UAOTZYV.COM

Медицинский центр Здоровое поколение

Адрес Дніпро, вулиця Набережна Заводська, 123Д
Метро Покровська 0.96км
Телефон +380 (95) 292-39-39
Часы работы
понедельник08:30-19:00
вторник08:30-19:00
среда08:30-19:00
четверг08:30-19:00
пятница08:30-19:00
суббота09:00-16:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт zdorovoepokolenie.dp.ua
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 3.1 49 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Здоровое поколение — Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Похожие компании в категории
Медицинский центр Дерматокосметология #1 — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 20
Наркологический центр Реванш — Дніпро́, Базавлуцький провулок, 10
Довира — Дніпро, вулиця Воскресенська, 2д, 4 поверх
Днепропетровская городская поликлиника № 6 — Дніпро, вулиця Воскресенська, 21

Медицинский центр Здоровое поколение отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дана
23 января 2024 в 19:48

Враження про клініку склалось негативне саме через лікарку-стоматологиню Міротіну Наталію Валеріївну, 22.01.24 лікувала зуб від каріесу, перше що здивувало це ціна- 1700 грн разом з анестезією, а сьогодні саме цей зуб заболів в 5 разів сильніше. Відчуття обдуреності і непрофесійного підходу, ніколи більше не звернусь у цю клініку

Вика
13 января 2024 в 7:57

Нещодавно звернулася до клініки «Здорове покоління» яка на ЖМ. Покровський. Про клініку у мене склалося дуже гарне враження. Персонал у реєстратурі спілкувався зі мною ввічливо та доброзичливо, я швидко додзвонилася, мене проконсультували та записали на прийом. Терапевт Бережна Ірина Миколаївна дуже професійна, тямуща та уважна. Лікар чудово провела прийом, вислухала мене, провела огляд і якісно дала потрібні поради. Виписала необхідні препарати та план лікування. Так само призначила здати додаткові аналізи. Медсестри розумнички розвіяли мій страх до ін’єкцій, зробили все чудово! Я залишилася задоволена

Валерия
12 января 2024 в 15:02

Дякуємо величезному всьому працюючому персоналу від рецепшина і до лікарів. Дякуємо за відмінну перев'язку та чудове обслуговування. Рада що знайшли саме вас

Елизавета
04 декабря 2023 в 23:57

Не додзвониться, це вже не вперше
Хотіла вчора записатися на прийом до лікаря, двічі не взяли слухавку, не передзвонили
Минулого хотіла записати тата на УЗД, та сама історія

Саша
15 сентября 2023 в 8:38

Дерматолог дав діагноз оперізуючий лишай, Купили ліки. Три дні минуло стало лише гірше. Поїхали до іншої поліклініки виявляється, що просто алергічна реакція.

Александр
01 сентября 2023 в 17:25

Був на прийомі у хірурга Вакуленка.

Пояснив мою проблему із захворюванням суглоба дуже дохідливо та кваліфіковано!
Дав рекомендації та лікування.

Пояснив, чому операція мені вже не допоможе.

Шкода, що не потрапив до нього 1,5 місяця тому, а довірився своїй поліклініці.
Зараз втрачено час.
Хірурга Вакуленка рекомендуватиму всім своїм близьким!
Дякую за вашу працю!

Таня
22 августа 2023 в 10:53

Гарний медичний центр! Була тут у різних спеціалістів, мені сподобалось. Персонал привітний, обслуговування якісне, зручне місце розташування! Рекомендую!

Юлия
22 июня 2023 в 8:21

Дупленко Наталя, вона ж директор цього медичного центру дуже розкручений, але некомпетентний лікар-педіатр, яка «знайшла» причину алергічної реакції в суміші, і впарювала «від свого чоловічка» іншу дорогу, якої немає на українському ринку. Причина опинилася в іншому, аферу в цю влізли дарма.

Плюс до всього центр набиває +50 гривень до тієї вартості, яку вони озвучують під час запису до лікаря. Приходиш на прийом, а з тебе замість 500 гривень уже 550 запитують. І начебто і не відмовиш, адже майже біля дверей лікаря і в тебе гостра потреба консультації. Спекуляція хвороби.

У клініці смердить.

Женя
17 июня 2023 в 10:47

Были с ребенком у педиатра Гарич Натальи Ивановны. Очень рекомендую. Внимательная и знающая врач, с опытом. Всегда была на связи, отвечает на все вопросы, хорошо относится к детенушу, все объясняет доходчиво. Рекомендую

Татьяна
12 июня 2023 в 16:44

Сьогодні була у ЛОР лікаря, Слушаєва Володимира Ілліча. Чудовий лікар, дуже уважний, раджу.

Даша
20 мая 2023 в 3:42

Отличный персонал! И хорошеё отношения к посетителям! Были у врача хирурга (Косенко Дмитрий Владимирович) сделал всё быстро, профессионал своего дела!

