UAOTZYV.COM

Медичний центр Первинка на 173 кв.

Адрес Кривий Ріг, вулиця Едуарда Фукса, 59
Телефон +380 (68) 037-09-90
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
суббота09:00-12:00
Сайт www.pervynka.in.ua
Рубрики Медицинский центр, Семейный врач, Медицинская лаборатория
Оценка 3.9 8 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Медичний центр Первинка 2 — Кривий Ріг, вулиця Самотічна, 13
Похожие компании в категории
Консультативно-диагностический Центр Невролог — Кривий Ріг, мікрорайон Ювілейний, 8
Медицинский центр лазерного кодирования ЛУЧ — Кривий Ріг, вулиця Едуарда Фукса, 52/62
CSD LAB — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 9

Медичний центр Первинка на 173 кв. отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
31 января 2024 в 3:11

Сьогодні 12.02.2024 року склалась не зовсім зрозуміла для мене ситуація з моїм сімейним лікарем!
Початок прийому почався з фрази «у нас 10 хвилин з вами на прийом», передмова, я запізнилась на 8 хвилин бо їхала з іншого кінця міста. Лікар, Москалюк Анастасія Костянтинівна, повторила її ще декілька разів, перебиваючи мої вибачення за запізнення і розповідь чому я до неї записалась. Далі було те, що мене обурило найбільше: я записалась до сімейного лікаря для того, щоб взяти направлення на лабораторні дослідження (бо через пару днів потребую операційного втручання), заздалегідь я поспілкувалась з адміністратором і мені відповіли, «так, звичайно, підходьте на 8: 00 лікар випише вам направлення і якусь частину з того переліку яку вам треба здати ми в нашому центрі зробимо вам безкоштовно». А ось Анастасія Костянтинівна була другої думки. Сказала мені що не дасть ніяких направлень. Мовляв немає права. Кажу їй, а навіщо я тоді з вами заключала декларацію? ! І чому мені дівчинка адміністратор дала відповідь, що направлення все ж таки буде? ! А вона відповідає, що я до неї можу звернутись тільки коли захворію: грип чи ГРВІ. І вона потім поговорить з адміністратором Валерією, яка зі мною спілкувалася. Це взагалі нормально? Лікар який лікує сопельки мені не потрібен! Буду шукати іншого сімейного лікаря. Бо Москалюк А. К некваліфікований спеціаліст. Не рекомендую цього лікаря! І всим знайомим розповім, нехай також не звертаються до неї і підшукають іншого спеціаліста!

Карина
11 декабря 2023 в 19:21

Розповсюджують неправдиву інформацію. На сайті вказують про безоплатні послуги за е-направленням. Записали у чергу дитину на узі нирок, обіцяли передзвонити але тиша. Через два місяці я набрала, щоб уточнити але, як з'ясувалось наразі у центрі дані послуги на безоплатній основі не проводять. Тож відгук негативний, просто не вводіть людей в оману.

Анна
28 октября 2023 в 1:16

Була на прийомі в гінеколога, лікар сподобався, клініка теж хороша. Але після здачі аналізу не попередили, що його треба чекати не 1-2 доби як скрізь, а 5-7 днів! Важливий фактор, який треба враховувати. Це трошки шокувало (і дізналась я це через чат-бот 2 дні після здачі аналізів).

Наталья
15 июня 2023 в 9:10

Відкрила для себе медзаклад Первинка, тепер буду звертатись тільки сюди. Чемний персонал, сервіс на високому рівні. Забезпечення всім необхідним для обстеження і т. П. Рекомендую Первинку всім.

Аня
11 июня 2023 в 4:14

Звернулась в центру, тому що порадили знайомі. Після першого відвідування залишилася дуже задоволена. Дуже чуйні медичні працівники, уважні, добрі та приємні. Дуже задоволена, рекомендую всім свої знайомим. Щиро вдячна.

Сергей
31 мая 2023 в 20:44

Дуже сподобався заклад. Всі привітні, гарний сервіс, гарні спеціалісти. Буду звертатися тепер до цього центру.
Дякую.

Nett_a
24 мая 2023 в 23:50

Була записана на щеплення, сталося непорозуміння, але працівники оперативно все вирішили, ввічливе ставлення, дуже привітна медсестра. Дякую, що в кінцевому результаті залишили гарні враження про центр, це зараз рідкість. При необхідності обов'язково буду сюди звертатися!)

Марина
18 мая 2023 в 8:38

Дуже подобається!
Передекларувалися усією родиною.
Раніше були у сімейного лікаря в "Медікомі", але до неї не можливо було попасти вчасно. Коли захворіла подзвонила записатися, а запропонували дату прийому через два тижні, так за такий час і "саме пройде", доводилося йти до платного лікаря.
У "Первинці" можна попасти до лікаря і в день звернення, або на наступний, що на мою думку, дуже не погано. Завжди чисто, персонал ввічливий, лікарі уважні. Коли знаходишся на прийомі в кабінеті, наприклад у гінеколога, відчуваєш себе у безпеці, бо на дверях з зовнішнього боку немає ручки, і ніхто не заглядає щоб "только спросить"

Добавить отзыв