UAOTZYV.COM

Імпульс / МЦ Импульс

Адрес Нікополь, вулиця Патріотів України, 169
Телефон +380 (99) 275-05-05
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
суббота08:00-17:00
Сайт mc-impuls.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 3.5 35 отзывов
Похожие компании в категории
Ультрамед — Нікополь, просп. Трубників, 39
Современная гинекология — Нікополь, вулиця Електрометалургів, 54
Медицинский центр Специалист — Нікополь, вулиця Електрометалургів, 31
IN LIFE — Нікополь, вулиця Електрометалургів, 7

Імпульс / МЦ Импульс отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
03 декабря 2023 в 11:39

Записалися до гастроентеролога проплатили 400 грн, але огляд проводив простий терапевт, про що було видано висновок. На питання чому так адміністратор клініки сказало, що гастроентеролога у них зовсім немає, і його функцію виконує терапевт. Нас терапевт із 26-річним стажем відправила до гастроентеролога, а в результаті ми потрапили до терапевта. Дівчина в реєстрі явно не на своєму місці, тому що плутає лікарів.
Результат: втрачений час, гроші, нерви та настрій. Не рекомендую відвідувати цей заклад або як мінімум дуже уважно дивитися хто вас обслуговуватиме.

Наташа
09 ноября 2023 в 5:46

Була на УЗД двічі у Бурлешина. Уважно провів обстеження, прокоментував результат. Ввічливий спеціаліст, персонал у клініці привітний. Нині це рідкість. Дякую.

OdnoSlovo
30 октября 2023 в 15:47

Шарлатани, прийшов до лікаря, лікар каже треба здати аналізи і прийти, огляд безкоштовний, а по факту говорять плати вдруге щоб лікар аналізи подивився.

Віктор
28 июня 2023 в 19:32

Дві неординарні сторони медичного центру невеликого містечка Нікополь під назвою «Імпульс» - дуже гарна, милозвучна назва, що викликає довіру у людей і бажання прийти за гарним лікуванням свого здоров’я. А чи насправді це так? !
Люди для свого здоров’я хочуть обрати найкращу медицину, гарне лікування та відмінних лікарів у своїй сфері діяльності, яка у їх житті зіграє величезну роль і покращить якість свого подальшого життя. Пацієнти віддають пенсії та заробітну плату до цього закладу не шкодуючи власних коштів і, не підозрюючи, що за гарною блискучою обгорткою знаходиться не зовсім ідеальна цукерка, що носить назву «Імпульс». Можливо раніше цей заклад був дуже гарним і мав відмінну репутацію, але у наш час його репутація дуже погіршилася, змінивши смачну начинку на зіпсовану.
Медичний центр пишається своїми робітниками, адже кожний з них у своїй справі найкращий. А чи правда це? ! Звичайно ж ні. Поговоримо про людей, які працюють у цьому закладі, починаючи від маленького персоналу до верхівки Айсбергу - адміністрації. Чи навпаки… Безкоштовна медицина – це НСЗУ. Закидаючи вудочку про безкоштовні послуги для населення, змінюється на слайд платних послуг та ще й підняття цін у наш нелегкий час, під час війни в Україні. А саме, коли у більшості людей немає коштів на існування, немає постійної роботи, стабільної заробітної плати, даху над головою та віри у те, що знову настане ранок і ти залишишся живим. «Імпульс» став бридким, гидким сміттєзвалищем, зі смородом та недоїдками в гонитві за реформою НСЗУ. Кілометрові черги до реєстратури, що закінчувалися галасом, бійками та прокльонами на пацієнтів, робітників та директора центру. Величезна платня за послугу мала в собі чекання у великій та довготривалій черзі, та несвоєчасне потрапляння до лікаря у кабінет. Туалетні послуги без мила та звичайного паперу для справляння своїх потреб. Виходячи з туалету, так і крутиться дивіз на язиці: «Радикальна економія – за великі кошти звичайних пацієнтів! ». Реєстратура, яка дуже нечемно та некоректно спілкується з нами, звичайними пацієнтами, що прийшли за лікуванням. Куди ж поділася звичайна етика, культура і взагалі ввічливість, та чи була вона взагалі? ! Якщо ці дівчата всього цього не мають, то нехай візьмуть пару приватних занять у вчителя з етики та естетики. Може тоді у них з’явиться людяність та звичайна повага до пацієнтів. А якщо ні, то чи є сенс бути реєстратором! У цьому медзакладі можуть надаватися навіть ескорт послуги. Прийшовши за черговою крапельницею на денний стаціонар – отримаєш порцію домагання, погладжування та флірту з боку працівника. Хіба це личить такій медичній установі, чи це так прийнято? ! Ганьба та жах! Біотуалет цього закладу – це взагалі неймовірна гра нашого сьогодення «Форт Боярд». Здаючи аналізи переживаєш за те, аби в кінцевому результаті не знайшлася якась тваринка або бактерія. Щоб потім не прийшлось лікувати свій похід до туалету в іншому закладі…
Все вище сказане – це істина. А деякі коментарі, що знаходяться в інтернеті – відгуки підставних осіб, яких керівництво або адміністрація попросили написати позитивні відгуки для «ВІДМІННОЇ РЕПУТАЦІЇ» в очах звичайних людей. Я вже мовчу з приводу книги відгуків цього закладу. Деякі коментарі – невдала постанова.

