UAOTZYV.COM

MAXKIN - центр физической терапии Максима Елисеева

Адрес Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 42Ю
Телефон +380 (98) 120-15-20
Часы работы 09:00-19:00
Рубрики Физиотерапевт, Массажист, Реабилитационный центр
Оценка 3.7 6 отзывов
Похожие компании в категории
Butterfly spa room массажный спа-салон — Кривий Ріг, вулиця Віталія Матусевича, 49

MAXKIN - центр физической терапии Максима Елисеева отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
08 февраля 2024 в 11:45

Дуже рекомендую всім центр MAXKIN, дуже приємний інтер'єр, привітний та ввічливий колектив, окреме спасибі Максиму, дуже грамотний спеціаліст, допоміг виправити проблеми в тілі, які протягом довгих років турбували

Анна
09 января 2024 в 19:33

Обещали разработать индивидуальную программу, а дали общий комплекс упражнений. Некоторые из них для меня просто опасны. Деньги взяли вперед. После занятия пожаловалась на отсутствие решения моей проблемы - пригласили еще на одно платное занятие. Потом нахамили и отказались вести диалог. Не рекомендую.

Fish
01 января 2024 в 16:29

Найкраще місце куди я потрапила за минулий рік!
Спеціалісти роблять свою справу на 100%
Максим виділяє увагу на кожну проблему та знаходить рішення за лічені хвилини. Крім того можна поговорити про душевні переживання, за це прям ДЯКУЮ!
Окрема подяка спеціалісту Ярославу та за його руки, які відчувають твоє тіло як ніхто!
Ще шукаєте де покращити своє здоров’я? Вам точно сюди!

Анна
01 января 2024 в 16:19

Обіцяли розробити індивідуальну програму, а дали загальний комплекс вправ (який є в загальному доступі на каналі Ютуб даного центру). Деякі з цих вправ для мене просто небезпечні (рекомендації лікаря вищої категорії про заборону при моєму діагнозі подібних вправ, а також болючі відчуття при виконанні вправ).
Гроші взяли наперед. Після заняття поскаржилася на відсутність вирішення моєї проблеми – запросили ще одне платне заняття. Потім нахамили та відмовилися вести діалог.
Для прикладу – при діагнозі хондромаляція надколінка та болях у коліні пропонувалося виконувати вправи з осьовим навантаженням на це коліно, тобто стоячи на коліні (на яке просто неможливо стати, бо воно болить і при виконанні вправи біль лише посилюється).
У відповідь на моє прохання відкоригувати вправи та підібрати ті, які відповідатимуть саме моєму діагнозу та стану організму, мені як пацієнту запропонували надати наукові статті (!), які б підтверджували, що з моїм діагнозом запропоновані вправи мені протипоказані. Тобто пряма заборона лікаря і мої болючі відчуття не з'явилися достатнім аргументом для того, щоб відкоригувати програму вправ.
Не рекомендую. Непрофесійні та невиховані товариші, які в кращому разі візьмуть із Вас грошей за не надану послугу та зіпсують настрій, а в гіршому – можуть нашкодити Вашому здоров'ю.

Upd. Додаю інформацію після відповіді на мій коментар тут нижче не тільки хамів, але ще й брехунів. Про те, що мені було надано консультацію, я якраз вказала. Підбір вправ – ні. Після консультації дане лише посилання на загальний комплекс вправ, який знаходиться у загальному доступі на Ютуб каналі центру. На пробному тренуванні мені ніхто не пропонував знімати ніякого відео зі мною (це взагалі нахабна відверта брехня)! У мене якраз є запис із диктофону пробного тренування. Одна альтернативна вправа, яка була запропонована, - це стоячи на балансувальній подушці перекидатися м'ячиком з тренером. ВСІ! Одна вправа (і ту, яку неможливо самостійно виконувати вдома, тому що вдома я не маю партнера з тренування) замість детального індивідуального комплексу.
І в конфлікт із цим центром ніхто не вступав. Я вже й забула про їхнє існування (звернулася до інших фахівців – справді професіоналів своєї справи, які допомогли вирішити моє питання у розробці індивідуального комплексу вправ), якби ці товариші мені своїм нахабством та хамством не нагадали про себе – мовляв, Вам потрібно прийти ще на одну платну консультацію (на першій консультації я була 22.12.2023, а відкликання тут залишено 09.01.2024). Тому їхній коментар про те, що нібито це вони мені відмовили в обслуговуванні - виглядає взагалі просто смішно. У співробітників цього центру на чолі із власником явно комплекс бога.
Якби мені ввічливо відмовили в обслуговуванні (визнавши, що не в змозі підібрати мені програму), то негативний відгук у публічний простір не був би винесений. Не збіглися мої потреби та компетенції даного центру – буває. Але відверте хамство і зухвале перекручування реальних фактів у відповідь на обґрунтовану скаргу свого клієнта – це вже перебір.

Анастасия
12 декабря 2023 в 6:00

Щиро рекомендую цей центр! Прийшла до них по рекомендації і залишилася дуже задоволеною! Максим дуже компетентний спеціаліст, все чітко пояснює, пересвідчується, що закриті всі нюанси і готовий відповідати на всі питання, склав детальну програму лікування. Потрапила ще на лікувальний масаж до Ігоря і теж цьому дуже рада. Він кожного разу перевіряв як прогрес і самопочуття, був дуже уважний, а сам масаж вище всіх похвал. Атмосфера і комунікація в центрі дуже приємна)

Артем
10 марта 2021 в 8:31

Мне Максим помог решить проблемы с мобильностью в суставах, а жене провел курс гимнастики для беременных. Уютный и функциональный кабинет. Нам понравилось!:)

Добавить отзыв