UAOTZYV.COM

Клініка ветеринарної хірургії лікаря Малишко провулок Універсальній 6а

Адрес Дніпро, 9 б, вулиця Квітки Цісик, Гулі Корольової
Телефон +380 (73) 121-50-73
Часы работы 09:00-19:00
Сайт www.malyshkovet.com
Рубрики Ветеринарная лечебница, Ветеринарная аптека
Оценка 4.3 48 отзывов
Похожие компании в категории
Котофей — Дніпро, вулиця Калинова, 43
Ветеринарная клиника Анималия — Дніпро, провулок Любарського, 18
алимов — Дніпро, вулиця Маршала Малиновського, 6
Анімалія — Дніпро, вулиця Калинова, 68 б

Клініка ветеринарної хірургії лікаря Малишко провулок Універсальній 6а отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вячеслав
26 марта 2024 в 20:54

Дякую персоналу клініки Малишко за професійне виявлення проблеми, хірургії, та лікування мого друга. Щенятко Джек Рассел невдало стрибнув, та зламав коліно. Після ренгену стало зрозуміло що потрібна операція. Приймав нас лікар Валентин Михайлович Чеботар. Дуже добра людина, гарне ставлення до тварин та їх володарів. Дякую йому за своєчасне виявлення проблеми, операцію, та реабілітацію. Операція була необхідною та допомогла моїй тваринці.

Аліна
02 марта 2024 в 16:33

Дуже вдячні лікарю Малишко Андрію Віктровичу та всьому колективу лікарні за проведену операцію ши-тцу Боні, за комплексний підхід до обстеження перед оперативним втручанням та виняткову увагу в реабілітаційний період.
Пане Андрію, щиро бажаємо найскорішого повернення в вашу відновлену клініку!

Оксана
01 марта 2024 в 6:20

Були на прийомі в клініці Малишко. Залишились дуже задоволені. Наш лікар, Анатолій Сергійович провів огляд та все зрозуміло пояснив, відповів на всі питання які мене бентежили, та дав рекомендації щодо подальшого догляду за нашою кішкою.
Дякуємо за Вашу турботу!

Светлана
26 февраля 2024 в 0:31

Клініка в якій працюють не тільки гарні фахівці для наших хвостатих улюбленців, а й чуйний персонал, завжди готовий допомогти тваринкам та підтримати власників в нервові моменти. Гарна команда! Дякую адміністраторам та лікарям за вашу працю.

Наталья
24 января 2024 в 19:51

Вже дуже давно користуємось послугами саме цієї ветеринарної клініки, возимо сюди свого хвостика з Кривого Рогу. Дякуємо Анатолію Сергійовичу за проведену операцію, собака почала вільно дихати та в неї зник нежить. Андрій Вікторович Малишко та Анатолій Сергійович Федько дуже чуйні лікарі, завжди уважно вислухають всі скарги та обовʼязково допоможуть.

Віталій
16 декабря 2023 в 11:02

Ваша лікарня - місце, де зустрічається високий рівень професійності та надзвичайна людяність. Лікар, з яким мали справу, вражає своїм експертним підходом та увагою до тварин. Вдячний за якісний сервіс та турботу!

Анатолій
13 ноября 2023 в 1:20

Дякую лікарям з ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ за порятунок мого кота.
В іншій лікарні його лікували від вірусного риніту, а виділення, чихання гноєм все рівно залишались. Зробивши у вас томографію виявили поліп у носі, який потім видалили. Мій кіт тепер гарно дихає, нюхає повітря)
Велика дякую Вам!

Alexa
03 ноября 2023 в 20:20

Ненавиджу вашу клініку! Прийшли лікувати кота з лейкозом! Робили переливання не за протоколом як виявилося! Що йому зашкодило. Ще плюс сказали що кота можна не усувати від інших тварин що лейкоз не передається! Спочатку нам не були виписані дорогі противірусні які повинні бути 100% у кота з лейкозом! Чому я не розумію. Як можна так ставитися до людей, у кого вмирає тварина.
Коли захворів один котик ми відразу почали переживати за своїх інших Котів. Кинулися робити вакцину та яка річна (почалася паніка, що коти хворітимуть). І, Ви собі взагалі уявляєте робити вакцину котам які в тісному контакті з лейкозним носієм!? Ось і я не знала! А як виявилося вакцина знижує імунітет і вони можуть підхопити це! Чому про це ні хто не попереджав!? ! Всі ми вже знаємо, що вас наздоганяла біда. Будьте людьми! Люди до вас йдуть і довіряють. А ви робите тупо все на автоматі і не шукаєте якихось винятків! У житті не раджу нікому.

Анастасия
16 октября 2023 в 18:06

Оперировали в клинике непроходимость кишечника, наш лабрадор проглотил грецкий орех. Переживали за то проснется или нет, в возрасте 10 лет и когда у собаки лишний вес - было не много волнительно. Из неприятного - и это даже не сумма за операцию. Клиника не работает круглосуточно и не осуществляет выезд на дом. Прошу рассмотреть мое замечание, клиника с таким руководителем сможет причинить гораздо больше пользы и нанести гораздо больше блага если будет работать круглосуточно и осуществлять выезд на дом!

