UAOTZYV.COM

GOOD ZONE отзывы

Адрес Піщанка, вулиця Чкалова, 70
Телефон +380 (800) 50-51-52
Сайт www.goodzonehotel.com.ua
Рубрики Отель, Конференц-центр, Организация праздников и мероприятий, Туристическая зона, Парк
Оценка 3.7 50 отзывов
Ближайшие филиалы компании
GOOD ZONE Готель — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
Похожие компании в категории
Остров Ривер Клаб — Новоселівка, ул. Заречная, 17

Отель GOOD ZONE отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алиса
07 октября 2023 в 4:36

Приїхали з чоловіком відпочити, та все закінчилося тим, що ми поїхали додому через годину з моменту заселення. Сервіс дуже поганий, адміністрація дуже зверхньо себе поводить, номери не відповідають вартості, їжа дуже не смачна.
Я у цьому готелі була багато разів, але таке вперше.
Відбилося бажання сюди приїздити.
Якщо адміністрація GoodZone читає відгуки, то до вас велике прохання проконсультувати персонал як треба поводитися з клієнтами

Александр
08 сентября 2023 в 3:52

Дуже красиве місце у лісі… це єдиний плюс goodzone. Я багато де буваю і за вартістю та локацією дуже схоже на verholy relax park, тому опис та оцінки поставлю порівнюючи з ним. 1) номер відносно чистий, але дуже маленький – котедж на 2 поверсі, чути всі звуки сусідів! За номер можна натягнути на 3 з мінусом це з огляду на ціну та конкурента. За бронею купив останній вільний номер у готелі, за фактом людей у ​​готелі можна на пальцях лівої руки порахувати 2) ресторан – це не про гастрономічне задоволення – це скоріше перехопити посередню їжу, сніданки просто очко! Особливо кава з апарату! Все красиво, але в дрібницях дуже багато недоробок! 3) Лазня - нуль, вона просто не працює, це я дізнався при заселенні, ну і чим займатися не сезон? По телефону при бронюванні говорили що все працює, на ресепшені вибачилися за помилку - ну це ж не біляш, що я прийшов, а біляші закінчилися! 4) басейн не чистять весь у листі – 1, річка красива, але не сезон:) загальне враження – є куди рости, але потрібно займатися персоналом та деталями! Ось якщо Верхоли релакс парк оцінити в 5 - то гудзона - 1, я настійно не рекомендую цей заклад!

Виталий
07 сентября 2023 в 17:06

Відпочивали там з сім'єю в кінці літа.
Чудове місце, чудова природа навколо, приватний персонал.
На території є все для відпочинку з дитиною: дитячий майданчик з батутом, лабіринтом і дитячим мотузковим парком, басейн відповідної глибини, чистий піщаний пляж, дитяча кімната з нянею.
В ресторані все дуже смачно, є дитяче меню, але моя донька зазвичай обирала позиції з дорослого меню.
Біля території є спеціально підготовлені місця для прогулянки в лісі.
Єдине побажання - поставити замок у ванну. Коли відпочиваєш з дитиною відсутність можливості зачинитись у ванні або в туалеті - це мінус

Денис
03 сентября 2023 в 20:45

Прийшли в ресторан зі своєю мамою яка не дуже розуміється на телефоні. У ресторані немає звичайного меню що б можна було ознайомитися і зробити замовлення. Довелося сидіти і все перераховувати?

Станислав
05 августа 2023 в 2:02

Все красиво і охайно, номери чисті, басейн супер, територія гарна, ціни вище середнього суттєво, келих звичайного пива 200 грн) а так все супер

Владимир
27 июля 2023 в 9:52

Найулюбленіший заміський комплекс! Сервіс на найвищому рівні, спа дуже круте, природа довкола чудова! Приїжджаємо постійно сюди всією родиною

D. G.
07 июля 2023 в 23:04

Дуже круте місце ми залишилися задоволеними!
Насамперед сподобався персонал, завдяки цим привітним позитивним співробітникам це місце особливо привабливе.
Відмінний сніданок, включений у вартість номера, шведський стіл, гарний вибір смачної та ситної їжі з гарним виглядом. Ресторан теж залишив приємні враження - швидко, смачно та персонал дуже уважний та приємний. Окрема подяка офіціанту Костянтину Романку – обслуговування було на найвищому рівні
На території дуже чисто, доглянуто, атмосферно, тихо
Ціни звичайно не низькі, але атмосфера того варта.

