UAOTZYV.COM

Котосуши - вкусные суши с бесплатной доставкой в Днепре / Доставка суші у Дніпрі - Котосуші

Адрес Дніпро, просп. Гагаріна, 90, вулиця Маршала Малиновського, 2
Телефон +380 (98) 668-99-99
Часы работы 10:00-22:00
Сайт kotosushi.com.ua
Рубрики Доставка готовой еды
Оценка 4.5 72 отзыва
Похожие компании в категории
Портофино — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
Мафія — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 97К
Casta — Дніпро, вулиця Володимира Мономаха, 3
Драйв аппетит — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 66

Котосуши - вкусные суши с бесплатной доставкой в Днепре / Доставка суші у Дніпрі - Котосуші отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
19 января 2024 в 14:58

Замовляємо з чоловіком не вперше. Завжди задоволені. Так, був один раз, коли рис розвалювався, але, млинець, з ким не бувають усі ми люди.
Єдине що цього разу замовила два види схожих ролів "салмон унагі" і "сакі маки", однаковий склад, однаковий зовнішній вигляд, але за смаком зрозуміло, що в одному більше вугра, у другому лосося. При описі, на жаль, визначити неможливо. Тому прохання, змінити опис або із зазначенням пропорцій (конкретно риби), або змінити послідовність інгредієнтів (вказати позиції щодо спадання).
Ну а взагалі дуже смачно. Рекомендую

Полина
29 декабря 2023 в 12:26

Не перший раз замовляємо тут, завжди все дуже смачно, якісно, сервіс на високому рівні. Цього разу отримали подаруночок - милий шопер. Обожнюю такі приємності, щиро дякую

Анастасия
28 декабря 2023 в 8:11

Раніше були одні з найулюбленіших суші у місті. Вони прибрали базовий набір до сету/замовлення (васабі та імбир). Здається, це база, яка є у всіх доставок і на яку ви розраховуєте, особливо коли майже завжди замовляєте щось у цього сервісу. Ну а якщо, вже така політика, то хоча б хай попереджають про це, тому що на сайті це абсолютно незрозуміло і вас про це ніхто не попереджає.

В цей раз я зробила замовлення, щоб відсвяткувати день народження за містом. Була дуже засмучена, очікування = реальність зовсім не співпадає, а відмовка "прибрали щоб люди не переплачували за це, якщо їм не потрібно" або "ми не передзво нюємо, щоб прискорити час приготування та доставки" - не дуже працює, бо сервіс обслуговювання всеодно в результаті страждає) бо виглядає так, що вирішувати цю проблему вони просто не хочуть та не збираються)

А ще до цього раза 2 точно, при замовленні не було паличок, щоб їсти.

Крім цього суші розвалювалися. Їсти було майже неможливо. Це все разом було зовсім не ок. Напевно, це останній раз, коли я робила замовлення у цих ребят, і наступного разу я точно віддам перевагу іншої доставці)

Анастасия
13 декабря 2023 в 8:04

Суші огидні, рис розвалюється, риби дуже мало. На ринку давно є кращі компанії, ті ж Мяо пропонують на порядок смачніше. Котосуші давно скотилися, а тепер перестали класти на замовлення васабі та імбир. І в додатку для замовлення немає функції їх окремо замовляти, тільки якщо заходити через сайт, тоді можна. Але прийнявши замовлення, людям не передзвонюють, щоб запропонувати замовити той же васабі та імбир. Ставлення у клієнтів наплювальне.
Більше замовляти явно не буду!

Алексей
27 августа 2023 в 17:27

Лучшие суши!
Заказываем с самого открытия этого места.
Отличительные черты кухни:
свежесть продуктов, постоянные новинки в меню, большие порции, адекватные цены.

Олена
25 августа 2023 в 17:17

Роли приїжджають у гарному та їстівному вигляді!
Мої особисті фаворити: сет Тетріс та Філадельфія.

Маша
23 августа 2023 в 13:52

Хороша кухня з великим вибором ролів, ціни нормальні, співвідношення ціни якості відповідають, досить смачно готують. 4 ставлю лише за те, що трохи замало для нас було імбиря

Ирина
22 августа 2023 в 16:54

Отличное качество, выше всяких похвал. В других доставках все экономят, кладут прозрачные кусочки рыбы и угря, тут качество на 200%. Брали сет Тетрис, лучше нет нигде, берите, не пожалеете

Тамара
20 августа 2023 в 14:48

Хочу поблагодарить эту компанию за очень вкусные роллы и их оправданную цену. Выбираем эту компанию уже 2 год и никогда они не подводили нас качеством доставки

Денис
17 августа 2023 в 17:48

Інгредієнти свіжі та реально якісні) обслуговування завжди ввічливе, співробітники чуйні) спасибі величезне хлопцям)

Надія
15 августа 2023 в 17:17

Приємне місце, дбайливий персонал, приємно, чисто та дуже смачно.
Роли завжди беремо з собою додому. Цього разу діти ще десерти Моті замовили- смачно)

Елена
13 августа 2023 в 15:20

Всем советуем ролл филадельфия и сєт Тетрис- всегда берем, очень интересное сочетание. Соотношение цена качество лучшее, доставляют, конечно, не скоро, но оно стоит ожидания:)

Олена
12 августа 2023 в 19:46

Замовляю у них уже не перший рік і привозять завжди свіже та великі порції! Рибу не жалкують, кладуть нормально. Доставляли біля 45 хв

Валентина
07 августа 2023 в 14:34

Кілька разів замовляли тут суші. Сподобались порції та розмір суші, рибка свіжа та всі пропорції дотримані. Смачно) Рекомендую!

Макс
29 июля 2023 в 15:16

Ніколи не сумніваюсь в якості та свіжості ролів. Завжди все смачно і замовлення приходять в хороших контейнерах, не розпадаються по дорозі.

Алексей
26 июля 2023 в 17:55

Заказывали несколько раз, суши отличные. Очень вкусно и очень достойно, особенно с учётом цены. Один раз немного опоздали с доставкой на 10 минут.

Володимир
23 июля 2023 в 13:44

Ціни нормальні, роли великі і смачні видно, що повара стараються. Приємно відвідувати такі заклади. Рекомендую всім

Дмитрий
20 июля 2023 в 14:34

Отличное заведение с японской кухней. Роллы здесь катают самые вкусные и аккуратные в городе. Когда отдыхаем с друзьями, то всегда заказываем сэти. Бюджетно и очень вкусно! Есть так же десерты и закуски просто обалденные!

Оксана
18 июля 2023 в 18:53

Ролы от Котосуши стали нашими любимыми в нашом городе. Мы много где пробовали суши, но в каждом то начинки мало, то они сухие и не вкусные. А здесь своих покупателей любят и ценят.

Надія
14 июля 2023 в 14:23

Все супер. Доставка швидка, кухня на висоті. Замовили кілька видів рол, все привезли свіже, дуже смачне. Нічого не розвалювалось. Соусу та імбирю було достатньо

Добавить отзыв