UAOTZYV.COM

Медичний центр Medicum отзывы

Адрес Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 59
Метро Вокзальна 2.43км
Телефон +380 (800) 21-21-03
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт medicum.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Поликлиника
Оценка 3.8 43 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Медикум — Дніпро́, вулиця Ламана, 4
Медикум / Медичний центр Медікум — Кам’янське, просп. Свободи, 35
Похожие компании в категории
Добробут Нации — Дніпро, вулиця Робоча, 65
КОСМЕД - Центр медицинской косметологии — Дніпро, вулиця Василя Жуковського, 2Б
Клиника семейной медицины — Дніпро, вулиця Княгині Ольги, 16
Медичний центр лікаря Король — Дніпро, ул.Полигонная(бывшая, вулиця Полігонна, 10-б

Медичний центр Medicum на Дмитра Яворницьком отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
12 мая 2024 в 5:39

Шо за клініка, капець. Записатися нереально. В телеграмі мені написали, що передзвонять не передзвонили.

Hippity
11 апреля 2024 в 14:08

Залишилася вкрай невдоволена роботою Олега Васильовича Баніт. Звернулась до нього з гігромою зап'ястка у 2023 році із запитом на її видалення. Що обурило:
- Гігрома з'явилась від занять боксом. Лікар дозволив собі коментувати, що це нежіночій спорт і мені час кидати займатись цією маячнею. Де лікарська етика?
- Призначив абсолютно неефективну ударно-хвильову терапію. Навіть спеціалістка, що її робила, це підтвердила.
- Після двох МРТ сказав, что оперувати він не буде, бо в мене надмірна вага. Невже не можна було сказати цього на першій же консультації, нащо витрачати мій час? Сказав, що якщо мені так хочеться операціі, то треба йти в міську хірургію кісті. Невже ваші хірурги та анестезіологи недостатньо кваліфіковані? Не рекомендую звертатись до цього лікаря, якщо ви теж маєте надмірну вагу.
- Чекала на консультацію більше години від назначеного часу. Хоч би попередили про це по телефону. Якась неповага до ваших клієнтів.

Алена
11 января 2024 в 22:29

Хочу поділитись своїм відгуком про мамографію!
Робила другий раз в житті, це було в другій клініці, все добре було але дуже боляче. Зробивши в Медікум, я була вражена, що зовсім не боляче, лікар уважний, дякую!
Рекомендую!

Рома
21 ноября 2023 в 18:20

Якість гарна. Робив 3 відділи хребта. 1. Не надали знімків з грудним відділом, лише поперек і шия. 2. Невропотолог подивившись знімки і опис, сказав що не коректний опис, і 50% не вірно. Тож тепер треба йти до іншого фахівця щоб зробив правильний опис з диску. Не знаю можливо лікар не фахівець, можливо в них такий наказ, військовим писати по мінімумушкода, а заклад гарний.

Аліна
15 ноября 2023 в 13:35

Не рекомендую цей медичний заклад! Жахливе відношення персоналу і не компетентність лікарів! Лікар навіть не захотів слухати проблему з якою прийшла, а на останок виставила в коридор заповнити бумажки, коли це потрібно було зробити на початку прийому.

Елена
05 ноября 2023 в 9:49

В клініці по вул. Галенка (Кривий Ріг) я робила КТ стопи (перелом двох плесневих кісток). Дякую за гарне обслуговування, чуйність, відповідальність та професіоналізм. Всі питання вирішуються гарно і своєчасно.

Маргарита
21 октября 2023 в 21:03

Побувавши в клініці "Медікум" ми з чоловіком залишилися дуже задоволені професійним підходом до пацієнтів. Особливу подяку приносимо Директору клініки Байсултанової. Н. І. За професійне керівництво клінікою. А також хочемо відзначити докторів Хазанову М. А та Носач С. Ю. За добродушний і чуйний прийом. Радимо всім відвідати клініку "Медікум", де ви не залишитеся без уваги.

Kateryna
19 октября 2023 в 5:10

Планувала відвідати МРТ у неділю. Записалась заздалегідь, одразу попереджають що у них затримка і що приїхати треба також раніше до діагностики щоб оформитись. Тобто додатково треба витрати десь 30 хвилин.

Спочатку зателефонували у суботу, щоб підтвердити мій візит. Не спитавши чи зручно мені розмовляти, одразу пані почала зʼясовувати те, що їй потрібно з додаванням знов інструктажу стосовно раніше приїхати і чекати, бо у них затримки.

Потім зателефонували у неділю за 2 години діагностики і поставили перед фактом, що апарат зламався (російською), знов не питаючи взагалі чи зручно мені розмовляти. Я, не вони, попросила перенести візит на інший день.

Женя
09 октября 2023 в 11:15

Необхідно було зробити УЗД. Зайшла на сайт і замовила зворотній дзвінок – ніхто не перетефонував. Залишила заявку – знову ноль реакції. Тоді набрала за телефоном – трубку ніхто не взяв.
Через годину мені перетелефонували і записали на 13: 05.
Переддень дослідження дзвінок зі словами «Добрий день, чекаємо на 12: 50 завтра»
Я ж кажу, що записана на 13: 05, на що відповідь «Ну отак, допобачення».

