UAOTZYV.COM

GREEN PLANET отзывы

Адрес Дніпро, вул. Гоголя, 15А
Телефон +380 (67) 332-24-21
Сайт www.greenplanet.fun/ukr
Рубрики Солнечные системы горячего водоснабжения
Оценка 5 25 отзывов
GREEN PLANET - установка та обслуговування сонячних електростанцій.
Автономні та мережеві, гібридні сонячні станції під ключ для фізичних та юридичних осіб, з повним документальним супроводженням. Підключення до зеленого тарифу.
Компанія також надає клінінгові послуги сонячних станцій, мийка, продувка, нанесення захисного напилу та технічне обслуговування.
Похожие компании в категории
ОЛДИТЕРМ / ОЛДІТЕРМ — Дніпро, вулиця Філософська, 86а

GREEN PLANET отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена Павловна
22 апреля 2024 в 19:26

Благодарю вас за установку солнечной станции. Все работает как вы и говорили. И отдельное спасибо за скидочку. Приятно очень иметь дело с профессионалами, которые точно знают свою работу.

Славик
18 апреля 2024 в 19:20

В любом случае надо ставить! Знаете почему? Потому, что не будет дальше ничего хорошего со светом. Я в прошлом году поставил в ГринПленет солнечную станцию и очень доволен. Недавно вот снова руководители Укрэнерго сказали, что с генерацией проблемы и не хватает мощностей для того, чтоб дать свет по всей Украине. Так что, друзья, думать не стоит - надо ставить СЭС, пока на них цены еще адекватные, потому что грядет скоро наверное повышение.

Саркиз
23 марта 2024 в 16:48

Спасибо за установку. Все действительно на высшем уровне. А главное - что меня не беспокоят теперь отключения электроэнергии в поселке. Так что рекомендую Грин Планет, они не подведут.

Сергей
19 марта 2024 в 20:55

Сейчас солнечными панелями уже никого не удивить и все больше людей переходят на эту технологию. Я тоже присматривался долго к станциям, разговаривал с соседями, которые уже поставили сэс и мне порекомендовали обратиться именно сюда. Смету я уже получил, так что цену знаю - она действительно оказалась приятнее, чем в других компаниях нашего города. Надеюсь, что все будет по плану и в середине апреля начнем установку.

Саша
16 января 2024 в 19:43

Спасибо большое за вашу работу и то, что вы делаете для людей. Я сомневался в том, стоит ли ставить солнечные панели, но все же решился и очень доволен. Автономность, экономия на платежках и будущая окупаемость системы - это огромные плюсы. Всем рекомендую ставить электростанцию, тем более, что можно выбрать недорогой комплект, чтоб был по карману.

Анатолий Степанович
29 ноября 2023 в 21:09

Я не буду долго рассказывать про преимущества солнечной электростанции, потому что в интернете про это много написано. Просто скажу, что если вам нужна работающая и недорогая солнечная система - то лучше, чем в этой компании, Вам никто не сделает предложение. Можете так же, как и я, потратить время для сравнения, но остановитесь все равно на этом варианте. Так же, как и я.

Елена
27 ноября 2023 в 23:01

У меня был выбор между двумя компаниями и остановила я свой выбор на Грин Пленет по одной простой причине - цена. Тут мне предложили более приятный чек, так что согласилась. Уже месяц у меня стоит автономная от городской сети система и я ни о чем не жалею. Знаю, что впереди отключения света и установка солнечной станции еще не раз меня спасет в такие моменты.

Інна
24 июля 2023 в 19:44

Компанію мені порекомендували, аби з ким я працювати не стала. Роботою задоволена. Майже все за графіком, лише монтаж затягнувся, бо робили на день більше запланованого.
А так, цілком все добре.
Станцію встановили, підключили, все працює)

Світлана
01 июля 2023 в 19:09

Послухались родичів, і теж замовили сонячну станцію. Вони встановили раніше і вже як 2 зими не залежать від коливання цін на газ та світло. Отже ми теж ризикнули. Компанія повністю займається і встановленням і оформленням документів. Без черг, без зайвих хвилювань, зробили все як полагається. Рекомендую.

Анна
21 мая 2023 в 20:16

Добрий день! Нещодавно компанія Грін Пленет закінчили з будівництвом сонячної станції, яку ми замовили десь місяц тому. Цікавитись цим питанням я почала, коли всі мої сусіди через одного почали встановлювати собі сонячні панелі. Раніше я думала що це занадто дорого, але все виявилось реально. Я порівнювала ціни, консультувалась в різних фірмах, які мені потраплялись. Якось мені більше спали до вподоби саме Грін Планет. Ціни адекватні, все обладнання було в наявності, то довго не чекали на доставку і монтаж.
Я рекомендую)

Любов Сільченко
29 апреля 2023 в 21:10

Взагалі ми звернулись до Грін Планет, щоб збільшити потужність вже існуючої станції, яку ми ставили 2 роки тому. Нам не відмовили і я із задоволенням скористались їх послугами. Все пройшло чудово, ми отримали що хотіли, збільшили кількість сонячних панелей, та ще й отримали чудову консультацію. Також нам допомогли із документами на зелений тариф, хоча в попередній компаніїь з якою ми працювали раніше нам відмовили. Завжди приємно працювати з людьми, які тебе добре розуміють.

