UAOTZYV.COM

h+premium отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Василя Жуковського, 20
Рубрики Больница
Оценка 4.3 24 отзыва
Похожие компании в категории
Больница Мечникова — Дніпро, площа Соборна, 14
Акушерское отделение — Дніпро, площа Соборна, 14
Городская Клиническая Больница #7 — Дніпро́, вулиця Філософська, 62

Больница h+premium отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sandra
02 февраля 2024 в 14:58

Вже не вперше переконуюсь, що це найкраща та найпрофесійніша стоматологія у Дніпрі. Познайомилася із хірургом Нігаєм Ігорем Олександровичем 10 років тому, коли робила реставрацію верхніх зубів. Потім до нього потрапляли мої рідні та друзі, і завжди все на найвищому рівні. Вчора знову опинилася у кріслі у Ігоря Олександровича. Один із зубів треба було видаляти, і вкотре я переконалася, що це найкращий лікар у моєму житті. Видалення було не найлегшим, довелося і посвердлити, і вшивати лунку, але в лікаря все зайняло не більше 5-10 хв, а я не відчула жодного болю. До того ж, після того, як наркоз відійшов, мені навіть знеболювальні пити не довелося, бо нічого не боліло. Величезна подяка лікарю Ігорю Олександровичу, його асистентці, яка виконувала томограф та рентген, і всій клініці за те, що ви є. Процвітання та успіхів!

Людмила
27 января 2024 в 18:52

Прийшла до клініки за рекомендацією, маючи жахливий досвід обслуговування в іншій стоматології. Враховані всі мої прохання і результат очевидний - можу посміхатися і сміятися, як в юності.

Анастасія
08 ноября 2023 в 20:00

Вкрай не рекомендую потрапляти до лікаря Тагієв Тахмаз Керимович. Була на чистці. Боляче і не акуратно! Начебто на прийомі не жива людина, а манекен. Преміум в назві говорить тільки про ціну, але не про якість надання послуг.

Коло
09 сентября 2023 в 18:12

Найкраща стоматологія яку я зустрічала! Європейський рівень, кваліфіковані лікарі. Індивідуальний підхід до кожного.
Супер! Я задоволена!

Антон
29 июня 2023 в 6:47

Проходжу лікування у Тахмаза Тагієва. Ставив імпланти. Все пройшло добре. Дякуємо персоналу за чуйність і увагу

Елена
17 января 2022 в 4:18

Доброго вечора! Сьогодні була у вас у клініці на прийомі у лікаря Дмитра Андрійовича, хочу подякувати лікарю за гарне ставлення до мене, як до пацієнта! Робили професійну чистку зубів, під час процедури ледве не заснула, наскільки безболісно і добре виконувалась робота! Дякую вам!

Катерина
09 января 2022 в 22:27

Чудова клініка, привітний високопрофесійний персонал, адекватні ціни. Особливий респект Нігай Ігореві Олександровичу, хірургу-імплантолога. Подобається! Рекомендую! Ви найкращі! Так тримати!

Єлизавета
21 августа 2021 в 4:19

Наша сім'я, вже три роки обслуговується в стоматології н+преміум. У дочки складна ситуація із зубами (адентія зубів), простіше відсутні деякі зуби повністю. Ми дуже довго шукали добрих фахівців і знайшли у цій клініці. Нам провели професійну консультацію та розписали план лікування. Ми чітко рухаємося за планом і майже дійшли мети, незабаром у дочки будуть гарні та здорові зуби. Також ми полікували зуби собі і поставили імплантати і дуже задоволені результатом. Обслуговування та професіоналізм на високому рівні, а також дуже приємний та доброзичливий персонал. Всім, хто хоче зберегти або відновити зуби, рекомендую (від душі) відвідати стоматологію Н+Преміум. Впевнена, що ви отримаєте кваліфіковану допомогу та залишитеся задоволені.

Юлия
06 августа 2021 в 16:04

Жахливе ставлення до відвідувача. Персонал поводиться гордо, закочують очі. Тільки починаєш запитувати адміністратора - на тебе дивляться як на дурня і з перекошеним обличчям відповідають. Було некомфортно потрапити туди. Фахівець яка робить кт, вкрай неприємна жінка, було відчуття, що я потрапила в ЖЕК а не приватну клініку. Щоправда, ось у жодній клініці на моєму досвіді не було стільки пихи вихваляння і гордовитості по відношенню до клієнта.

Наташа
24 ноября 2020 в 3:36

Подяка неймовірна ортопеду Стебліну Дмитру Олеговичу! Дуже складне протезування виконане з належною увагою, якісно та професійно! Уважне ставлення до пацієнта-це те, що я зустріла в цій клініці! Починаючи з адміністратора-Юлії, тебе завжди там доброзичливо зустрінуть, вислухають усі "болі" і зроблять так, щоб жити і жувати було комфортно! Рекомендую!
Успіхів Вам, Дмитре Олеговичу, та процвітання клініці!

Роман
26 сентября 2020 в 3:32

Лікував тут усі свої зуби, все роблять якісно і не боляче, прийом по запису, зручне розташування у центрі міста. Єдиний мінус - злегка дорогувато, в порівнянні з іншими схожими стоматологіями, хоча напевно це виправдано і також погано, що немає цін на сайті, доводиться дзвонити щоб дізнатися ціни або вже за місцем.

