UAOTZYV.COM

Lacoste отзывы

Адрес Дніпро, ТРЦ Passage Mall, просп. Дмитра Яворницького, 50
Метро Вокзальна 2.47км
Телефон +380 (56) 376-08-28
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.lacoste.ua
Рубрики Бутик
Оценка 2.2 5 отзывов
Похожие компании в категории
Цветы Днепр доставка за наш счёт buket24 — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 23
КУПИТЬ ЦВЕТЫ buket24 — Дніпро, вулиця Валентина Ларіонова, 171/8
Бутік чоловічого одягу - Cosmo — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 34(Карла Маркса)
Alter Ego Dnepr — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 22

Бутик Lacoste на Дмитра Яворницьком отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
27 марта 2024 в 16:43

Персонал магазину, це щось неймовірне! Ми не знайшли мого розміру, але вони знайшли де можна замовити, завтра піду за моїм новим луком, дуже вам дякую!

Алина
13 ноября 2023 в 12:40

Огидне обслуговування. Дівчина консультант на кожне моє прохання ніби робила ласку. Абсолютно не розуміється на асортименті магазину в якому працює. Попросила її підібрати комплект штани та світшот в одному кольорі - принесла в різних відтінках чорного і моє питання чому штани та кофта різні, просто розгорнулася та пішла. Взуття, що я просила принести поміряти в потрібному розмірі, так і не принесла. Видно було, що вона взагалі не зацікавлена, і їй більше подобається ходити по магазину і закочувати очі

Марина
25 августа 2023 в 19:56

Хотіли купити сумку, це вже було вирішене питання, просто треба було визначитись з моделлю. Але, на жаль, через ставлення персоналу мені просто захотілось піти і ніколи не повертатись до цього магазину. Що ми і зробили. Дуже непривітне ставлення, таке враження, що консультанта до якого я зверталась все напрягає, включаючи мої питання. Не хотів в буквальному сенсі показувати товар і швидко забирав його в мене. Ніякої допомоги у виборі. Увесь час поки ми там були, щось захоплено обговорювали з іншою консультанткою. Якщо чесно, якби його зовсім там не було, було б набагато приємніше, адже товар класний.
Я дуже дуже розчарована. Йшла туди з таким гарним настроєм.
Не зрозуміло, чому так, адже весь світ рухається вперед по сервісу.
Власники магазину, зверніть увагу!
Ми купили цю ж сумку в інтернет/магазині, а могли б купити у вас.

Оля
09 января 2022 в 10:17

Поразило то, что за перемещение нужного размера из других магазинов, клиент сам оплачивает доставку. Я с таким впервые сталкиваюсь!

Руслан
05 февраля 2021 в 4:41

Самый неудачный магазин по работе с клиентами. За видимой маской приличия скрывается некомпетентность персонала: начиная от управляющего магазина некоего Романа и завершая работой бухгалтерии. Уже около месяца не могут оформить возврат денежных средств за возврат товара. При этом не скрывают своего раздражения, что им оформили возврат. К сожалению, не думал, что такое может быть в магазине такого бренда. Прошу посетителей данного магазина быть внимательными при совершении покупок.

Добавить отзыв