UAOTZYV.COM

Maxxdental medical centre

Адрес Кривий Ріг, вулиця Костенка, 17
Телефон +380 (67) 551-15-51
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт maxxdental.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 5 4 отзыва
Похожие компании в категории
Криворожская Стоматологическая Поликлиника №7 — Кривий Ріг, Кокчетавська вулиця, 1
Дуэт Плюс — Кривий Ріг, вулиця Героїв АТО, 38
Стоматологическая поликлиника № 2 — Кривий Ріг, просп. Металургів, 12
Стоматология Айдент( iDent ) — Кривий Ріг, вулиця Костенка, 27

Maxxdental medical centre отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Nargitha
05 февраля 2024 в 9:08

Сьогодні були у лікаря дитячого Марії Ігорівни. Донці 8 років, лікували перший раз зуб, син був просто на огляді. Залишилися і діти, і мама в такому приємному враженні, що немає слів донести всю вдячність і захват цією клінікою. І все починалося з рецепції, з усього персоналу, який посміхався, взаємодіяв позитивно з дітьми. Мені взагалі здалося, що діти не встигали відчути стрес. Приємна дитяча атмосфера біля самого дитячого кабінету і в середині. Все дітям пояснюють, дають торкатися, дуже терпляче і спокійно. Заговорюють так, що дитина не встигає себе накрутити. Особливо мені сподобалося серед списку всіх запропонованих смаків пломб - це зі смаком солоного огірка. Донька вибрала з карамеллю:). Скажу так: я дійсно була готова заплатити будь-які гроші, щоб мої діти з дитинства спокійно йшли до стоматолога лікувати зуби. Щиро дякую вам усім! Я вірю, що мої діти, завдяки вам, будуть сміливо ходити до вас лікувати свої зубчики.
P. S.: була ще приємно вражена, що абсолютно всі розмовляли з нами українською мовою. За це окрема вдячність.

Ирина
21 августа 2023 в 5:09

Прочитала відгуки і дуже засмутилась. Вважаю, що потрібно знайти лікаря, який вам сподобається! Який задовольнить всі ваші потреби, бо вам до нього звертатись не один раз, такого, щоб довіряти. Бо я за своїм, по всіх його місцях працевлаштування:) Тому от і зараз попхалась за ним в МаксДентал:)
Бажаю всім знайти лікаря, якому ви будете довіряти. Бо здорові зубки - то ваш емоційний стан, та ваше здоров'я.

Виктория
29 июля 2023 в 4:34

Звернулася до клініки по рекомендації друзів. За обмежений час вдалося вирішити багато проблем. Хочу подякувати лікарям Сергію та Олександру, які дбайливо, терпляче та на високому професійному рівні лікували та виправляли помилки попередніх лікарів. Maxxdantal - це з першого візиту дружня атмосфера і увага до кожного пацієнта, сучасне обладнання та лікування без болю. Я максимально задоволена! До нових зустрічей.

Яна
04 мая 2023 в 3:16

Неодноразово зверталась у клініку MaxxDental з різними проблемами. Дійсно гарна клініка з приємною атмосферою та професійними лікарями. Видалення зубів мудрості пройшло легко та без ускладнень. Рекомендую цю клініку від щирого серця. Мій страх лікування зубів відступив назавжди завдяки MaxxDental.

Добавить отзыв