UAOTZYV.COM

магазин SmartShop.kr.ua отзывы

Адрес Кривий Ріг, 4-й Зарічний мікрорайон, 30А
Телефон +380 (50) 183-97-33
Часы работы 10:00-19:00
Сайт smartshop.kr.ua
Рубрики Магазин бытовой техники, Все для Интернета
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
КОМП.ua Інтернет-магазин — Кривий Ріг, вулиця Мусоргського, 8
33 Квадратных Метра — Кривий Ріг, 5-й Зарічний мікрорайон, 53А
COMFY — Кривий Ріг, 5-й Зарічний мікрорайон, 11к
ФОКСТРОТ — Кривий Ріг, вулиця Ватутіна, 39

магазин SmartShop.kr.ua отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
04 ноября 2023 в 22:05

Хочу подякувати магазину за високу якість обслуговування, турботу о клієнті і допомозі у виборі чудового телевізора Philips 50PUS8518/12. Перед відправкою телевізор було безкоштовно повністю перевірено на биті пікселі, цілісність екрану, оновлено і запаковано у флетбокс. Доставка до під'їзду у Київську область безкоштовно! Такого я ще ніде не бачив! Тепер я знаю, у кого треба купувати техніку!

Vladyslav
22 октября 2023 в 3:28

Відмінний підхід до кожної продажі та допомога при вирішенні всіх питань з покупкою. Сервіс на найвищому рівні!

Даниил
09 сентября 2023 в 17:10

Дуже задоволений якістю обсулговування, а також професійними знаннями асортименту магазину (дякую Павлу за це).

Рекомендую усім завітати до магазину, або зателефонувати для консультації.

Я дуже ціную якість що товару, що обслуговування.

Цей магазин - топ рівень!

Илья
18 августа 2023 в 16:42

Найкращий сервіс з яким я стикався. Замовив телевізор, його перевірили на биті пікселі, налаштували зображення, встановили всі необхідні додатки, доставили прямо в квартиру, повісили на стіну, показали як користуватися. Дуже рекомендую цей магазин.

Володимир
05 июня 2023 в 11:19

Знайшов цей магазин через ролики на ютубі, власник допоміг з вибором телевізору, безкоштовна доставка та налаштування, спілкування з власником залишило тільки позитивні емоції - чемний, ввічливий, добре розуміється на своїй справі. Рекомендую цей магазин

Олексій
02 мая 2023 в 21:52

Сервіс та якість обслуговування на вищому рівні. Знайшов цей магазин і як я розумію його основоположника на Ютюбі, зв'язався по телефону, отримав деталізовану консультацію хвилин на 20-30) І поради по суті, від людини яка знає ринок і немає цілі продати залежавшийся товар, а дійсно пропонує варіанти з максимальною якістю за мій бюджет. Потім був повний супровід покупки, в ціну як у великих мереж входить повна перевірка, і доставка Новою Поштою до дверей, мені прийшов на наступний день) Для порівняння мій знайомий коли купляв в одній з великих мереж, із-за битих пікселів повертав телевізор, і забираючи новий доплачував за перевірку. Також зазвичай доставку оплачую я коли купую в інших магазинах.

Ще коли обирав одразу саундбар отримав консультацію і підтвердження свого вибору при тому що в цьому магазині цієї моделі не було, що підтверджує неупередженість і десь дружелюбність продавця.

Також отримав консультації і після покупки)

Тож я отримав задоволення від процесу спілкування і здійснення покупки, дуже якісний і приємний сервіс, ввічливий, чесний і культурний продавець, однозначно рекомендую!

Григорий
05 апреля 2023 в 7:47

Купував телевізор Philips 65OLED807/12 онлайн в цьому магазині.
Власник магазину — Павло, якісно проконсультував мене по всім питанням, що мене цікавили.
Інформував менена всіх етапах «руху» телевізора. Починаючи з відвантаження зі складу, зробив перевірку на биті пікселі (такого не робить жоден з інших магазинів, що продають офіційні телевізори) і закінчуючи відправкою. Також магазин робить відпроавку за свій рахунок, що є дуже приємним та не дешевим бонусом.
Більш клієнтоорієнтованого магазину ще не бачив.
Також за назвою магазина можна знайти ютуб канал де є багато цікавих та детальних оглядів на телевізори, що допомогли мені зробити кінцевий вибір серед інших моделей.
Всім раджу. Це була найприємніша покупка.

Добавить отзыв