UAOTZYV.COM

Интернет-магазин МебельОК Днепр

Адрес Дніпро, просп. Богдана Хмельницкого, Героїв Сталінграда, 22
Телефон +380 (800) 21-26-67
Часы работы 09:00-18:00
Сайт dnepropetrovsk.mebelok.com
Рубрики Магазин мебели, Магазин кроватей, Магазин мебели для спальни, Магазин шкафов, Магазин детской мебели
Оценка 3.4 38 отзывов
Похожие компании в категории
Стол и Стул — Дніпро, вулиця Святослава Хороброго, 35
Мебельный квартал — Дніпро, просп. Олександра Поля, 97А
УЮТ — Дніпро, просп. Олександра Поля, 86
Мир Дома - интернет-магазин мебели — Дніпро, вулиця Краснопільська, 9

Интернет-магазин МебельОК Днепр отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
25 мая 2024 в 23:27

Мені подобається асортимент меблів в МебельОК. Від класики до сучасності - все є на своєму місці.

Софія
02 марта 2024 в 8:52

На новорічні свята купували підліткове ліжко Мехіко з дубу, розмір 160x200. Замовляли у магазині МебельОк (вул. Богдана Хмельницького, м. Дніпро). Це ліжко - просто чудове! Воно не лише стильне та сучасне, але і надзвичайно зручне. Його розмір і дизайн ідеально відповідають потребам моєї підліткової дитини. Дякую МебельОк за якісний товар та чудовий сервіс, який робить покупки такими приємними!

Anastasiia
21 февраля 2024 в 8:04

В лютому замовляли шафку дзеркальну для ванної Everest 100 см з магазину МебельОк у Дніпро. Вона просто чудова! Шафка не тільки додає стиль та елегантність ванній кімнаті, але і надзвичайно функціональна. Дякуємо!

Камілла
27 января 2024 в 13:58

Я з Дніпра, тут в МебельОк, купила тумбу під телевізор. Залишилась дуже задоволена. Приємний менеджер запропонував варіанти, зробив знижку. У магазині ціни нижчі, ніж у конкурентів! Все дуже швидко та якісно. Доставка прямо у квартиру. Клієнторіонованість на найвищому рівні. Раджу!

Руки
22 января 2024 в 20:17

Замовив дешманські меблі для кухні на дачу 4 дні тому, сьогодні все забрав, я задоволений.
Цікаво було почитать коменти

Неля
15 января 2024 в 0:27

Довго шукали стіл трансформер в нашу маленьку спальню. Ідеальний варіант змогли підібрати в МебельОк. У нас, в Дніпрі, МебельОк на Хмельницікого - цей магазин є чудовим вибором для тих, хто цінує комфорт: доставили, зібрали, вивезли пакувальні матеріали. Ми задоволені!

Юлия
26 октября 2023 в 13:40

Нажаль нічого немає в наявності та треба чекати під замовлення чорті скільки часу, ще й продавчиня з обуренням чекати до нового року а то й до лютого, ну такеее собі обслуговування….

Наталья
01 августа 2023 в 11:53

Чекали на меблі 2 місяці. Спочатку меблі привезли пошкоджені. Прикріпила фото під відгуком, але не всього, а так вибірково – шлюб у кожній дощечці.
Сервіс (менеджери) з підбору товару 5 зірок. Документи надають не оформлені, без печаток. Сервіс з питань -1 жахливо.
Відділ рекламації зв'язок не виходять, прямого тіл для зв'язку немає, повідомлення не відповідають. Питання ще залишилося відкритим, заміну меблів ще чекати 2-3 тижні. Яку привезуть, залишу наступний відгук. Якщо нудно відвідаєте МебельОк! Чим буде зайнятися наступний місяць.
Доповнюю відгук:
У червні 2022 року привезли заміну. Тумбу розгойдували стерпний вигляд. А стіл відкол на верхній кришці, стільці в районі округленої частини. Снов віддавали на повернення та заміну. Чекали на місяць і диво відбулося, приїхала стільниця.
За підсумком можу сказати, що якщо у Вас вистачить терпіння та нервів, то можна сміливо замовляти меблі від цієї фабрики. Через трохи більше півроку можна обставити кімнату новими меблями.
До магазину претензій немає, а завод працює з великими недоліками. Приїжджають меблі до замовника у розібраному, запакованому вигляді. На складі магазину ніхто її не перевіряє на цілісність та комплектацію, всі сюрпризи спливають при доставці до покупця.

