UAOTZYV.COM

Ikura Дніпро отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 9
Метро Вокзальна 2.54км
Телефон +380 (95) 319-90-90
Часы работы 10:00-22:00
Сайт ikura.ua/dnipro/uk
Рубрики Суши, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Ресторан вок
Оценка 4.1 9 отзывов
Похожие компании в категории
Портофино — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
японаХата — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
Банзай — Дніпро, вулиця Миронова, 8а
Саппоро Ічібан — Дніпро, Fuchyka Yu. str, 14

Суши Ikura Дніпро отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Mr_
26 января 2024 в 11:40

Замовляю вдруге, вперше жодних питань окрім терміну доставки не було. Хтось сказав, що за затримку дадуть десерт. Сьогодні замовив другий раз, як особливо порядна компанія ikura спочатку була невпевнена, а через пару хвилин мене набрав їх оператор і дуже клієнтоорієнтовано вступив зі мною в дискусію. Виявляється що якщо кур'єр сказав, що буде десерт, при цьому є прямим представником компанії. Споживач повинен знати, що кур'єр не має таких повноважень і треба дзвонити одразу оператору. Ось така клієнтоорієнтованість)

Даниил
23 января 2024 в 23:09

Справді багато їжі та якість дуже хороша. Все смачно. Готують швидко. Столики на 1 поверсі гарні. Респект за мультики.

Валерия
03 января 2024 в 16:50

Люблю Ікуру ще з Сєвєродонецька. То була найкраща доставка їжі у місті
Тут нічим не гірша. І головне - це піца Діабло. Часто замовляла в інших кафе, щоб знайти хоч якось схожу на вашу. Але, на жаль, там з гострого - лише три маленьких перчика. А тут вона дуже гостра, як я полюбляю)
До того ж порівняно з іншими доставками, дуже приємна ціна і швидка доставка

Дарья
01 января 2024 в 20:43

Замовила сет, на подив зробили дуже швидко (з доставкою вийшло може пів години, але думаю залежить від мого розташування). Смачно, ситно, свіжо. Імбир крутий, соєвий кому як по солі як мені слабенький але теж смачний. Веселий кур'єр) Замовлятиму ще

Юлія
15 ноября 2023 в 14:18

У кожного свої смаки та вподобання. Але не розумію ті відгуки які стосуються вигляду курʼєра! Людина привозить вам їжу в мороз, вітер, зливу, на 19 поверх тощо, а вам не подобається що його телепає! Читаю та жахаюсь!

Мария
11 ноября 2023 в 7:18

Я читаю відгуки і думаю хто їх писав?
Замовлення їхало півтори години, піца холодна, не тепла а холодна! Курʼєр наче його телепало в істрібітєлі
Подзвонила до них то взагалі НУЛЬ!
Не вибачте не пояснень… Піцу розігріли в мікрохвильовій і вона ніяка і тісто сире

Ирина
23 октября 2023 в 8:12

Замовляли акційний сет та кілька інших страв. Замовлення привезли в той час, який було вказано у заявці, та для підтвердження замовлення теж передзвонили швидко. До страв немає жодних претензій. Все, що мало приїхати, приїхало, дуже смачні роли та гарячі страви, тому обов'язково ще у Вас замовимо. Дякую!

Jack
12 октября 2023 в 10:14

Я ще років п'ять тому писав про Ікура в Краматорську. А писав те, що видно потенціал для швидкого зростання. Люди на найтоншому рівні розуміють, що роблять. І ось через п'ять років ті позиції, за які ми Ікуру полюбили - не змінилися. Навіщо міняти ідеальне? Все, що потребувало доопрацювання - доопрацьовано. Не їли у Вас півтора року, відколи Ви закрилися в Крамі. Але тепер, коли Ви в Дніпрі – хана Вам, все з'їмо. Найкращі!
П. С. Том-ям – це просто очолло. Загалом нічого спільного. Гірше ще не зустрічали.

Алеся
11 октября 2023 в 4:55

Не дуже люблю писати відгуки але сьогодні не втрималася, мабуть просто дуже скучила за вашими смачнезними сетами якими смакували у своєму рідному місті (ностальгія) таких в Дніпрі за два роки так і не знайшли. Сьогодні у дитини свято і саме Ви та ваша команда його доповнили! Як завжди неперевершені! Якщо суші, то тільки Ікура

Добавить отзыв