UAOTZYV.COM

Лира отзывы

Адрес Дніпро, просп. Гагаріна, 131
Телефон +380 (96) 421-22-71
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
Сайт www.liradent.com
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.1 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стоматологическая клиника ЛИРА — Дніпро, просп. Героїв, 17
Похожие компании в категории
Amel Dental Smart — Дніпро, бул. Слави, 2Б
Стоматология Сан-Марко — Дніпро, просп. Гагаріна, 108
Стоматология Стомасервис — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 39
Стоматология СтомасервиС — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 116

Стоматологическая клиника Лира на Гагаріна отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Любов
16 декабря 2023 в 12:54

Дуже гарно і професійно розвели на гроші! Артем Вікторович Похил дуже гарно розповів про плюсик в свою карму і запропонував мені зробити капу перш ніж робити імпланти, бо виявляється, що неможливо ставити імпланти без корегування прикусу. Коли я спитала, чому Ви не сказали скільки це буде коштувати, він відповів, що коли ви приходите в ресторан, то ви ж питаєте меню, і прейскурант є у адміністратора. А адміністратор мені сказав, що ціни озвучує лікар. І це так і є, бо бачила як в мою карточку пише адміністратор таку сумму, яку каже лікар. Взагалі хочу всім порадити - перш ніж щось робити в цій клініці, уточнюйте ціни і не просто уточнюйте, а нехай вам їх прописують! Бо перечитала багато відгуків про цю клініку і зрозуміла, що не тільки мене розвели на гроші. До речі лікування про яке мені так гарно розповів Артем Похил і за яке я вже сплатила 10 тисяч, і ще треба сплатити 10 тис. (це я пишу для розуміння читачів відгуку які мені озвучили суми на останньому прийомі і я так зрозуміла, що це не остаточна сума) так і не закінчили, бо вже більше ніж 2 місяці чекаю дзвінка від них.

art
12 июля 2023 в 19:54

Одна з найкращих клінік у нашому місті Дніпро! Лікував зуб лікар – Вікторія Володимирівна. Приїхав із гострим болем до них. Прийняли позачергово. Почистили та поставили пломбу. Після цього зуб не хворів та не турбував. Величезна подяка лікарям та особлива Вікторії Володимирівні! Тепер тільки до неї!

Яна
12 июля 2023 в 2:25

Хочу висловити подяку всій команді професіоналів! Особливо Вікторії Володимирівні! Лікар велика розумничка, вона профі своєї справи, задоволені всією родиною! З дівчатами як на святі, дуже весело і приємно. Доступні ціни, а якість супер! Рекомендую

Анастасия
30 мая 2023 в 8:13

Дуже шкода, що початкове враження повністю не збіглося. Спочатку начебто і ставлення, і спілкування були норми, але не якість. Протягом 2023 року (лютий-березень) поставили 2 пломби, про обидві говорили, що близько до нерва, складна ситуація. Підсумок: один зуб, який до пломбування не хворів - став постійно хворіти під час накушування. Звернулася з цією скаргою (лікар Вікторія Володимирівна) – сказали з чого воно так, підточили пломбу, вона була невиправдано велика і не підточена за прикусом. Ситуація не змінилася. Повідомила. Сказали ну, запишіться. Тобто не терміново і знайти місце, тому що ваш одвірок і я їсти не можу, а загалом і через тиждень. Ок, свій стан дорожчий, пішла в іншу клініку, знову платно переробили те, що не зробила Ліра, лікар навіть фото зробив: карієс був недочищений під ясна, зуб хворів, бо цитую лікаря «адгезивний протокол-не, не чули». Переробили – зуб не болить, все ок, не болить взагалі (!). Лікар сказав – нескладне, не розумію навіщо ваш стоматолог ціну собі набиває. Далі: друга пломба тупо випала за 2 місяці постановки. Тобто перша взагалі мука, друга сама вивалилася. До зуба потрапляє все, боляче. Зателефонувала до Ліри. Кажу: термінове і ваш одвірок. Адміністратор сказала: зараз уточню час і передзвоню. На даний момент минуло 1,5 тижні. Ніхто й не думав дзвонити. Звичайно все переробила в іншій клініці. Ліра - викинуті гроші та час. Як можна навіть не передзвонити при тому, що це термінове, з гострим болем і вашою роботою всього 2 місяці. І другу пломбу теж поставили легко і теж сказали, що звичайна робота, жодних складнощів. Нікому б не рекомендувала цю клініку, ставлення приблизно, як до державної…

Олeксандр
29 декабря 2021 в 2:46

Без перебільшення, це одна із найкращих стоматологічних клінік міста та області. Дуже якісне обладнання, матеріали. Є стоматологічний комп'ютерний томограф та мікроскоп. Дуже професійні лікарі та рентгенологи. Особлива подяка власнику Похілу Артему. Відчувається рука господаря. Все чітко сплановано, адміністратор за добу передзвонює, цікавиться, чи не змінилися плани. Дуже демократичні ціни. І що дуже приємно вразило, кожного ранку на флагштоку піднімають прапор України. Завжди знижки до 50% ветеранам АТО та ООС.

