UAOTZYV.COM

Интернет-магазин VICshop.com.ua отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Араратська, 11
Телефон +380 (93) 514-45-54
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт vicshop.com.ua
Рубрики Магазин товаров для парикмахерских
Оценка 1.7 6 отзывов
Похожие компании в категории
Компания Виктория — Дніпро, вулиця Араратська, 11
Beauty-Prof — Дніпро, вулиця Калинова, 9а
Beauty-Prof — Дніпро, ТЦ Караван, вулиця Нижньодніпровська, 17

Интернет-магазин VICshop.com.ua отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инга
16 октября 2023 в 13:07

"замечательный" магазин в Днепре. Продают просрочку. Покупала 2 раза. Всего 3 наименования товара Brelil. Из них 2 позиции оказались просрочены на 3 и 4 года! 2016 и 2017 года производства. Один раз я быстро заметила и вернула. А вторую заметила только сейчас, поскольку не пользовалась маской, она мне не подошла. А вот сейчас решила на олх продать, начала делать фото, в том числе и срока.
2 просроченных товара из 3 я думаю говорят сами за себя. Видимо, єто очень "официальные" представители. Жаль, что тут фото нельзя прикрепить

Оксана
07 октября 2023 в 13:46

Звонила проконсультуватися по кольору фарби, бо біля кодів на сайті немає назв. На що отримала відповідь, що оператори по кольору не консультують, вони не перукарі. Дуже неприємне спілкування з оператором - вона, я так зрозуміла, там одна і постійна. Відповіла мені, що приїжджайте на пункт у вашому місті та вибирайте. Мені до того пункту півтори години їхати. Взагалі, немає зацікавленості у продажах та клієнтоорієнтованості. Оператор дуже неприємна, говорить протяжно так, повчаючи і відшиваючи вас з вашими питаннями, відповідає: роби замовлення, а потім ми тобі перезвонимо та проконсультуємо по замовленню. Ніби ви завернулись у дуже високу інстанцію купити собі два флакона фарби. Я вмію робити замовлення на сайті, мені для цього оператор не потрібен! Взагалі вона  мені такого наговорила. Питаю їм'я, на що відповідає: я не зобов'язана вам його казати. Прошу позвати керівника, така ж відповідь. Питаю чому доставка Новою поштою 140 грн при замовленні на два флакона фарби в загальній сумі 300 грн, якщо стандартний тариф по місту 50 грн і по Україні 70 грн. До 2 кг, і чому 600 грн доставка при замовленні на 500 грн. Навіть якщо ви запакуєте на пошті, то максимум 100 грн доставка. Відповідь, ми не зобов'язані знати тарифи пошти, це стандартний тариф. Я це прекрасно розумію, але навіщо тоді на сайті писати доставку в розмірі суми замовлення? Ви ж не знаєте тарифи і за них не відповідаєте! Якщо ви розраховані тільки на опт та перукарів, то не продавайте в роздріб! Бо ви не схожі на офіційне представництво, більше на бариг в переході з таким спілкуванням. Не ризикуйте платити їм наперед, замовляйте тільки післяоплатою на пошті, бо з таким відношенням невідомо, що вам вишлють.

Dekor
20 июля 2023 в 3:31

Якщо бажаєте, щоб вас обдурили, сміливо звертайтесь в цей інтернет-магазин.
Товар, який по закону підлягає поверненню, вони не повертають, бо у них так написано на сайті. Тобто, вони так прочитали закон, і все тут.
Шкодую, що зробила тут покупку, в інтернеті купа негативних відгуків про цей магазин. І взагалі великі сумніви, що товар у них оригінальний, ні фіскального чека, ні заповненого гаратійного талону немає.
Шахраї, чистої води!

Оксана
25 апреля 2023 в 7:08

Звонила проконсультуватися по кольору фарби. На що отримала відповідь, що менеджери по кольору не консультують, вони не перукарі. Дуже неприємне спілкування з менеджером. Палітру вони не можуть в вайбер чи на їмейл відправити. Відповіла мені, що приїзджайте на пункт у вашому місті та вибирайте. Мені до того пункту півтори години їхати. Взагалі, немає зацікавленості у продажах та клієнтоорієнтованості. Менеджери королеви, які дивно відповідають: роби замовлення, а потім ми тобі перезвонимо та проконсультуємо по замовленню. Взагалі вона  мені такого наговорила. Я вмію робити замовлення на сайті, мені для цього менеджер не потрібен! Біля кодів на сайті навіть назви кольору немає. Про що менеджер також відмовився повідомити. Якщо ви розраховані тільки на опт та перукарів, то не продавайте в роздріб! Бо ви не схожі на офіційне представництво, більше на бариг в переході з таким спілкуванням і

Слава
02 ноября 2018 в 2:42

Немного не понял выпученый глаз курьера. Но, т. к. Проснулся, съездил купил в Золингере.

Валентин
25 октября 2018 в 6:04

Нашел в интернете, зашел, заказал все просто. Приехал сам за своим заказом, позадавал вопросы, пообщался, теперь знаю больше про волосы чем моя жена. Доволен магазином, девчонки приятные работают.

Добавить отзыв