Галина
16 октября 2023 в 13:00

Стерилизовали собаку весной 2022. Нашли клинику Малышко по отзывам в интернете. Предварительно записались, все прошло отлично. Никаких осложнений у собаки не было. Шерсть отросла, шрам не беспокоил вообще.
Спасибо коллективу за ВАШУ работу!
Рекомендую, комплексный подход и внимательные ребята!

Мария
16 октября 2023 в 12:56

Пишу с большой благодарностью всей команде клиники и Малышко А. В, в частности.
Дворовая молодая собака попала под машину. Мы услышали как она скулит. Понятно стало что проблемы с задними конечностями. В клинике нас приняли без очереди. Сделали снимок и поставили диагноз. Было предложено 2 варианта лечения с ОГОВОРЕННЫМ бюджетом. Собака провела сутки в клинике, далее ухаживали в домашних условиях. Контрольный снимок показал - все срослось идеально. Ушки почистили бонусом)
Ребята внимательные и добросовестные. Всем РЕКОМЕНДУЮ!

Виталий Клименко
16 октября 2023 в 11:00

С большим уважением относимся к Андрею Викторовичу и коллективу который он возглавляет. В своё время нам не повезло как другим людям познакомиться с Андреем Викторовичем в то время когда заболела наша собака. Поэтому хождение по врачам и отсутствие понимания происходящего мы получили только у него. Сидя в холле клиники и ожидая приема, я сожалею что в эту клинику мы попали слишком поздно.

Анастасия
16 октября 2023 в 10:12

Клінік дуже хороша, сам Малишко грамотний. Оперувала 2 тварин там. Бажаю клініці витримати все і процвітати!

Адміністрація
14 октября 2023 в 9:02

Відповідь для Олександра.

Дякую за довіру. Бажаю Вам і Вашим тваринам не хворіти. У вас чудові малюки.

Адміністрація
14 октября 2023 в 8:52

Відповідь для Олени.
Ваше повідомлення неправдиве.
Вашій собаці був поставлений діагноз 25.03.2023 р. На первинному прийомі.
Нагадую, що 305 тисяч лейкоцитів при нормі 17 тисяч і анемія - це симптоми лімфоми. Вам було запропоноване лікування. Але ви взяли паузу і затягували.
Коли зʼявились перші неврологічні симптоми, 30.09.2023 р. Вам запропонували зробити МРТ. Ви знову взяли паузу і затягнули з цим.
Коли тварині стало зовсім погано, але був ще шанс вплинути на хворобу. Ви знову розмірковували.
І коли було хвороба набрала своєї сили. Ви погодились на МРТ.
З Вами я і мій лікар довго розмовляли і попереджали, що в такому стані ця процедура буде небезпечна. Неврологічні симптоми могли бути визнані і розвитком лімфоми і розвитком енцефаліту і іншими хворобами. Тому, щоб мати шанс на порятунок треба була діагностика.
В останню мить Ви погодили.
Ми провели дослідження, після якого собака сама пішла додому. Про що є відеозапис з камер спостереження.
Пацієнту діагностували лімфому головного мозку.
Що стало на наступний день мені не відомо.

Олександр
11 октября 2023 в 12:48

Не вперше звертаюсь у клінику Малишко, і до самого Андрія. Кілька разів саме Андрій витягував наших лайок після поранень від кабана, як ми вважали, у безнадійних випадках. І в черговий раз, знов швидко правильно діагнустував хворобу собак. Призначив лікування. Пройшло 8 днів, і наши собаки вже в строю. Рекомендую!

Адміністрація
27 сентября 2023 в 22:02

Відповідь для Лілії Маркаускене.
Вас двічі приймав Бондарук Василь Петрович.
Перший раз Ви звернулись зі скаргами на біль в ділянці попереку в травні 2022 р. Лікар Вам поставив попередній діагноз захворювання міжхребцевого диску, порадив МРТ, призначив лікування.
МРТ Ви не зробили. Стан пацієнта покращився.
Другий раз, в вересні цього року, Ви звернулись зі скаргамина біль неясного генезу.
Лікар оглянув, опитав, зробив рентген, порадив провести УЗД черевної порожнини і лабораторні аналізи. Про це все зазначив в картці амбулаторного прийому. Гроші взяв за амбулаторний прийом і рентген. Був сформований план для подальшої постановки діагноза і призначення лікування.

Лилия Маркаускене
25 сентября 2023 в 11:43

Никогда и никому не советую обращаться в клинику Малышко, обращались 2 раза и ни разу не смогли поставить диагноз-собаке с острой болью даже не укололи обезболивающее! 40-минутный прием ни о чем! Тупо выкачка денег

Адміністратор лікарні
11 апреля 2023 в 14:31

Відповідь для Ольги:
Дякуємо за відгук. Прийміть побажання здоров"я для Вас та Вашого улюбленця.

Ольга
27 марта 2023 в 18:13

Щиро дякую клініці за швидку допомогу моїй котюні Чіті, знайшли нам віконечко на прийом, рентген і лікар вправив вивих пальчика, окремо дякую Анатолію Сергійовичу Федько за чуйність і професіоналізм.

Добавить отзыв