UAOTZYV.COM

Медичний центр Константа. Стоматологія, Апаратна косметологія, Педіатрія

Адрес Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 3
Телефон +380 (67) 938-31-56
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт konstanta.dp.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Стоматолог, Ортодонт, Детский стоматолог
Оценка 4.3 11 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматология Сан-Марко — Дніпро, просп. Гагаріна, 108
Стоматология Стомасервис — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 39
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А

Медичний центр Константа. Стоматологія, Апаратна косметологія, Педіатрія отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
21 января 2024 в 2:13

Сьогодні свято) рівно ТРИ РОКИ з моменту, як мені в Константі одягли брекети, і без кількох днів РІК, як мені їх зняли) Я жодного разу не пошкодувала, що зважилася на цю не найлегшу у світі процедуру, бо результат того стоїть. І мільйон разів зраділа, що обрала саме Костянту, і саме мого доктора Громову Анну Олегівну, тому завдяки тому, що я потрапила у правильне місце і до правильного фахівця, це пройшло максимально гладко, як могло пройти.

Ганна Олегівна - це лікар, який з першого дня знає, куди і коли саме підуть рухатися ваші зуби. І, відповідно, знає, куди і як їх направити або де зупинити, щоб отримати результат максимально швидко як тільки це можливо у Вашому випадку. У моєму - всього за 2 роки повністю 8-й і 7-й зуби взяли і переїхали на місце 7-го і 6-го. Я б не повірила, якби хтось сказав, що таке взагалі можливе. Але Ганна Олегівна зробила саме це диво. Та й паралельно вирівняли все, що було у роті, хоча прийшла я, головним чином, не з естетичних міркувань.

Тепер у мене ідеальна посмішка (і симетрія обличчя) під будь-яким кутом (раніше наживо асиметрія кидалася в очі лише лікарям, але на відео було видно навіть мені і це гальмувало роботу). А зараз відео для роботи знімати одне задоволення, тому що приємно на себе дивитися і не треба шукати ракурс)

Ще я лікареві хочу поставити 100/10 за витримку. Я охала, ахала і нила на всіх прийомах, а при зміні дуги ставила питання "зуби на місці? " кожні 30 секунд (це при тому, що знаючи мене, мені видавали дзеркало, щоб я будь-якої миті могла перевірити і переконатися, що всі зуби на місці і не нити) і мене всі 2 роки любили незважаючи ні на що) ) цим я не закликаю відчувати терпіння лікаря і нити, просто хочеться підкреслити, наскільки цінно те, що тебе привітно приймають, як пацієнта і як людину в будь-якому твоєму настрої та будь-якого ступеня переляканості)

P. S. і взагалі тут завжди затишно, комфортно, чітко та організовано, і всі гарні – немає відчуття, що ти у клініці. Дуже рекомендую!

Ирина
18 декабря 2023 в 12:31

Велика подяка, спеціалістам стоматологічної клініки КонстантА.
До Світлани Іванівни звертаюсь ще з підліткового віку, а це більше 25 років.
Дуже професійний фахівець своєї справи. Бореться за кожен зуб, ні в коєму разі не видаляємо. Спробуємо витягнути та вилікувати. Це стиль праці Світлани Іванівни.
А для меня як пацієнта, це дуже цінною.
В мене були 2 найтяжчі випадки, коли інші стоматологи відмовляли у лікуванні, тільки на видалення. Мій кращий лікар - знов фахово підійшов до справи, спробував, та все вийшло! 2 зуби збережені, та чудово себе почувають.
Наразі знаходжусь на лікуванні з брекетами за медичними показаннями (не заради естетики)
Анна Олегівна, робить комплексне вирівнювання та прибирає деформації. Професійно підходить до справи, не тільки естетика та лікування. А і комплексне медікаментозне поліпшення-кальцій, Омега, вітамін Д3. Що корисно не тільки для стоматології а і для всього організму. Почуваюсь у надійних руках.
Клініка якій можна довіряти.
Її ценності - обслуговування пацієнтів повинно бути таким, як би ти хотів до себе.
Дітки теж обслуговуються у КонстантА. Я довіряю найцінніше - дітей. Дякую всьому колективу