Олександр Шамрай
26 апреля 2023 в 16:04

Сподобалась ця компанія ще на початку нашого спілкування - прорахунок зробили в день оформлення заявки. Одразу видно, що організація турбується про кожного клієнта. Не дивлячись на те, що я обрав СЕС з мінімальною потужністю, відношення до мене було просто чудове, я відчував себе так, ніби купую літак чи корабель) Був приємно здивований тим, що мені як учаснику бойових дій зробили непогану знижку. Радий нашій співпраці.

Юра
28 марта 2023 в 13:47

Електроенергія в сучасних умовах - важлива складова нашого життя. Ми з дружиною довго думали, вагались, особливо кожен раз, коли йде мова про підвищення таріфів. Сусід порекомендував Green Planet. Спочатку почали відкладати гроші. Але родичі мене вмовили і ми почали встановлення обладнання. Спеціалісти приїхали, пояснили принципи роботи електросистеми і одразу ж прийнялись за діло. Встановлення зайняло не так багато часу, як я очікував.
Тепер в моїй оселі тепло та комфортно. А ще, сонячна електрична станція - це й частково мій пасивний заробіток.

Євгеній
27 февраля 2023 в 19:34

Замовити встановлення СЕС був мій свідомий і обдуманий вибір. Першочергова мета була забезпечити своє житло постійним струмом, особливо взимку. Вже 2 роки моя сім'я повністю перейшла на електроопалення, провели теплу підлогу, та й так маємо багато електроприладів. Звісно ж є бажання підключитись до зеленого тарифу і мати змогу ще й заробляти на сонячній генерації, але це все трохи згодом.
Компанія сподобалась, тому маю бажання співпрацювати з ними і надалі.
Хто ще у роздумах - рекомендую, не пожалкуєте)

Дмитро
23 февраля 2023 в 16:21

Майже місяць пройшов як представники компанії Green Planet змонтували мені сонячну станцію. Роботу їх можна оцінити на всі 5+. Я дуже задоволений. Панелі розмістили на даху. Кришу на будинку я робив 2 року тому вже з тим розрахунком, що поставлю у майбутньому СЕС. Я багато цікавився і консультувався з цього приводу.
Фірма мені сподобалась, рекомендую.

Анастасія
31 января 2023 в 20:32

Я мала приємний досвід із компанією. Вибрали ми їх не випадково, роботу їх я бачила, тому звернули по рекомендації. Я була впевнена, що все буде зроблено добре і вчасно, і компанія не разочарувала. Єдине, що ми дого вагались, який тип станції підібрати, бо був певний бюджет, на який ми опирались. В результаті поставили гібридну, зараз для нас це найкращий варіант.
Я раджу компанію без усяків сумнівів, бо вкотре впевнилась в їх професійності)

Анатолій
19 января 2023 в 17:52

На тому тижні закінчили мій проект. Все сподобалось. Фірма відповідально поставилися до своєї роботи, все чітко і організовано, майже без питань. Шкода, що серед зими прийшлось прибрати дерево, яке б затіняло панелі. Зато тепер ми маємо свою електрику.
Компанія дійсно чудова, ми співпрацею задоволені.

Василь
16 января 2023 в 14:44

Добрий день! Хочу залишити гарний відгук про компанію Грін Планет. Це чудові спеціалісти. Майже за місяць мені зробили станцію повністю, як то кажуть "під ключ".
Багато роботи було зроблено. Як заключили договір десь через два тижні привезли обладнання, панелі і домовились за дату монтажу. Сам монтаж зайняв 2 дні, та все одно зробили дуже швидко, не розтягували.
Добре що станцію вже підключено і все працює)

Альона
28 декабря 2022 в 21:14

Встановили станцію в цьому році вже за необхідністю. Раніше чомусь над цим питанням навіть не замислювались. Поставили поки на 7 кВт, але з можливістю подальшого збільшення кількості панелей. Ми розглядали варіант придбати генератор, та зваживши всі "за" і "проти", віддали перевагу сонячним панелям. Це більш надійно, екологічно та нема залежності від пального.
Працює все чудово, кількості електроенергії достатньо для побутових потреб, користуємось всіма електроприборами в звичайному режимі.
З компанією Грін Планет мали справу вперше. Але я довольна, все зробили швидко і якісно. Дякую їм за гарну працю)

Александр
13 декабря 2022 в 21:29

Спасибо огромное, ребята за вашу работу!
Меня жена еще летом уговорила поставить солнечную электростанцию и в последнее время я реально понимаю на сколько жена была права. У меня нет проблем когда отключают свет - могу приготовить еду, нагреть бойлер, да и банально не болит голова по поводу зарядок. Приезжаю домой с работы и дома всегда есть свет. Свой свет. Бесплатный. Есть возможность и соседям помочь с зарядками, потому что сейчас только единство поможет выжить.
Я только вот понял на сколько бесценно утром пить горячий кофе.
Ставьте себе автономную станцию и вы точно не пожалеете!

Добавить отзыв