UAOTZYV.COM

Гранд Клиника, Медицинский Контроль Семьи ООО

Адрес Дніпро, вулиця Любарського, 82
Телефон +380 (66) 417-91-90
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт grand4you.dp.ua
Рубрики Врач
Оценка 4.6 8 отзывов
Похожие компании в категории
INVIVO медична лабораторія — Дніпро, просп. Петра Калнишевського, 30
Клиника Доктора Деева — Дніпро, просп. Олександра Поля, 27
Ваш Доктор — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 123А
Дентис Лтд Фирма ООО — Дніпро, вулиця Гоголя, 17

Гранд Клиника, Медицинский Контроль Семьи ООО отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
11 апреля 2024 в 18:21

Прекрасна клініка. Лікарі – професіонали своєї справи. Ходімо всією сім'єю вже багато років лише у Гранд.

пользователь
19 марта 2024 в 17:27

Дуже сподобалася лікарка Євгенія Володимирівна. Вилучення пройшло безболісно. Лікар дуже уважна, акуратна, професіонал своєї справи.

Елена
25 января 2024 в 1:40

Клініка "Гранд" залишила приємне враження після лікування. Хочу виразити подяку надзвичайному і досвідченому доктору Кураєву Денису Володимировичу за його професіоналізм і поважне ставлення до пацієнтів. Рекомендую усім сміливо звертатись до цього доктора з найскладнішими стоматологічними проблемами. Також я залишилась задоволена лікуванням у доктора Шумейка Дмитра Олександровича. Мені сподобались його доброзичливість і досконале виконання своєї справи. Доктор впевнено і професійно перетворив мій складний і безнадійний зуб мудрості на функціональний зуб за помірну ціну. Рекомендую у разі потреби без вагань звертатись у клініку "Гранд".

Григорий
20 января 2024 в 13:57

Понад десять років користуємось послугами клініки Гранд. Батько та син Кураєви є високопрофесійними спеціалістами стоматології як і всі доктори їхнього колективу. Цього року було дуже приємно пройти обстеження та грамотне, кваліфіковане лікування у Шумейка Дмитра Олександровича. Приємно вразило поєднання грамотності, якості, старанності та терпимості при виконанні складних процедур цим лікарем. Важливо й те, що ціни на обслуговування клініки доступні. Рекомендую.

Рома
02 ноября 2023 в 9:16

Добрий вечірвсім тим, хто читає цей відгук-коментар. Вперше звернувся в стоматологічну клініку м. Дніпро, в якій реальність перевершила всі очікування (все пізнається в порівнянні, тому знаю про що кажу). Вкотре переконуюсь, що випадковості - не випадкові, особливо коли поміж підробітку в мегаполісі знайшов час для догляду за своїми зубами та зустрівся в клініці з лікарем Шумейко Дмитром Олександровичем. Врівноважена людина з професійним підходомдо своєї справи, неймовірний фахівець. При первинному огляді доступно розповів про стан зубів, ясен, проблемні пломби та інші індивідуальні особливості. Після завершення прийому погодили спільну вільну дату і час проведення роботи з професійного триетапного очищення порожнини рота.
Під час виконання професійної гігієни грала приємна спокійна музика, яка відволікала мене від страху, тому все пройшло безболісно, швидко і з важливими поясненнями. Дуже задоволений роботою цього майстра своєї справи, по закінченню отримав влучні рекомендації щодо подальшого догляду за гігієною, а в майбутньому буду користуватись тільки послугами цього лікаря і приватної стоматології Гранд через чудовий сервіс і народний прайс, а також гарних лікарів. Всім раджу, мирного неба!

Елена
12 октября 2023 в 18:11

Загалом рідко залишаю відгуки. Але тут захотілося. Коли сама читала та шукала відгуки про цю клініку – було цікаво дізнатися, але мало було написано. Залишаю свій відгук тим, кому актуально.
Дуже сучасна стерильна стоматологічна клініка. На рецепції завжди нагадають про відвідування, можна платити готівкою та терміналом за послуги, ввічливі адміністратори. Випадково про неї дізналися та не пошкодували всією родиною. Доктор Хуторна Євгенія Володимирівна – велика розумниця, грамотний спеціаліст, на своєму місці, дуже гарний молодий сучасний стоматолог. Знайшла, переконала і вирішила проблеми із зубами, які не знаходили інші 3 мої лікарі з великим досвідом роботи, і говорили "все добре", а я просто втрачала час. При тому, що я відвідувала щороку стоматолога для профілактики і була така помилка про стан моїх зубів. Коли лікарка Євгенія Володимирівна сказала, що дуже багато карієсу, я була приголомшена, і не повірила абсолютно, бо інші лікарі говорили, що все добре щороку. Дуже вдячна Хуторній О. В. Та вашій клініці. Зуби - мій головний біль із самого дитинства, сумне лікування того часу досі перед очима.
Євгенія Володимирівна дуже приємний лікар, вміє працювати навіть із найпримхливішими пацієнтами, робить хорошу анестезію, що не боляче і не відчувається взагалі все, що робиться, працює зі складними зубами під мікроскопом, постійно в процесі цікавиться самопочуттям пацієнта, не знущається морально та фізично, хто з низьким больовим порогом – зрозуміє, про що я. За людськими якостями лікар добра, відповідальна, людяна, не зарозуміла. Лікує не поспішаючи, як буває інші лікарі в багатьох і приватних, і державних стоматологіях швидше аби як. Працює дуже уважно, акуратно, ретельно, на совість. Наша сім'я їй дуже вдячна.
Хутірна Євгенія Володимирівна - дуже хороший лікар, тепер усім рекомендуватиму вашу клініку і такого чудового доктора. Олена

Инна
13 мая 2022 в 1:18

Мне 56 лет, у меня серьёзные проблемы с зубами. Я обращалась к разным врачам, многие оказались афферистами. Я очень боюсь лечить и вырывать зубы. Мои знакомые - Сильванович, посоветовали мне врача - Алексея. Из этой клиники. Я нервничала, несколько ночей не спала. Хочу привести рот в порядок, вырвать не нужные зубы и так далее. Сегодня вызывала зуб - у Алексея! Это врач от БОГА! Сначала я очень нервничала. Его манеры и внешность меня успокоили. Я очень волновалась. Алексей - просто Бог, чтоб успокоить. Сегодня я впервые в жизни вырвала зуб - без проблем! Хоть зуб был проблемным. Сегодня я впервые жизни преодолела страх рвать зубы. Самое главное - с первых минут общения пропал страх. Я радуюсь! Что есть такой врач Александр Богословский! Как в любой области - специалистов очень много, а гениев - микроскопично мало. АЛЕКСЕЙ - ГЕНИЙ СВОЕГО ДЕЛА! Это не похвала, есть признание фактов!

Вадик
25 мая 2021 в 2:37

Все на высшем уровни. Хочу выразить благодарность высококвалифицированому врачу Коплик Ирина Владимировна, мастер своего дела. Но к великому моему огорчению, привел свою дочь, она повела с ней очень грубо себя, не умеет вести себя с детьми.

Добавить отзыв