Евгения
18 июля 2020 в 17:31

Спочатку все сподобалося - всі привітні, але щоразу чекаю на доктора Ігоря по 20 хвилин мінімум, а сьогодні - годину. Хоч би попередили. Жодного разу не вибачилися за це. Потім у кріслі залишають ще на 5 хвилин сидіти дивитися в стелю (ну вже начебто забрали на прийом, значить не вважається очікуванням - мабуть така логіка). Поруч клієнти сидять, кажуть, півтори години чекали минулого разу, а цього разу вони після мене, тобто теж більше години чекають. Якось в інших клініках вміють час розраховувати, закладають більше, мабуть.

Павел
18 июня 2020 в 6:03

Потрапив до цієї клініки із запущеною тридцяткою. Завданням було перелічити канали під мікроскопом. Лікування затягнулося на досить тривалий час через набряк щоки та проведеного надрізу. Усі три тижні від першого візиту до встановлення пломби я перебував під дбайливим контролем персоналу, за що йому висловлюю велику подяку. Лікар Олександр Євгенович, який займався лікуванням каналів, професіонал своєї справи. Уважно ставився до мого стану під час планування подальших маніпуляцій. Надавав лікування швидко та чітко. Ірина Павлівна, яка займається пломбуванням, так само дуже сподобалася своєю уважністю та підходом до роботи. Ціна, на мою думку, повністю відповідає якості послуг. Рекомендую!

Максим
05 февраля 2020 в 14:33

Звернувся для вилучення поламаного інструменту із кореневого каналу, записався на попередню консультацію. Фахівця А. Бєлявського довелося почекати майже 20 хвилин, показав знімок, розповів, що необхідно витягти уламок рімера, Бєлявський завдання зрозумів, сказав що шанси витягти великі т. к. Уламок у прямій видимості, але гарантій ніяких не дає, вартість близько 2000 грн. Запис у адміністратора. Записався на витяг на 9: 00, скажу відразу інструмент витягнув, за що спасибі, коли пришле на маніпуляцію чекав фахівця практично 40 хвилин! Дозрівати перед приходом Белявського 40 хвилин у коридорі і 5 хвилин сидячи вже в кріслі – це нормально. Білявський взяв зі свого столу мій знімок сказав що всі канали не пройдені. Я нагадав завдання - витягти інструмент, каналами займається мій стоматолог! Як виявилося, мене ніхто не слухав. Відразу Белявський наполіг на повторному знімку, нібито мій поганий (хоча коли я на комп'ютері зіставив знімки мій і Белявського, то на жаль знімки принесені мною були набагато контрастнішими і чіткішими). і почав займатися каналом після години грубих і різких маніпуляцій та двох рентгенівських знімків, Белявський повідомив, що інструмент витягнутий і знову схопився за бормашину, я замахав руками і попросило ставати. Виявилося, що зачеп-то пройшов безпроблемний канал, а потім витягнув уламок. На своє виправдання заявив, що треба приходити з напрямом тут він має рацію якщо людина не вміє слухати то краще писати. Напхав мені в канали вати і заліпив тимчасовою пломбою. Поки Я в стані легкого шоку вилазив із крісла, Білявський уже пішов з кабінету. Робота Білявського мені обійшлася 2500 грн. Якби знав про таке ставлення до клієнтів – НІКОЛИ б не звернувся до Н+преміуму, поїхав би до конкурентів

Анастасия
10 января 2020 в 4:07

Напевно, це буде перший поганий відгук для цієї клініки. Я зателефонувала записатися на консультацію до лікаря з приводу зуба мудрості, мені сказали, що спочатку треба зробити знімок, він, на щастя, вже був. Адміністратор сказала, що лікар сьогодні-завтра подивиться на знімок і скаже подальші дії, після чого ми запишемося.
Добре. Я вже була в їхній клініці, тільки та, що на Перемозі все було чудово, думала і тут такий сервіс, але ні.
Минуло 1,5 дні і зателефонувала я. Адміністратор сказала, чекайте, лікар приймає клієнтів. Пізніше гляне.
Пішов уже 5-й день, а ніхто так і не передзвонив. Питання: як ви визначаєте, який клієнт вам підходить? Чи моя проблема була для вас дрібницею?
Вперше записалася через відгуки, нове обладнання, персонал, а за підсумком - повне розчарування.
І завели сторінку в інст, де навіть не відповідаєте. Як мені дізнатися прайс чи у вас за фактом?
Сподіваюся на розвиток подій, для початку вибачень.

Ирина
16 октября 2018 в 4:47

Затишна обстановка, якісне обладнання, новітні технології – все це у клініці "Н+ Преміум"! А головне – це фахівці високого класу, талановиті лікарі, яким не страшно довірити своє здоров'я! Весь персонал клініки підкуповує своїм доброзичливим ставленням та професіоналізмом. Створюється відчуття, що для всього колективу немає нічого важливішого за твою усмішку). Велике дякую!

Ксения
06 октября 2018 в 3:08

Сучасна стоматологічна клініка, де можна отримати повний набір необхідних послуг. Роботою персоналу та лікарів залишилася задоволена. Рекомендую

Eugene
27 августа 2018 в 3:03

Клініка дивує кількістю високих технологій та точністю виконання робіт! Приємні враження залишила атмосфера обслуговування. Мої найкращі поради!

Наталия
18 июня 2018 в 6:11

Клініка високого рівня. Дуже сподобалася робота персоналу (запис у адміністратора, консультація та лікування у лікаря, обстеження) швидко, професійно.

Maryna
07 июня 2018 в 5:06

Добридень! Хочу висловити подяку всім співробітникам цієї стоматологічної клініки! Уважне та поважне ставлення, професійний підхід. Якісне сучасне обладнання та технології не поступаються європейським стандартам. Тепер приїжджаючи у відпустку на батьківщину, знаю куди можу звернутися за кваліфікованою допомогою та консультацією!

Добавить отзыв