Leticia
05 июня 2023 в 1:49

Вчора робили електроенцефалограму дитині 5ти років, дитина складна, не розмовляє, кабінет номер 25 на другому поверсі, дуже задоволена і роботою медсестри і роботою лікаря, обоє доброзичливі професіонали своєї справи, не дивлячись на те що у мене дитина досить свавільна, медсестра знайшла підхід, лікар швидко та якісно зробив еег, а також дав чіткі зрозумілі пояснення, розшифровку винесли швидко. Дуже вдячна! Взагалі, від імпульсу в мене тільки позитивні емоції, звертались уже неодноразово.

Лидия
04 августа 2022 в 22:51

Хочу написать о гинекологе Ильиной. Хамству которой нет предела, поскольку у меня был талон на бесплотный прием (по программе МОЗ) отказалась принять, таким врачам не место в клинике, она не помагает людям, а портит им только нервную систему, ПОЗОР

Саша
26 марта 2022 в 0:36

Врач на гастроскопии хамит и кричит на пациентов.
Сотрудники делят людей на первый и второй сорт. Громко и не стесняясь называют, бесплатниками" тех кто пришёл на осмотр по программе МОЗ Украины. Насколько я понимаю услуги для этих людей оплачены с госбюджета

Женя
28 февраля 2022 в 21:45

Цены за услуги не соответствуют их качеству. За такие деньги стоять по пару часов в очереди я не считаю правильной затратой своего времени. Как частная клиника можно было организовать график работы врача и время приёма пациентов соответственно друг другу.

Марк
27 февраля 2022 в 7:34

Позвонил по номеру записаться к дерматологу. У меня спросили есть ли направление. Сказал, что направлением не располагаю и уточнил, примет ли меня доктор без направления. Сказали примут, но это будет платно. Говорю пофиг, заплатить готов. Прихожу в день записи за 15 минут в регистратуру, работники начинают требовать направление. Объяснил им суть разговора, который состоялся по телефону во время записи на приём. На что меня попросили покинуть помещение.

Суть прикола не понял. Вроде не первого апреля позвонил. И записывался вечером на утро следующего дня. По идее форма правления в стране не успела поменяться.

В общем клоуны какие-то там работают, у которых 7 пятниц на неделю. Либо они друг с другом не общаются.

Саша
11 декабря 2021 в 5:17

Никогда Не делайте УЗИ у "доктора" А. Бурлешина! После него перепровертесь у другого доктора узи! Его профессиональные ошибки и халатность стоят людям жизни!

Женя
12 ноября 2021 в 6:30

В целом не все так плохо, есть здесь небольшое количество докторов, которые своевременно повышают свою квалификацию. Но! Считаю, что очередь конкретно к УЗИ врачу Бурлешину - не оправдана вовсе. Наглый некомпетентный хам! Не такой уж и специалист, как за него рассказывают. В городе есть масса УЗИ кабинетов, где обследование делают и получше! А деньги берут везде - выбор за вами, кому платить.

Саша
10 июля 2021 в 23:46

Были на днях в Импульсе. Обслуживание на высшем уровне, приветливые девушки на регистратуре все доступно рассказали и объяснили. Зашли в кабинет на свое время, врач внимательный, нам понравился. Будем обращаться, спасибо!)

Fallarian
09 июля 2021 в 21:26

Цены соответствуют качеству обслуживания! Приятные девушки на регистратуре. Лечение прошли, спасибо большое врачу Радченко

Влад
07 июля 2021 в 11:44

Хорошее впечатление осталось от посещиения "Импульса ДЦ". Приятный, вежливый - качественный персонал. Очень понравилось отношения к пациентам. Относятся с ЛЮБОВЬЮ!

Анна
03 июля 2021 в 8:00

Денег потрачено не мало, на консультации и т. Д, а толку ноль! Вы хоть немного совести бы имели. Назначили на немалую сумму лекарств которые вообще не помогли.

Ольга
02 июля 2021 в 13:20

Сегодня была на приеме у врача окулиста. Тщательный осмотр, много используется для диагностики аппаратуры. Спокойное, доброжелательное отношение. Консультацией осталась довольна. Рекомендую.

Тетяна
30 июня 2021 в 22:01

Всі чудово розуміють, що лікарі - не боги. Ми, хворі, сидимо вдома, лікуємося самостійно, кому що Гугл підкаже, а потім біжимо до лікарні. Хочемо, щоб однією пігулкою вилікували всі наші хвороби. Нервуємо, хвилюємося, можемо зірвати свою злість на обслуговуючому персоналі. І забуваємо про головне: що лікарі та медсестри - це також звичайні люди. Так, у МЦ "Імпульс" не все досконале, є над чим працювати, як у будь-якому закладі. Але за допомогою я буду звертатися до "Імпульсу", рекомендую.

Юля
23 июня 2021 в 1:05

Сразу при входе хамят и грубят, назначают на одно время 2х людей из за чего и там поскандалишь кто же первый, пошли разбиратся у них кто же из нас записан а кто нет и там получаешь в свой адрес кучю оскорблений, одно хамло работает там!

keygame
15 июня 2021 в 20:33

Приветливый персонал, весьма точные обследования и диагностики
вообщем очень хорошая клиника.

Nata
15 июля 2020 в 3:01

В этот центр обращалась неоднократно для проведения различных ультрозвуковых исследований. Обслуживание, начиная с ресепшена и оканчивая приёмом у специалиста, на высоком профессиональном и человеческом уровне. И в дальнейшем, для проведения подобного рода исследований, намерена обращаться именно в Импульс.

Добавить отзыв