танюшка
03 декабря 2023 в 3:11

Шановна Анна Олегівна! Щиро Вам вдячна за вашу працю. За чарівну посмішку. Ви справжній лікар від Бога.

ilona
29 ноября 2023 в 10:40

В клініці Константа унікальний підбір спеціалістів! Я є пацієнтом клініки вже протягом року, і кожен раз радію що потрапила сюди, бо прийшла, як мені здавалось з безнадійною ситуацією (як мені сказали в іншій клініці), але Світлана Івановна Громова врятувала мій зуб від видалення. Планую продовжувати своє лікування тільки вже у ортодонта Ганни Олегівни Громової. Також є чудове дитяче відділення, ми були з сином на прийомі у Оксани Юрист - дуже сподобалось, адже до дитини не так легко знайти підхід! Окремо хочу сказати про затишну атмосферу і обслуговування в клініці, все просто супер, адміністратори дуже милі, завжди пригощають смачним чаєм) і дуже ввічливі! Хтось скаже - це не дуже важливо, а я скажу до завжди іду з гарним настроєм в Константу. Рекомендую!

Дарья
26 ноября 2023 в 22:40

Нещодавно видаляла зуби мудрості у Данила Вікторовича. Видалити встигла вже аж 3 штуки, які ще не виросли. Лікар усе зробив про супер. Прописав добрі ліки. Вже на другий день почуваюся чудово. Попередили про всі ситуації що можуть статися: температура в перший день після операції, може виникнути синець і т. Д. З лікарні на складному видаленні потім дзвонили, щоб дізнатися про мій стан, що дуже приємно. Настільки все добре зробили, що аж хотілося б сходити до Данила Вікторовича ще, але залишився лише один зуб, тому наша зустріч буде останньою)

Дарья
28 октября 2023 в 12:51

Ходжу до клініки вже багато років. Постійно лікую зуби лише тут. Світлана Іванівна робить все просто чудово. Завжди дуже лояльно ставиться до пацієнтів.
Адміністратор теж чудовий. Завжди все докладно розповість, хоч 10 разів питай те саме. Завжди спокійно відповідає та розбірливо

Яна
07 июля 2023 в 21:40

Лікаря, який знімає з себе відповідальність за призначене ним лікування, яке в результаті спричиняє погіршення стану здоров'я пацієнтів, потрібно терміново притягати до кримінальної відповідальності!

Камилла
29 июня 2023 в 0:35

Я та кілька людей подали до суду на доктора клініки «Константа» Ганну Олегівну та її керівника за стоматологічні експерименти над пацієнтами, після яких люди залишилися з жахливими болями. Носіння капи-це дуже небезпечне!

Також ставлять брекети, отримують гроші, а потім відмовляються приймати, посилаючись на зайнятість. Це не поодинокий випадок.

Illia
06 ноября 2021 в 12:12

Самая лучшая стоматологическая клиника, в который бывал.
Светлана Ивановна - самый лучший, заботливый, внимательный профессионал.
Вылечили мне зуб, который ни одна другая клиника не смогла.
Отношением ко мне глубоко тронут! Это проявляется во всем!

Nata
27 октября 2021 в 9:54

Знаючи, що не всі полюбляють ходити до стоматологів, хочу запевнити, що цю клініку ви будете відвідувати із задоволенням. Все на вищому рівні, починаючи із входу: величезне дзеркало на всю стіну, шафи для відвідувачів, зручні диванчики, кулери з водою, туалетна кімната. На рецепції вам поміряють температуру, перед першим візитом до лікаря проведуть детальне анкетування. Все чітко, без черг. За день до прийому надійде СМС повідомлення про час прийому або зателефонують. На ваші дзвінки відповідають, можуть перенести дату візиту, якщо є така необхідність. Окремо хочеться повідомити про самі стоматологічні послуги. Обладнання найновіше, лікарі професіонали, все на найвищому рівні, без черг. Ще жодного разу не доводилось чекати, все своєчасно, якісно, чемно. Рекомендую клініку.

Макс
30 сентября 2018 в 22:45

Очень перспективное, продвинутое и качественное место решения проблем с зубами! Всем советую

Добавить отзыв