Марина
21 марта 2023 в 18:43

 Не один рік користуюсь послугами клініки на Набережній Заводський. Завжди все було добре. Але сьогодні була неприємна ситуація. Моїй донечці 4 місяці. Пару днів назад подзвонили з клініки, нагадали, що нас чекає вакцина і записали на прийом до педіатра. Щеплення нам запропонували придбати в клініці. Але не попередили, що для того, щоб його зробити потрібно йти до педіатра на прийом. Тобто, ви оплачуєте прийом окремо від вартості вакцини! Тому плануйте щомісячний візит разом з вакцинацією, щоб не платити двічі. Перший неприємний момент, тому що ми відвідуємо педіатра в іншій клініці і цей візит був зайвим. Про це ніхто не попередив. Неприємно, але добре, вже купили вакцину. Ми прийшли на назначений час, але виявилось, що ми взагалі не записані! Як так? Ви уявляєте, що таке зібрати 4місячну дитину і прийти до лікаря? На ресепшині сказали, що найближчий прийом через 40 хвилин. Серйозно? За свої гроші я повинна ще чекати? З маленькою дитиною, у якої режим? Для цього є безкоштовні державні лікарні. Я ж плачу за свій зекономлений час, відвідуючи вашу клініку. На вимогу віддати викуплену вакцину, позвали головного лікаря. Залагодити ситуацію вона не змогла, або не схотіла. Нічого мені не віддали. Прийшлось чекати. І це небезкоштовно, за мої гроші! До речі, вартість послуг педіатра теж зросла, про це також ніхто не попередив. І навіть ніхто не вибачився. У дівчини на ресепшині було таке невдоволене обличчя, ніби я їй щось винна. Хоча я не кричала, а треба було б. Ситуація дуже неприємна. Тому, якщо плануєте візит до Здорового покоління на Набережній Заводській- будьте готові чекати, бо вас не записали і за це ніхто не вибачиться, а зроблять ідіота з вас за ваші ж гроші!

Саша
25 февраля 2022 в 0:31

Огромное спасибо центру и докторам: эндокринологу и невропатологу в консультациях, когда все остальные учреждения отказали в помощи.

Vita
16 февраля 2022 в 13:06

ЛОР Шведак Ирина Александровна оставила неприятное впечатление. В отчёте об осмотре написала левые вещи в разделе "Скарги" и "Анамнез" и частично в "Статусе". Потом поставила странный диагноз "Гайморит", который вообще не соответствовал моим симптомам. И всем видом, было видно, что поскорее пытается от меня избавиться и вернуться к своему телефону, на вопросы отвечала неохотно. Зря потраченное время и деньги. Больше обращаться в эту клинику желания нет. Отвратительно.

Андрей
04 февраля 2022 в 0:33

Выражаю большую благодарность детскому стоматологу Мацевич Ивану Николаевичу!
Привел дочь сделать профилактику зубов, как оказалось нашли пару дырочек в зубках. (малышка не признавалась, что болели зубки) приняли решение лечить.
Думал будет много слез и криков. Но как оказалось профессионализм Доктора Ивана Николаевича удивил. Завлек внимание ребёнка, успокоил, (о чем то договорился с ребёнком) обезболил, выполнил запланированные работы, все подлечили, все запломбировали, целенькие зубки теперь у дочурки. Рад ребёнок, рады и родители)
Ещё раз спасибо Стоматологу и клинике Здоровое Поколение! В дальнейшем планирую привести всю семью!

Леся
27 января 2022 в 17:19

Была на консультации у гастроэнтеролога Гладун Виктории Николаевны. Приятно иметь дело с профессионалом высокого уровня. Доступно объяснила мои проблемы и назначила лечение, учла все мои анализы. Проёмом очень довольна. Рекомендую этого доктора!

Наталья
24 января 2022 в 11:53

Категорически не рекомендую офтальмолога Куделю Викторию Николаевну. Объяснила ей, что мне в глазу что-то мешает и вызывает дискомфорт. Даже показала фото, где видно это "что-то", которое я сделала перед приемом. Но доктор просто не слышит своих пациентов. Она стала доказывать, что в глазу ничего нет и у меня острый конъюнктивит. Хотя никакого конъюнктивита и близко не было. Я сказала ей, что глаза у меня не слезятся, что нет никаких выделений, что нет красноты и припухлости. Но доктор продолжала настаивать на своём. Конъюнктивит и всё.
Конечно же я обратилась к другому офтальмологу, который выслушал меня и сразу же увидел то, чего не заметила Куделя В. Н. Под веком находятся отложения (кальцинаты), которые и вызывают дискомфорт.
Ну а в Здоровое поколение больше ни ногой. Такое чувство, что сходила в бесплатную поликлинику. Никому не советую. Деньги на ветер!

Дмитрий
17 января 2022 в 21:50

Совершил визит к стоматологу Мацевич. Не внушил доверия с первого взгляда. Как оказалось чуйка не подвела. Не аккуратный, похож на алкаша со стажем, без напоминания не оденет ни перчатки ни слюнявчик, лезет в рот голыми руками. О каком профессионализме может идти речь? Результат лечения- острая зубная боль и смена поликлиники. Прием 400 гривен. За что берут не понятно. Повелся на удобное расположение.

Саша
22 декабря 2021 в 11:38

С удовольствием посещаю клинику Здоровое поколение на Коммунаре и на Мануйловском проспекте. Консультации проводятся вовремя, обследования и лечение - только необходимые. Доктору Кулик Татьяне Анатольевне доверяю здоровье всей своей семьи. Спасибо за Ваш профессионализм!

Виталий
02 декабря 2021 в 22:55

Клиника использует "избирательный подход" к приему пациентов. Легко отказывают в приеме пациентов, которые находятся на стадии выздоровлениия от ковида! Т. Е. Клятва Гиппократа не давалась! Главное деньги от пациентов с нужными критериями болезни! Сказали приходи через 2 недели на прием к ЛОРу, а то что у меня острый гайморит, кого оно волнует. Обращаюсь к ВЛАДЕЛЬЦУ клиники, Вы со своими сотрудниками "далеко пойдете" так людей лечить! Я звонил сегодня 26.10.2021 в 13: 45 и меня девочка отправила куда подальше. Хотя я постоянный клиент.

Добавить отзыв