користувач
22 декабря 2021 в 15:06

Хорошая клиника, обсуживаюсь уже 10 лет, пломбы ни разу не вылетали поэтому нареканий нет, по поводу цен как по мне средние по городу. В последний раз девала масштабную операцию по удалению зубов мудрости (за раз все 4) под общим наркозом, все прошло успешно и зажило хорошо. Могу сказать точно что я доверяю врачам клиники Лира, и вам советую.

Костя
21 ноября 2021 в 10:13

Отличная стоматология! Прекрасный сервис и слажинасть персонала. За всё время ни одного казуса. Считаю что это одна из лучших стоматологий в нашем городе)

користувач
11 октября 2021 в 16:46

Очень уютное место, приятный коллектив, чувствуется, что работает команда профессионалов, вас встретят с улыбкой и так будут сопровождать до конца курса лечения. Я всем довольна, обязательно вернусь именно сюда за белоснежной улыбкой.

користувач
10 октября 2021 в 3:09

Очень рада, что именно в этой клинике лечусь у доктора Виктории Владимировны. Благодарю за свою улыбку!

користувач
08 октября 2021 в 8:12

Дуже круті та професійні спеціалісти! Віддаються роботі на всі 100%. Не знаю в місті кращої стоматології ніж "Ліра".
Стоматологія володіє новітнішим обладнанням, а лікарі постійно в пошуках нових методів лікування. Якість лікування на першому місці

користувач
29 сентября 2021 в 17:11

Отличная стоматология, рекомендую! Профессиональный колектив, приятное музыкальное сопровождение процедур, качественная работа и внимательное отношение к клиентам. Тяжело не отметить новое оборудование. Отдельное спасибо Николаю Александровичу

Наталья
02 июля 2021 в 9:06

Оборудование клиники первоклассное. Но, когда вы уже на кресле с раскрытым ртом, для вас в самый неподходящий момент, когда вы беззащитны, будьте готовы, что вам объявят о том, что пломба вот прямо сегодня подорожала или стоимость процедуры со вчерашнего дня увеличилась (причём, за день я уточняла стоимость пломбирования канала под микроскопом, было 1800 грн, а сегодня уже 2300 грн.). Видимо, этому методу врачей специально обучают. Называется - надо отбить дорогое оборудование или психологическое давление. В моём мировоззрении это называется непорядочность и обман. А в вашем?

Рекомендую в этой клинике, прежде чем делать процедуру, подробно расспросить о том, что входит в процедуру и стоимость каждого этапа. Потом, стоимость всего. Чтобы не быть разочарованным в конце.

Миша
27 июня 2021 в 0:58

Виктория Владимировна и Кристина спасибо! Боюсь стоматологов, но все сделали так что и не заметила)

Екатерина
15 февраля 2020 в 6:55

Ребенку 2.7 лет. Делали седацию, вводили в сон. Нужно было сделать 2 передних зуба и почистить зубы от налета. Мало того что сумма, которую нам называли стала намного больше. Так еще и зубы забыли почистить от налета. Врач сказала, что рот и не смотрела, приходите потом, хотя перед операцией это оговаривали. Ребенок маленький не высидит без наркоза. Перед операцией не уточнили что делаем. Зубы сделали, но впечатление смазанное осталось.

Макс
13 февраля 2020 в 1:33

Очень хорошая стоматология! Лечимся там всей семьей, причем у разных докторов: сыну Виктория Владимировна выровняла прикус брекет системой, а у Артема Викторовича будем удалять восьмёрки, жена лечится у Михаила Константиновича, теща реставрировала зубы у Надежды Васильевны, мне ставил импланты Артем Викторович - и все довольны! В клинике всегда чисто, уютно, приветливый персонал. Очень много современной аппаратуры. 10 из 10 смело можно ставить высшую оценку.

Евгений
06 января 2020 в 21:16

Контора развода! Были на консультации, изначально озвучивали одни расценки лечения зубов. По фаукту за лечение 2х зубов содрали за детскую анастезию 40минут 3500грн. + какието расходные 800грн. Которы не оговаривали изначально + 1000грн. Лечени. Ребята, при всем уважении, нужно иметь совесть какую-то, а не наживаться таким образом. Больше не ногой!

Таня
05 сентября 2019 в 15:13

Замечательная клиника. Персонал настоящие профессионалы, Большое спасибо Артему Викторовичу и Михаилу Сергеевичу за мою улыбку:)

Andrii
14 августа 2019 в 7:36

Хорошая и качественная стоматология. И для взрослых и для детей. Все услуги предоставляются на очень высоком уровне. Индивидуальный подход.

Добавить отзыв