Елизавета
22 июня 2023 в 13:35

Ставлення до гостей на нижньому рівні.
Приїхали із сім'єю відпочивати на денний час, із немовлям.
Не дозволили заїхати на територію просто вивантажити речі (їх було багато). Як, на вашу думку, потрібно було тягнути речі з немовлям?
Чи у вас гарне ставлення тільки для зірок?
Просто ФУ.

Who
10 июня 2023 в 16:02

Адміністратор Марія тварюка ще та.
Зіпсували настрій на весь відпочинок. День народження пройшов жахливо. Спасибі Гуд зон, обов'язково ще раз приїду!

Дмитрий
05 декабря 2019 в 17:57

Тихий эко-отель в лесу, на берегу реки. Отличное место для отдыха с семьёй или чтобы убежать на выходные от городской суеты.
В ресторане на территории комплекса готовят ооочень вкусно, а меню весьма разнообразно, - можно устроить гастротур, как часть отдыха.
В холодное время поможет согреться очень атмосферный комплекс SPA, который включает несколько видов бани. SPA находится прямо на берегу реки и из комнат отдыха открывается отличный вид на реку. Созерцание реки с пиалой травяного чая, после горячей бани, когда гладь реки пляшет под проливным дождём - одно из самых ярких осенних воспоминаний.

Сергей
30 ноября 2019 в 11:38

Ну такое вместилище ворованых бюджетных скорее всего денег. Дорого. Пристанище разномастных воров и членов их семей, героев майдана и т п. Еслиб не цена - все хорошо. Не круто - хорошо. С элементами понтов

Валерий
25 ноября 2019 в 17:57

Шикарное место для отдыха за городом. Большая территория с сосновыми деревьями, зонами отдыха и развлечений. Есть выход к реке со своим пляжем а также бассейн с подогревом. Место популярно для корпоративных мероприятий.

Алексей
12 ноября 2019 в 20:18

Далеко от дома, добираться только на своей машине, конечно же всё под богатого клиента. Территоия убирается, есть конный загон, удобно покататься на велосипеде или гироскуторе, в центре озеро со сценой и рестораном. Вобщем шик и блеск

Сергей
07 ноября 2019 в 8:57

Все супер, уровень 5звездочного отеля. Но, стены в номерах очень тонкие, слышимость идеальная. Если сосед чихнет, можно ему сказать тихо "Будь здоров" и он ответит "Спасибо".

Татьяна
31 октября 2019 в 5:18

Одно из красивейших мест. Лес, река, умиротворение - здесь можно отвлечься от городской суеты. Особенно в будний день В выходные здесь много отдыхающих.

Екатерина
29 октября 2019 в 3:31

Отличное место, двухкомнатный номер просто шикарный, вид из окна прямо на реку. Обслуживание на высшем уровне, завтрак очень вкусный. Территория большая, лес, бассейн с подогревом. Из недостатков только цена, дороговато

Роман
13 октября 2019 в 18:53

Очень классный отель в лесу. Кто хочет подышать хорошим воздухом только сюда. Сервис на уровне. Спасибо, что уже так долго работаете на уровне (:

Иван
17 сентября 2019 в 13:07

Райское место для отдыха семьёй и компанией. Персонал, территория, удобства - все на высшем уровне. Понимаешь, за что платишь свои деньги.

Светлана
17 сентября 2019 в 9:11

Любимейшее место где можно помечтать, хороший ресторан, шикарная территория. Место удобно как для корпоративных мероприятий, так и для отдыха с семьей!

Lex
08 сентября 2019 в 16:03

Если не принимать во внимание цену) то все отлично. Ухоженная территория, отличный пляж, бассейн, разные развлечения, активности, услуги. Чистый воздух.

Добавить отзыв