, професіонал. Якщо чесно навіть не очікує, що так швидко зможу відчути поліпшення у своєму житті.

Аліна
08 октября 2023 в 23:37

Лікар Кокашинський вміє створити довірчу атмосферу на прийомі, де ти не почуваєшся шизиком, а просто людиною, яка переробилася)
Враховуючи, що далеко не кожен лікар вміє привернути до себе пацієнта, Віктор Олександрович – знахідка для таких страждальців, як я.

Олена
03 октября 2023 в 8:38

Люблю приватні медичні центри за сервіс і стерильність (не в образу держклінікам), за це Медіклаб, прямий, величезний плюсик) Якраз днями була на прийомі у ЛОР-лікаря Лец Олени Веніяминівни, яку можу сміливо рекомендувати, ґрунтуючись на особистому досвіді. Огляд пройшов на одному диханні, за призначенням все розповіла докладно, не навантажуючи, тепер ходитиму на процедурки)

Татьяна
22 августа 2023 в 3:00

Програма для вагітних - це прямо знахідка де лікарі все розписали виділили найголовніше пояснили а від тебе вимагається лише приходити в ОДНУ клініку на всі прийоми та дослідження ну ще й оплатити вартість послуги. Не треба нікуди бігти стояти у черзі втрачаючи свідомість.
Я вже мовчу про якість обладнання рівень сервісу та професіоналізм лікарів.

Тетяна
20 августа 2023 в 17:01

На разі маю другу вагітність, але не маю дитини, то ж задля своє безпеки і здоров'я майбутнього малюка записалася у програму ведення одноплідної вагітності, щоб врахувати всі можливі ризики та попередити ускладнення. Вартість програми може здатися завеликою, але, якщо порахувати всі відвідини лікарів, УЗД, безкінечні аналізи і безцінний час, то сумма перестає лякати. Від себе скажу, що дуже задоволена!

пользователь
17 августа 2023 в 23:51

Клиенткой Медиклаб являюсь третий год, когда начала подозревать интересное положение, конечно же, обратилась к местному врачу-гинекологу. Она меня наблюдала с первых недель.
Буквально на днях, записалась в программу для беременных и не переживаю, что могу упустить какой-то анализ или консультацию. Довольна.

Женя
06 августа 2023 в 3:31

На жаль, маю ОКР, який діагностували у 18 років, але наступні 5 років я займалася лише пошуком адекватного лікаря, який не будете фарширувати мене психотропними ліками.

Спеціаліста знайдено у Медіклаб. Не думала, що таке скажу, але дуже класний психіатр, Кокашинський Віктор Олександрович.

Знайшов зі мною спільну мову, не вимагає неможливого, на данний момент, допомагає контролювати самопочуття

Олеся
20 апреля 2022 в 9:46

У дитини на 12 років раптово почалося ожиріння. Дуже швидко набрав ваги, буквально за 2 місяці 15 кг. На консультації, ендокринолог Пастарус Лариса Миколаївна, визначила гормональний збій, зараз проходимо лікування.

Оксана
09 апреля 2022 в 23:46

Після родів почало сильно випадати волосся. Спочатку я на це не дуже звертала увагу, але пізніше звернулась до трихолога. Бібіков Володимир Анатолійович допоміг припинити це та зробив так, щоб волосся відросло. Дякую ви мій рятівник. Дівчата не чекайте до останнього, краще швидше піти, легше лікувати.

Роман
08 апреля 2022 в 3:49

Дуже часто болів низ живота, намагався не дуже звертати увагу, тому що швидко проходило. Але коли прийшов на обстеження до уролога, поставили діагноз хронічний цистит. Лікар призначив курс лікування. Моя вина у тому, що довго тягла з походом до лікаря.

Давид
07 апреля 2022 в 18:07

В мене появилась дивна висипка на руках та шиї. Звернувся в Медіклаб до дерматолога. Ковальчук Ада Петрівна поставила діагноз псоріаз. Після курсу лікування почуваюся краще. Тепер регулярно проходжу обстеження.

Віталік
01 апреля 2022 в 22:41

Вперше був тут, робив УЗД. Лікар відразу після процедури сказала до якого спеціаліста звернутися та дала загальні рекомендації. Ціна адекватна, відношення супер.

Добавить отзыв