UAOTZYV.COM

Компьютерная Академия ШАГ. Каменское отзывы

Адрес Кам’янське, просп. Свободи, 35
Телефон +380 (67) 533-46-28
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
Сайт kam.itstep.org
Рубрики Образовательный центр, Компьютерные курсы, Частный колледж, Частная школа
Оценка 4.9 67 отзывов
Комп'ютерна Академія ШАГ Кам'янське
Похожие компании в категории
Інноваційна школа ДНК — Дніпро, просп. Героїв, 12
Курсы польского языка Евростудент Образование в Европе (Польша, Чехия) — Дніпро, вулиця Князя Ярослава Мудрого, 3, офис, 4
Центр здоров'я і розвитку для дорослих та дітей 7Я — Дніпро, вулиця Юліуша Словацького, 10

Компьютерная Академия ШАГ. Каменское на Свободи отзывы

67
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
16 февраля 2024 в 13:26

Все отзывы наверное липа, учат плохо, ребенок проходил тему робототехники, тупые роботы которые врезаются в стену, не интересно, учат на отвали, обратной связи нет! Зато когда хоть на день платеж просрочишь уже наяривают! Учимся в условиях военных тревог, всё пропущенное время не наверстывается! Обещали в подвале проходить какие-то темы сохраненные на флешку, а в итоге дети просто сидят в телефоне! Попросила перевести ребенка в старше группу, сказали что со мной свяжется завуч, уже неделю ни ответа ни привета, то есть на учеников насрать есть они или нет! Но за просроченный платеж уже позвонили. В общем если хотите выбросить на ветер деньги то милости прошу! Это просто надурачиство! Поставила оценку 1щвезда, но на самом деле эта шараж-монтаж контора и этого не достойна!

Анна
07 октября 2023 в 5:10

Всім доброго дня! Хочу залишити позитивний відгук про Комп’ютерну Академію «ШАГ». Мій син вже закінчує 5 курс навчання «Мала Комп’ютерна академія «ШАГ». Всі комп’ютерні навички, які здобуті в «ШАГ» застосовує постійно. Заняття в «ШАГ» не тільки розширюють кругозір, а й розвивають мислення дитини.
В Комп’ютерній Академії «ШАГ» завжди позитивна атмосфера, індивідуальний підхід до навчання, сучасні та зручні аудиторії, обладнані новітньою комп’ютерною технікою.
Особливу вдячність хочу висловити викладачу Роману Алімурадову. Всі заняття з ним були цікавими та наповнені різноманітними ідеями навчання. Мій син неодноразово звертався до Романа з додатковими питаннями та завжди отримував професійні відповіді.
Знання, отримані при навчанні в Комп’ютерній Академії «ШАГ», однозначно будуть застосовані в житті та майбутній професійній діяльності. Комп’ютерна Академія «ШАГ» чудовий старт для розвитку дитини, як становлення особистості, так і для початку обізнаності в комп’ютерних технологіях. Рекомендую всім батькам відправити свою дитини вчитися в Комп’ютерну Академію «ШАГ»!

Олег
06 октября 2023 в 7:03

Добридень! Дуже довго шукав хороші курси і коли зіткнулася з Вашою академією, відразу відправила посилання своїм дітям до Америки (моя невістка там здобула освіту та працює в IT сфері).

Роман
17 сентября 2023 в 17:26

Навчаюсь вже 2 роки в Академії. Дуже задоволений, що батьки віддали мене в цей заклад. Тут цікаво, весело, гарно пояснюють, нові знайомства)

Дима
14 сентября 2023 в 3:33

Мене звуть Приходько Дмитро Сергійович. Мені 35 років. Я навчаюсь у Комп'ютерній Академії ШАГ, і мені хотілося б розповісти вам про мої враження від навчання у цій Академії.
Мені дуже подобається навчатися в цьому закладі, я отримую ті знання, які мені знадобляться в майбутньому для моєї професії. Хочу відзначити вчителя, який веде в мене пари та у всьому допомагає, – це Сухорукова Анна. Вона добре пояснює всю теорію і справедливо оцінює практику з домашнім завданням. Вона чудово відповідає на всі питання, які їй задають студенти, коротко і лаконічно. Вона дуже розумна та харизматична.
Отже, для мене Комп'ютерна Академія ШАГ - це крутий заклад з міцною базою знань

Xayah
11 сентября 2023 в 19:01

Мене звуть Єва, я тільки перший рік ходжу в академію крок, але всім задоволена, викладачі пояснюють чітко та ясно, допоможуть виправити помилку та підкажуть як покращити якість роботи, у кабінетах не жарко, завжди працює кондиціонер

Натали
08 сентября 2023 в 8:51

Вітаю всіх, хто читатиме цей відгук Якщо ви на шляху пошуків, не знаєте чим зацікавити дитину, то ось те що вам потрібно Почнемо з організації та інформування. Під час того як ви спілкуєтесь із директором та дізнаєтесь про внутрішній світ академії, ваша дитина вже сидить за комп'ютером і мріє про те як буде розповідати одноліткам, що вона програмер Дуже сподобався підхід академії до знайомства. Замість сухих зборів, для дітей відвели час на те, щоб вони познайомилися з роботом, комп'ютером, vr-оеулярами, показали як друкує 3-d принтер, пограли за комп'ютером. Після такого "пробного" уроку моя дитина була в захваті, зацікавилася і з нетерпінням чекала початку учбового року І ось перший день пройшов, дочка задоволена, все доступно, легко сприймається, цікаво, із задоволенням вже зробила частину домашнього завдання. Якщо ви хочете допомогти своїй дитині знайти себе, направити її майнкрафтні здібності в цікаве та корисне русло, то розгляньте варіант навчання в академії. Моя дочка 9 років вже рекомендує Навчання організовано досить круто.

