UAOTZYV.COM

Хірургія отзывы

Адрес Дніпро
Рубрики Больница
Оценка 4.6 9 отзывов
Похожие компании в категории
Больница Мечникова — Дніпро, площа Соборна, 14
Акушерское отделение — Дніпро, площа Соборна, 14
Городская Клиническая Больница #7 — Дніпро́, вулиця Філософська, 62

Больница Хірургія отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
14 ноября 2023 в 17:21

Лікарня-жах! Особливо, для людей, які старенькі! Мій татусь, якому 84 відчув це на собі! Поступив з діагнозом (інфаркт кишечника) При таких муках помирав в палаті, де ще були чотири пацієнти! Донька зайшла спитати про стан дідуся, на що діжурний лікар, а це ще був і хірург, відповів: перетонита у него нет, это возраст и что вы хотите вы сегодня уже третья! Заключення по смерті перетоніт, гангрена прямої кишки.

Allo
02 сентября 2021 в 15:58

Хороший персонал, Олег Дмитрович чудовий хірург із почуттям гумору та золотими руками Видаляв папіломи без болю та напруження.

Роман
22 февраля 2021 в 3:17

Дуже сподіваюся, що мені більше не доведеться потрапити на операційний стіл. Але якщо раптом, то сюди я прийду без страху та сумнівів!) Людське ставлення та професійний підхід відчуваються у всьому і у всіх, від першого прийому і до виписки.
Велике вам спасибі!

Владислав
05 февраля 2021 в 14:43

Дякую персоналу за виконану роботу. Операція пройшла безболісно, ​​всі були налаштовані позитивно і справді дбали, як про пацієнта. Дуже задоволений набутим досвідом

Олег
21 июля 2020 в 5:59

Все здорово! Зустріли, пояснили, приготовлено змінний одяг, двомісні палати (чисто та акуратно), скриньки із замками для одягу, потім м'який наркоз, контроль на кожному етапі. Дякую Дмитру Олеговичу та колективу за роботу. Так тримати!

Михаил
16 мая 2020 в 16:27

Дуже переживав у день відвідин центру. Але кваліфікована робота співробітників та максимально доброзичливе ставлення до пацієнтів дозволили розслабитися та дуже комфортно пройти цю необхідну в моєму житті ділянку шляху.
Дякую вам, друзі, за вашу роботу.

Татьяна
15 января 2020 в 4:58

Центр розташований на території лікарні Мечникова. Ввічливий персонал, професійний підхід. Оперативне втручання зробили швидко, залишили під наглядом на кілька годин в окремій палвті. Дякую хірургу та персоналу.

Ксения
22 августа 2019 в 19:18

Мій чоловік Сергій Артемов, потрапив до рук прекрасних фахівців, які знають свою справу! Поважне ставлення до пацієнтів – показник професіоналізму. Особлива подяка Дмитру Олеговичу, а також усім, хто брав участь у вирішенні проблеми. Рекомендую. Дякую. Успіхів Вам у вашій праці!

Android
06 мая 2019 в 8:27

. Надійні, котрі знають свою справу, хлопці. З такими труднощами і важкою роботою, але можуть зберігати життєрадісний настрій.

Добавить отзыв