UAOTZYV.COM

Клиника Медиком №3

Адрес Кривий Ріг, вулиця Пушкіна, 13-О
Телефон +380 (98) 410-57-57
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-15:00
Сайт mkom.com.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.9 28 отзывов
Похожие компании в категории
ОКЗ Криворожская инфекционная больница — Кривий Ріг, вулиця Юрія Камінського, 5
Криворізька міська лікарня №3 — Кривий Ріг, вулиця Пушкіна, 13
Криворізька міська дитяча лікарня №1 — Кривий Ріг, площа Визволення, 2

Клиника Медиком №3 отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Жанна
17 декабря 2023 в 17:32

Вирішила написати відгук, оскільки мої емоції змусили це зробити. Потрапивши до лікаря Форостян Ольги Іванівни, я зрозуміла, що я справді пацієнт. Усі мої минулі спроби лікуватися у гінекологів були на кшталт: прийшла-молодець-сплатила-до побачення. Але не цього разу. Я щиро вдячна, що до моєї проблеми лікар віднеслася ретельно і небайдуже. Я така вдячна, що потрапила саме до Ольги Іванівни. Супер спеціаліст. Теперь я маю надію вилікуватися та бути щасливою жінкою.

Вика
01 декабря 2023 в 14:58

Хочу висловити подяку, сімейному лікарю-Лепехі Катерині Михайлівні!
Дуже чуйна, уважна, ввічлива!
Ось такий має бути лікар!
Просто хороша людина!

Виктория
24 ноября 2023 в 11:04

Хочу подякувати лікарю неврологу - Кандибі Євгенії Олегівні! Дуже розумна, уважна, турботлива, добра, відповідальна, розуміє з пів слова. Вміє до кожного пацієнта знайти підхід та допомогти. Гарний та комфортний прийом, надання послуг на вищому рівні. Чудовий лікар! Бажаємо здоров’я, успіхів! Дякуюємо Вам за допомогу!

Анастасия
23 ноября 2023 в 3:06

Хотіла би висловити свою щиру подяку лікарю неврологу Кандибі Євгенії, дякую за вашу професійну та надзвичайно дбайливу опіку, яку ви надали мені під час мого останнього візиту. Ваша увага до деталей допомогли мені почуватися комфортно! Я впевнена, що з вами я отримую найкращу медичну допомогу.

Анна
19 октября 2023 в 3:26

Дуже вдячна лікарям Медікому за їх професіоналізм, фахову допомогу! Сьогодні була на прийомі у гарного лікаря-гінеколога Форостян Ольги Іванівни! Це Лікар з великої букви! Уважна, професійно робить свою справу! Я "знайшла" Ольгу Іванівну ще у далекому 2010 році (вона працювала на Сонячному) і з того часу своє здоров'я довіряю лише їй! Дякую Вам! З глибокою повагою, Горшкова

Анна
18 октября 2023 в 21:54

Лікар-терапевт Віктор Васильович (прізвища нажаль не памʼятаю) не догледів у батька двусторонне запалення легенів. Сказав, що у рентгені немає необхідності, не дивлячись на затяжний перебіг хвороби та високу температуру. Порадив приймати колдрекс. Не раджу звертатись, не гайте час.

Саша
06 октября 2023 в 22:19

16.10.2023. Медиком. Пушкіна. Страхова компанія прогарантувала рентген обох ніг. Приїхала. Реєстратор Анастасія почала сперечатися, сумніватися в тому, що рентген обох ніг, бо в неї записано "одної". Показала їй заключення лікаря Семенців. Протримала мене півгодини, демонстративно обслуговуючи інших людей. Потім подзвонила в страхову і заявила, що це мої слова, а не заключення лікаря. Я їй ще раз дала в руки заключення, в якому написано про рентген обох ніг. Швирнула мені заключення. Сказала, що в усьому винен Медіком на сонячному. Відношення - хамське. Ніхто не застрахований від помилок, але це жах, коли в медичному закладі медичні працівники вирішують свої проблеми за рахунок відвідувачів.

Юличка
27 сентября 2023 в 22:15

27 липня в Медикомі на Пушкіна 3 робили аналіз крові моїй доньці (6 років). Лаборант окрім "здравствуйте" ніяких слів більше не вимовила, підходу до дітей немає ніякого, довго шукала вену, колола двічі руку і тільки після третього разу вийшло взяти кров, про те, як дитина кричала навіть і говорити не хочу, я навіть попросила запросити іншого лаборанта, який зможе взяти кров дитині, а у відповідь тиша. Якось в інших лабораторіях дітям і ласкаве слово скажуть і пластир можна прикріпити дитячий, а тут ні. Більше ні ногою в цю лабораторію, підбирайте якісніше персонал, тим більше під час роботи з дітьми. Через тиждень передали аналізи в Медикомі на Сонячному і дитина навіть не зрозуміла, що в неї взяли кров.

