UAOTZYV.COM

Мама Уложила

Адрес Дніпро, вулиця Барикадна, 1а
Метро Вокзальна 2.84км
Телефон +380 (68) 358-15-00
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-17:00
Сайт www.mama-vkolyhala.com
Рубрики Магазин товаров для новорожденных, Магазин детской мебели, Офис компании, Производство мебели
Оценка 3.9 46 отзывов
Похожие компании в категории
Маргаритка — Дніпро, вулиця Старокозацька, 48а
Капитошик Детский магазин — Дніпро, просп. Олександра Поля, 46А
Trendy — Дніпро, просп. Олександра Поля, 119
Магазин CHICCO на Яворницкого - Товары для детей — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 38

Мама Уложила отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
19 февраля 2024 в 9:50

Чудова якість, неперевершині ліжечка, шафки. Дуже зручні у використанні, рекомендую, мені дуже сподобався дизайн.

Ульяна
14 февраля 2024 в 21:37

Відмінне сервісне обслуговування, висока якість та оперативність відповідей від керівництва.

Привабливий виставковий зал, де існує можливість безпосередньо оглянути продукцію на місці

Я закохалась у ваш комод Cloud

Поліна
02 февраля 2024 в 18:22

Пишу відгук вперше в житті, тому що магазин дійсно заслуговує цього. Підтримую всі негативні коментарі цього «виробника», адже це дійсно найгірша якість та обслуговування, що ми з чоловіком зустрічали в житті! Замовили комод Soft з широким зʼємним пеленатором на сайті з повною оплатою (22200грн). В інстаграм пише адміністратор, що виготовлення 30 робочих днів. Коли проходить майже 2 місяці, а про комод так нічого і не чутно, пишу вже я, на що відповідають, що скоро відправлять
І дійсно відправляють, але не той комод, що замовляли та ще й не в повній комплектації (не поклали фіксатори для пеленатора, з іншими ручками, які одразу повідвалювались і просто стирчали гострі саморізи замість тих ручок)
При дзвінку виробникам з нас намагались зробити дурнів, які не можуть самі зібрати комод
Ні інструкцій ні документів ні жодних гарантій до їхніх меблів також не має
Після довгих розмов нам пропонують замінити ручки на фасадах на такі, як ми замовляли. Але знову обманули, через тиждень присилають зовсім інші фасади. Довелося викликали столяра, щоб самим це все прикрутити (перший сказав, що це взагалі халтура, а не меблі і це точно не деревʼяний і не якісний вибір і відмовився робити) При збиранні пеленатора, «дерево» просто потріскалось, дошки повідпадали, а різьба виявилась на клею
Знову дзвінки виробнику з проханням повернути чи замінити товар виявились безрезультатними
Сказали, що ми самі його пошкодили

Коментар написаний для людей, які захочуть щось придбати в цьому магазині. Не купуйте, будь-ласка. Якщо не хочете небезпечні неякісні меблі, що розвалюються та розбірки довжиною у всю вагітність

Денис
02 февраля 2024 в 5:16

Дуже дякую за замовлення, все швидше ніж я очікував, замовлення виконала протягом 4 тижнів, дякую ще раз вам!

plohisshov
24 января 2024 в 18:28

Дякую Людмилі за консультацію! Купила доньці Оле для її новонародженого сина в подарунок, дуже гарне ліжечко, онуку подобається!

AliexpressSELL
10 января 2024 в 12:28

Людмила надзвичайно компетентний та уважний фахівець. Її консультація була дуже корисною і допомогла мені зрозуміти складні аспекти моєї ситуації. Я вдячний за її час і увагу до моїх питань. Я рекомендую Людмилу як висококваліфікованого спеціаліста у своїй галузі.

Влад
07 января 2024 в 10:59

Докупили комплект постілі після розширення, повністю задоволені використанням за протязі двух років

Богдана
03 января 2024 в 16:03

Магазин "Мама Уклала" - зрештою виправдав пошуки. Процес вибору був дуже довгим, але все ж таки вирішили зупинитися на цьому магазині і не пошкодували. Задоволені кінцевим результатом.

Диана
16 декабря 2023 в 4:18

Шахраї. Затримка відправлення ліжечка була на місяць. Новонароджена дитина спала в люльці від колиски…поки ми не завалили повідомленнями менеджерів- ми не могли добитися щоб нам вислали ліжко. Перенаправили чуже ліжечко, яке не підійшло іншим людям через сколи і не достойний вигляд - до нас. Ми його не забрали, бо воно не вартує своїх грошей. Матрац заявили, що відправлять з текстилем ще пізніше. Але він нам був не потрібен вже. Комод забрали тільки через те, що ми заплатили аванс, і не хотіли тягатися з поверненням грошей. Пеленатор вислали, коли він вже був не потрібен. Не того розміру навіть. Не зручний. Після його складання-він просто тріснув. Мобілі які продають - з Алі експрес. Можете перевірити по картинці. Неадекватне спілкування, обіцянки цяцянки. Підкуплені відгуки. Гроші не повертають.