Прийшла на 12: 50 і ПРОЧЕКАЛА УЗД 45 ХВИЛИН! Ніяких вибачень чи хоча б прояснення ситуації очевидно не було. Ніхто не пояснив куди йти оплачувати, добре, що побачила поки заходила.
Єдине, що виправило ситуацію – компетентність лікаря Мухомедзянової Юлії Леонідівни. Відмінний спеціаліст!

Женя
19 августа 2023 в 0:59

Была у маммолога, ничего конкретно не сказал, 20минут сидел писал сколько раз рожала, проблему не решил, диагноз не поставил! За приём заплатила 950грн! Это капец‍️

Татьяна
16 августа 2023 в 1:03

Нікому не рекомендую дану установу. Персонал хамовитий і не компетентний, безпека для особистих речей на нулі. і наступний пацієнта буде чекати на вас, все в тій же кабінці з вашими речами. Чесно кажучи недбалість даного закладу вразила.

Татьяна
02 августа 2023 в 23:23

Никому не рекомендую данное учреждение. Персонал хамовитый и не компетентный, безопасность для личных вещей на нуле. Делала МРТ на Яворницкого, ужас, кабинка для личных вещей не закрывается вообще, да и кабинет тоже на распашку, учитывая, что находится сразу при входе, еще и следующий пациента будет ждать вас, все в той же кабинке с вашими вещами. Честно говоря халатнось данного учреждения поразила.

Саша
31 марта 2022 в 11:07

Добрый день. Была на УЗИ почек у Хазановой М. А.

ХОЧУ ВЫРАЗИТЬ СВОЮ БЛАГОДАРНОСТЬ ВРАЧУ С БОЛЬШОЙ БУКВЫ.
ОГРОМНОЕ СПАСИБО ВАМ ЗА ЧЕЛОВЕЧНОСТЬ, ПРОФЕССИОНАЛИЗМ И ПОРЯДНОЧНОСТЬ.

Марина Александровна! Пусть ваш высокий профессионализм, чуткость, забота всегда будут
высоко оценены теми, от кого вы ждете признания. И пусть все
сделанное вами добро возвращается к вам многократно
приумноженным в виде энергии, вдохновения, здоровья и долголетия.

Елизавета
15 марта 2022 в 17:17

Были с отцом 16.01.21 на Яворницкого. Девочки на ресепшн очень порадовали своей вежливостью и дружелюбность. Но! Так случилось, что у отца случился приступ паники (сами того не подозревая у него оказалась клаустрофобия). Барышня, которая проводит мрт ведёт себя мягко говоря отвратительно. Выставила отца за дверь со словами «берите свои вещи и выходите» даже не узнав, может ему нужна какая то первая медицинская помощь. Я его уже приводила в чувства в коридоре. Ее счастье, что я ее не поймала лично. Будем пробовать делать мрт ещё раз уже с успокоительными у вас же, только исходя из того, что в городе больше нет мрт мощностью 3 Теслы и то мы еще сомневаемся 2/5

Андрей
14 марта 2022 в 2:38

Сначала ввели в заблуждение что перед мрт с контрастом нужно принять две таблетки ношпы, оказалось не нужно. На самой процедуре неудачно проткнули руку катетером

Саша
09 марта 2022 в 22:19

Ковид накрыл быстро и неожиданно, Обратилась в Медикум к Багдасарян Соне Юрьевне- врач от Бога и для меня так классический пример врача из прошлого, который переживает за пациента больше, чем он сам. Врач быстро поставила диагноз, назначила лечение (причем не безумно дорогое - а вполне финансово постижимое). Через 2 дня сама позвонила, узнала как самочувствие и добавила рекомендаций. Я выздоровела. Спасибо врачу. Спасибо всей команде (записали на самое ближайшее время, не пришлось гонять по городу в поиске свободного врача на приеме). Так что, только Медикум! К тому же, находятся в центре - всегда удобно добраться)

Алла
02 февраля 2022 в 16:30

Приятный и удобный медицинский центр. Опыт был положительный. Персонал вежливый. Всё чисто.
Особая благодарность Циопкало Елене Олеговне, она замечательный специалист, котора первая за 10 лет догадалась о скрытой проблеме. А главное не стала на этом зарабатывать, а отправила к целевому специалисту, который мне помог. Кроме того очень приятная в общении. Спасибо большое!

Саша
28 января 2022 в 20:07

Делал мрт двух колен на аппарате 3.0. Написали разрыв менисков и ещё кое что. Когда делал артроскопию, все оказалось совсем иначе. Мениски оба целые а проблема была совсем в другом. Хирург делавший операцию был в шоке от такого неграмотного заключения мрт.
Чистота в медикуме далеко не на высшем уровне. Вытяжки пылью забытые, на многих вещах пыль. Хотя по отзывам Медикум на хорошем рейтинге, я ставлю только 1 звездочку

Наталья
05 января 2022 в 11:42

Делала маммографию впервые.
Наслышана, что процедура неприятная.
Приготовилась терпеть.
Но процедура здесь ничем не отличается от обычной рентгенографии!
Абсолютно безболезненно!
Сотрудники клиники вежливые и внимательные.
Спасибо большое)

Nen
04 января 2022 в 16:06

Записали быстро, приняли в тот же день без задержек.

Изначально я оставила плохой отзыв, так как было подозрение, что при описании МРТ не всё заметили, но потом на МРТ с контрастом ничего не подтвердили. Отзыв меняю)

Добавить отзыв