Савка Володимир Іванович
19 сентября 2023 в 10:30

Дуже вдячний лікарю неврологу КАНДИБА ЄВГЕНІЯ ОЛЕГІВНА яка повернула мені віру в життя, куди я тільки не звертався все було марно-а коли звернувся до ЄВГЕНІЇ ОЛЕГІВНИ вона за два місяці підняла мене на ноги-дай ВАМ бог ЗДОРОВЬЯ.

Ковтун Т С
12 сентября 2023 в 13:34

Задоволена, прийомом гінеколога Форостян О, І коли звернулася, був комплексний підхід до вирішення моєї проблеми, буду звертатися і надалі.

Владимир
07 сентября 2023 в 0:20

Був на прийомі у доктора дерматолога Нелі Геннадіївни! Швидко та чітко вирішила моє питання. Велике спасибі!

hanna
05 августа 2023 в 8:34

Лікар-гінеколог Форостян І. О. Безпідставно назначила біопсію разом з купою інших аналізів замість того, щоб спочатку подивитися на результати цитологічного дослідження, мікрофлори, ЗАК ЗАС, АЛТ, АСТ, ТТГ, РВ, ПРР-ІПСШ, ПЛР ВПЛ, на які я витратила 4 400 грн. (це без вартості прийому та ліків).

Окрім того, дописала в діагнозі "хронічний офорит", хоча я не мала скарг, симптомів і болю при огляді.

Про етику спілкування я взагалі мовчу: присутня зверхність і непряме залякування у формі "мєжду прочім", зокрема про те, що не мати вагітності при ПСА — це ненормально. Фактично, це натяк на те, що я чи мій чоловік безплідні. Хоча я прийшла на прийом без запиту про планування вагітності.

Я не пішла на повторний прийом, взяла всі результати аналізів і звернулася в іншу клініку. В результаті хронічного офориту в мене не виявилось і біопсія (складне обстеження з місцевим обезболенням) мені не потрібна.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ, побережіть свій гаманець і без того розхитані нерви.

Svitlana
28 июля 2021 в 13:53

Все врачи с 3-й больницы перешли в Медиком на дополнительный заработок. Качество консультации и лечение ужасно, все так же как в государственной клиннике, только на вас больше не кричат и не смотрят с недовольным лицом. За это удовольствие нужно заплатить 550 грн. Это смешно

користувач
26 июля 2021 в 17:47

Клиника берёт немалые деньги за медицинские услуги. Тем не менее, обслуживание в регистратура стабильно долгое по непонятным причинам.

Арина
19 июня 2021 в 16:57

Ужас, приготовьтесь к тому что Вам придётся просидеть час в очереди к семейному врачу Лепехе (приемы должны быть бесплатные как и направления, но нет) в итоге она осмотрит Вас за минуту и выпишет целый список лекарств пустышек из за которых ваше состояние будет ухудшаться с каждым днем, и когда вы придете к ней с двухсторонней пневмонией то она вас просто выкинет из кабинета, конечно после такого вы будете вызывать скорую которая вас отвезет в больницу. Я Вас прошу, не ходите в это гнилое место и не портите себе жизнь.

Катя
31 мая 2021 в 9:15

Записалась заранее на Узи на 11.00 пришла во время, а здесь толпа людей, и не одна я записана на 11, я не понимаю кто так и зачем ведёт запись.
В плане УЗи все отлично, довольна, врач Гураль.
Минус только в записях по времени.

Юлия
16 апреля 2021 в 12:43

Тут врачи думают, что время записи это формальность. Приходишь и ждёшь, пока прийдет на работу твой доктор. Вы серьезно? За что вам такие деньги мы платим? А потом в спешке пытается кратко дать информацию! Это позор для вас! Просто злости не хватает.

Таня
08 марта 2021 в 19:56

Сегодня обратились с ребёнком к педиатру Гора Мария Викторовна остались довольны качеством обслуживания.

Женя
17 января 2021 в 11:13

Делала экг сердца в одеом кабинкте, а расшифровку делала в 505 кабинете. Поставили диагноз глж. Врач отправил на кучу анализов на сумму более 2500 грн, плюс еще до анализов назначил кучу таблеток на 1000 грн. Пошла сделала узи, в итоге середце отличноевсе хорошо. Еще удивились как можно поставить такой диагноз на здоровом сердце. Таким врачам руки бы поотрывать.

Елена
02 декабря 2020 в 23:41

Ушла, не дождавшись своей очереди. Записалась по телефону к окулисту на 14: 00. Пришла, а на регистратуре - большущая очередь. Которую я обязана зачем-то выстоять. Была где-то восьмая. Стоим все на входе в маленьком пространстве, часть людей без масок. Социальная дистанция - нет, не слышали. И это во время пандемии! Как говорится, шел к окулисту, заодно и вирус подхватил.
На замечание, что с таким же успехом можно и не в частную клинику отправляться, девушка на регистратуре ответила: "Идите". Я так и поступила. Отношение к людям - отвратительное. Еще и за немалые деньги. Просто возмущена.

Добавить отзыв