Анастасия
16 июня 2023 в 7:44

Замовляла у цьому магазині шафу Лукас. Менеджер ввічлива та уважна до клієнта, на всі питання відповіла, обговорили терміни доставки та додаткові послуги підйому на 5й поверх і монтаж. Та попередили, що заплановано перміщення з центрального складу наступного тижня, але могуть бути незначні зміни у зв`язку з Великоднем. Шафу привезли вчасно, підняли на п‘ятий поверх та зібрали швидко та якісно. Результатом задоволена, буду звертатись і надалі.

Андрей
23 февраля 2022 в 14:49

Отличный выбор, хорошая консультация менеджеров. Заказанную мебель привезли и собрали. Была небольшая задержка по поставке, но такое везде происходит.

Яна
18 февраля 2022 в 22:21

Дзвонила три дні поспіль і ніхто мене не проконсультував і не допоміг з вибором. То менеджер вихідний, то захворів, то ще щось. Шкода, бо хотілось замовити шафу, але з таким сервісом та відношенням до покупця – замовлю в іншому місці.
Не витрачайте свій час на цей магазин.

Ирина
07 января 2022 в 23:57

Смотрела под тв комоды и нашла у вас тумбу Астрид под телевизор дуб морас, это то что мне нужно. Оформила заказ и доставка курьером до квартиры.

Мария
27 декабря 2021 в 15:37

Оформляла заказ на матрас ортопедический Indivani NETWORK, цена на него по акции довольна хорошая, доставка довольно хорошо работает.

Вадим
23 декабря 2021 в 16:57

Обходите стороной салоны данной сети. Безответственный поставщик. Консультанты и персонал врут напропалую. Оформил заказ на кровать. Заказ №2189363. При оформлении заказа консультант сказал, что товар в наличии. Сделал 100% предоплату товара. В итоге три с половиной недели ожидания. На каждый звонок менеджеры врут все по разному: сначала они "не увидели оплату", потом началось. "товар уже в пути", то "он уже приехал и завтра-послезавтра будет доставка", то "на следующей неделе".
Заявка о возврате товара и денег, которая оформляется на сайте похоже, никуда не попадает. Уже более недели жду деньги. Уже устал им звонить.
НИКОГДА К НИМ НЕ ОБРАЩАЙТЕСЬ. БЕРЕГИТЕ СВОИ ВРЕМЯ, НЕРВЫ И ДЕНЬГИ!

користувач
20 ноября 2021 в 10:19

Заказал комплект обеденный обеденный стол Брауни и 4 стула в комплекте, по цвету взяли темный шоколад/латте. Доставка хорошо работает доставили хорошо упакованным, сразу посмотрел не повредили ли, но все отлично собрал легко, отличный комплект и смотрится шикарно.

Таисия
20 октября 2021 в 7:33

Прихожая мне понравилась здесь, уточнила вопросы у менеджера и оформила покупку, прихожая Паприка, отлично вписалась в мой коридор.

Саша
18 октября 2021 в 13:39

Месяц назад заказала через интернет магазин шкафчик. Менеджер оперативно ответил на моё сообщение, доставка пришла вовремя. Адекватные цена и отличное качество, рекомендую всем!

Дмитрий
14 сентября 2021 в 8:56

Отличный магазин. Приветливый персонал, качественное обслуживание, приятные цены. Первый раз покупаю в этом магазине товар, остался доволен на все 100%. Консультанты помогли с выбором, оперативно все оформили. Всем рекомендую.

Женя
07 сентября 2021 в 8:10

Замовляла мамі ліжко та матрац (вона живе у Дніпрі). Не можу сказати нічого поганого. Менеджери допомогли зробити вибір. Як обіцяли матрац привезти з ліжком через три тижні, так ми своє замовлення й отримали. Ліжко виявилось зручним — мама дуже задоволена. Щодо цін, то вони приблизно середні по місту.

Виталий
22 августа 2021 в 6:32

Выкладывают товар на сайте которого нет в наличии ещё и с акционной ценой, а при разговоре выясняется что цена не известна, надо запрашивать.

Добавить отзыв