Ярослав
03 сентября 2023 в 14:31

Подобається відвідувати цю школу, дуже хороші вчителі, дружні учні
Дуже зручне розташування

Єлизавета
03 августа 2023 в 14:50

Навчаюсь в академії вже 3 місяці, все дуже подобається. Саме подання уроків дуже добре і зрозуміле, кожен урок є практична робота, яка допомагає набагато краще освоїти матеріал. Якщо не розумієш, що треба робити, то можна все запитати у вчителя, і він пояснити знову, це дуже добре.

Саша
01 августа 2023 в 7:32

Добрий день! Мені дуже подобається навчання в академії. Дуже цікаве подання інформації і спілкування з учнями та вчителями. Завжди маю змогу зв`язатись з вчителем і задати питання, які були не зрозумілі. Кожен урок ми практикуємо вивчений матеріал разом з вчителем. З кожним заняттям бажання розвиватись все більше, і більше!

Женя
23 июля 2023 в 2:42

Учусь на протяжении двух недель, всё очень доступно и понятно. Преподователи отзывчие и интересные личности. На уроках не бывает скучно. Всем советую!

Саша
23 июня 2023 в 9:54

Меня зовут Никита и я первый год обучаюсь в академии ШАГ. Я очень рад, что мои родители меня привели сюда на учебу. Это не первый мой опыт обучения в направлении IT, но ШАГ мне понравился больше всего.
Мне очень нравится наш преподаватель Александр. Все программы объясняет очень доступно и понятно. Уже в первые пол года обучения можно сделать свою игру.
Очень удобно сделан электронный дневник, где можно посмотреть не только оценки и домашнее задание, но и получить приятные бонусы. А родители могут узнать информацию о моей успеваемости и даже получить отзывы обо мне от преподавателя.
Здорово, что можно учиться онлайн и преподаватель также все объяснит, поможет и проверит работу.
А еще впереди уроки по робототехнике и я их очень жду!
Всем советую академию, в ней очень интересно.

Professor
18 июня 2023 в 21:47

Навчаюсь вже 4 курс молодшої академії. Цікаво, зрозуміло, зручно, якщо не зрозуміло то допоможуть.

Atom
31 мая 2023 в 10:14

Меня зовут Данил и я учусь в малой академии ШАГ. Я очень рад, что у меня есть такой замечательный преподаватель, как Юрий. Его уроки очень интересные, он всегда старается объяснить материал максимально понятно и доступно. Учителя всегда готовы помочь со сложными заданиями.

Настя
13 мая 2023 в 1:16

Дуже сподобався підхід до дитини та урок. Дитина була в захваті від вчителя та від уроку. Має бажання навчатися та розвиватися в академії. Сподіваємося що навчання в Академії буде неймовірно захопливим та чудовим. Атмосфера в Академії гарна и доброзичлива. З нетерпінням чекаємо наступний урок)

Женя
12 апреля 2022 в 12:48

Меня зовут Богдан и я учусь в єтой академии ШАГ мне очень нравиться и думаю что всем нужно пойти туда!

користувач
28 марта 2022 в 17:45

Меня зовут Владислав, я учусь на первом курсе в компьютерной академии Шаг, моего учителя зовут Роман, уроки проходят интересно и познавательно, учитель хорошо объясняет материал, который касается урока, так же преподаватель помогает разобрать домашнее задание, учусь с удовольствием, рекомендую!

Саша
21 марта 2022 в 4:21

Все на высшем уровне! Доходчиво объясняют материал. Всегда уделяют время, если что-то непонятно. В любой день обратится к преподавателю за советом, помогут и расскажут) Я доволен, что учусь в Академии) Рекомендую всем!

Женя
14 марта 2022 в 16:02

Майже все влаштовує, тільки хотілося б щоб викладання та навчальні матеріали здійснювалися державною мовою

користувач
11 марта 2022 в 23:49

Сын очень любит компьютерные игры. Причем не раз говорил, что нравится не только играть, но и было бы интересно свою игру создать. Первый год пролетел на одном дыхании. Он был познавательным и решающим (стоит или не стоит) И вот мы уже второй год с успехом познаем азы IT. Длительная программа обучения, грамотные и отзывчивые преподаватели, интересный и продуманный (понятный ребёнку) материал к каждому блоку обучения, практические занятия и домашняя работа.

Добавить отзыв