Тетяна
01 декабря 2023 в 8:45

Замовляючи шафу дитині, отримали криву, хитку, низкоякісну конструкцію небезпечну для життя малечі. Шафа хитається, з відкритими дверями і ящиками просто падає. Вона тупо вигнута. Чоловік збирав шафу з консультацією їх конструктора. Отвори кріплення висверлені не правильно, конструктор давав вказівки де і що пересверлювати. Потім приходило ще 2 їх працівника, перший взагалі сказав, що таке лайно збирати не буде. Другий сказав, що треба переробляти двері, бо вони не закриваються - завеликі, що ніжки криві, а фурнітура погана і непідходяща. При цьому виявилося, що ці люди просто ліві з інтернету. Витратили купу часу на спілкування з цим "магазином". Запевняють, що в нас крива підлога. Їх конструктор рже, що шафу покроїли криво і зробити попередню збірку вони полінилися. Тим часом власник бреше як може у спілкуванні в чаті та по телефону. Гроші повертати не хочуть, мовляв виріб зробленний на замовлення. А насправді їх сторінка це фейк і розкрутка, вони тирять фотки російського виробника меблів і додають свої відгуки. Висилають гарні фотки при замовленні. Як виявилось гарно в них працює тільки реклама і боти. Вони роблять низкоякісну халтуру. Не надають жодних документів.

Tom
20 ноября 2023 в 16:17

Півроку тому купили ліжечко для нашої дочки. Реально гарна якість, порадувала якість збірки та сучасний дизайн. І звичайно співвідношення ціна, якість)

Анастасія
23 октября 2023 в 22:08

Не рекомендую магазин, не виконують в терміни, годують обіцянками, не виконують обіцянки, зверхнє ставлення до клієнта
тільки нерви перетріпали, одні неприємні емоції

Анастасія
23 октября 2023 в 22:06

Не рекомендую даний магазин, не виконують в терміни, годують обіцянками, зверхнє ставлення до клієнта

Юлія
11 октября 2023 в 13:03

Замовлення я зробила ще у червні. З передоплатою 50%. Термін виконання був на кінець липня, початок серпня. Зараз середина жовтня а я все ще не отримала все замовлення. 100% оплату здійснила у серпні так як мене запевнили що все відправляють. На сьогодні мені вже відправляти посилок 5. То відправили не все, то відправили не те. То щось відправили двічі. Нічого подібного тобто гіршого в плані сервісу і ставлення до клієнта я ще не зустрічала. Не знаю скільки разів обіцяли що відправимо завтра, наступного тижня і знову не робили цього. Якщо вам дорогі ваші нерви то подумайте двічі чи замовляти щось тут якщо ви не готові пройти 10 кіл пекла щоб отримати своє замовлення. Бо вам ніхто не напише і не попередить що в них щось не по плану. Чи ще щось сталось. Всі рази без виключення писала їм лише я, вони ще й не завжди відписували, і писали щось типу що ви нас напрягаєте за ту тисячу гривень Чесно це просто жах якщо говорити про ставлення і комунікацію з клієнтом.

Wasi
10 августа 2023 в 11:57

Хочеться сказати про враження від ліжечка Sleepy. Ми дуже довго і ретельно підходили до вибору такої базової речі для малюка, як ліжечко. Для нас якість матеріалу, стійкий і міцний корпус, коли я почав вивчати ліжечко від Mama Laid, я подумки ставив «плюси» перед крапками в голові. Ми дуже довго підходили до вибору) так довго, що донька прийшла до нас раніше спати) і як приємно, що враховуючи обставини, пішли нам назустріч! І прислали ліжко раніше обіцяного терміну! Чоловік зібрав її легко за годину. Якісно, ​​швидко і дуже приємно! Величезне спасибі всій команді МамаУложил. Тепер наша дівчинка спить як принцеса!

пользователь
09 августа 2023 в 10:32

Замовили ось таке ліжечко для доньки, щастю нема меж)
Дівчинці дуже подобається, зручна та гарна, вписалась в інтер'єр нашої дитячої кімнати просто чудово
Особисто ж мені також все подобається, якісний матеріал і як виявилось, її дуже легко збирати, я б і сама впоралась 100%.
Привітний персонал, допомогли обрати ліжечко, проконсультували, розповіли, що і як збирається. Всім рекомендую!

Саша
08 августа 2023 в 10:24

Дуже особливий магазин, з безліччю чудових, елегантних і сучасних моделей
Всі меблі там виготовлені з кращих порід масиву дерева, мені сподобалися всі прикраси, вони самобутні і їх кольори зручні для глядачів
Рекомендую купувати в цьому магазині.

Крис
16 июля 2023 в 17:13

Чесно кажучи, я не знав про це місце, поки мій друг не сказав мені, що він купив тут. Ми з дружиною вирішили відвідати це місце три тижні тому, і, чесно кажучи, ми зайшли туди та побачили розкішні речі настільки, що я хотів купити все. Найкраще в цьому те, що меблі сучасні і підходять до всіх класичних і звичайних декорацій, а ціни не високі. Насправді вони нормальні і підходять для всіх груп

користувач
12 февраля 2022 в 18:57

Красивая кровать, очень качественно выполнено всё, не придирешься) Выполнили всё в срок, отправили быстро, упаковано тоже всё хорошо.

Роман
11 февраля 2022 в 10:35

Заказывал детскую кроватку и комплектующие к Ней, вопросов к кроватке нет, качественные компоненты, инструкция, ключик для сборки претензий нет - довольны, доставку сделали в срок, сделали бесплатную доставку курьерскую в связи с праздниками.
+ качество кроватки
+ работа с клиентками (реагируют на замечание очень быстро)
+ быстрая доставка
- качество дополнительных аксессуаров (мобиля)
- отсутствие инструкции и дополнительных элементов крепления мобиля-веревки на которые надеваться все элементы

Добавить отзыв