UAOTZYV.COM

Gastronomie-bistro отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Сергія Єфремова, 22
Телефон +380 (97) 886-25-02
Часы работы
понедельник10:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-22:00
суббота10:00-22:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт www.instagram.com/gastronomie_bistro
Рубрики Бистро
Оценка 4.2 9 отзывов
Похожие компании в категории
Смачні традиції — Дніпро, вулиця Андрія Фабра, 2
е.Да / e.Da — Дніпро, вулиця Мечникова, 3
Е.да — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 98
е.Да — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 17

Бистро Gastronomie-bistro отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
01 февраля 2024 в 0:15

Чудове місце, з дуже вишуканими стравами, при цьому демократичною обстановкою, ввічливим та приземним персоналом. Мені здається, що це єдиний ресторан французької кухні у Дніпрі.

Рекомендую наполегливо!)

BORSA
03 января 2024 в 4:54

Ми були в ресторані 3 рази за 2 тижні.

Щоразу ми вибирали різні страви з меню.

Всі страви були смачні.

Наприклад, крем-брюль, який ми їли першого тижня, не був чудовим, але десерт, який ми їли другого тижня, у формі паличок і подавали з карамельним соусом, був чудовим. Насправді вони можуть запропонувати 2 варіанти соусу «Карамель» або «гострий шоколадний соус» на вибір клієнта. Думаю, з гарячим шоколадним соусом буде краще:)

Смачне мариноване і мариноване у вині м’ясо з сиром зверху можна подавати тільки з 2 скибочками підсмаженого або теплого хліба. Для інших страв не потрібен хліб тощо.

Загалом декор дуже гарний.

Офіціанти уважні та обізнані. Вони можуть адекватно відповісти на ваші запитання.

Порада: офіціанти зазвичай залишаються внизу. Я хотів замовити додаткові напої під час їжі. Я закінчив їсти, коли офіціант піднявся нагору. Це може призвести до збитків для бізнесу, а іноді й до незадоволення клієнта. Тому, якщо кнопку бездротового виклику розмістити на столах нагорі, вони можуть побачити, що клієнт нагорі має дзвінок. Він може працювати в простій і дешевій системі, а також у просунутих системах.

Рекомендую

Il'ya
29 октября 2023 в 22:54

Один з моїх найулюбленіших закладів. Місце, куди ти приходиш спокійно і смачно поїсти.
Також, важливо, що офіціанти розмовляють українською, бо досі не всі заклади так роблять.

Всім раджу обов'язково спробувати цибулевий суп і Рататуй. Це ті страви, які тут готують саме так як треба, по справжньому.

Ну і авжеж, French fries)

Лилия
25 октября 2023 в 18:00

Рідко пишу відгуки, проте дуже обожнюю цей заклад. Подібних точно немає. Завжди усе смачно та приємна атмосфера Приходжу побути на одинці собою та посмакувати. Ви круті, дякуюююю

Ирэн
25 октября 2023 в 3:27

Було дуже приємно у такій атмосфері побувати. Так само було дуже смачно. І чудові співробітники були. Дякую за таку атмосферу

Надежда
21 октября 2023 в 6:33

Прийшли з подругою приємно провести час: поїсти, поспілкуватися і зробити гарні фотографії на фотоапарат. Коли ми прийшли, всередині були зайняті два столика у частині зали біля фонтану, решта закладу була пуста, іноді заходили відвідувачі купити кави і одразу ж виходили з замовленням. До речі, нас ніхто не зустрів, офіціант підійшов до нас вже тоді, як ми пару хвилин ходили придивлялися до світла у закладі. Обираючи столик, ми одразу повідомили, що обираємо гарне місце, щоб пофотографуватись. Чи офіціант так невпевнено говорив, чи він дійсно нічого не сказав, але про те, що фотографуватися у закладі платно і за попереднім записом, ми не почули. Потім нам вже чітко повідомили цю інформацію, коли подруга дістала фотоапарат, а я почала знайомитися з меню. Спочатку ми перепитали за ціну (500грн/год.), а потім запитали чи можна пофотографуватися на вулиці, на що нам відповіли, що все одно треба платити. Ми засмутились і запитали чи можна хоча б пофотографуватися на телефон, якщо будемо сидіти на своєму місці, біля віконця. Офіціант сказав, що якщо ми не заважатимемо гостям тим, що ходимо по закладу, то можна. Отож, я замовила лише капучино, бо план пообідати, поспілкуватися і зробити фото зазнав фіаско. Вирішили, раз уже приїхали, випити кави і зробити декілька фото на телефон, а обідати піти в інше місце. Частина зали, де ми обрали столик, була пустою, тож, моя подруга трохи захопилася фотографією і попросила мене спочатку стати біля іншого стола, а потім пересісти до самого вікна і зробити фото з вулиці. На вулиці сиділи дві дівчини і подруга чемно запитала, чи будемо ми заважати, якщо зробимо декілька фото, на що гості погодилися без проблем. У цей час до мене (я сиділа всередині біля віконця) підійшов офіціант і попросив припинити фотографуватись, бо ми заважаємо гостям (зал все ще був пустим), на що я відповіла, що ми запитали дозволу у дівчат на вулиці. Офіціант вчергове змінив риторику і сказав, що сам той факт, що ми переміщаємося закладом, створює незручності, бо це ж у першу чергу ресторан. Після цього я оплатила замовлення (кава смачна, за це і за інтер'єр по зірочці) і ми з подругою пішли.
Цікаво, а якщо б ми заплатили 500грн. За зйомку, то ви б інших клієнтів не допускали у заклад? Відсажували б їх за інші столики, аби вони нам не заважали? Що взагалі входить у послугу фотозйомки у закладі? Звісно, це якась крінжа як по комунікації з клієнтом, так і сам факт, що у закладі неможна підійти до гарної декорації, щоб сфотографуватися.
Отаке перше враження, воно ж і останнє, бо повертатися не хочеться. Хто його знає, може за те, щоб скористатися вбиральнею тут також треба додатково заплатити, про що мене повідомлять, коли я сяду на унітаз)

Саша
18 октября 2023 в 13:12

Видно, що заклад зроблено з душею! Дуже смачний курячий паштет та кава, є веган молоко. Вітрина з десертами прямо по центру залу, можна підійти та обрати що подобається

Екатерина
17 октября 2023 в 9:59

Місце з завжди смачною та свіжею їжею, незрівнянною атмосферою та мега комфортним персоналом

Виталий
10 октября 2023 в 13:37

Шкода що немає оцінки 0. Спеціально приїжджали бронювали конкретний столик на двох на сьогодні ще за тиждень. Коли прийшли, попросили пересісти, бо столик на чотирьох, окей, пересіли. Як результат за цей столик сіла інша пара, які були знайомими офіціантівяк тільки прийшли, забронювали десерти з вітрини, нас запевнили, що їх достатня кількість, можете не хвилюватись. Як ітог, через 40хв перебування коли дійшло до десертів, виявилось, що їх немає і нас ще стали запевняти, що то ми не сповна розуму і їх не було
Ну і вишенка на торті це офіціан-«дурачок» (вибачте, я взагалі людина чемна, але реально не знаю як його ще назвати), який вже пів року знаходиться в цьому закладі і навики його так і не змінились, який бігає, перепитує кожне замовлення по чотири рази, але в результаті нічого не приносить (у випадку з десертами також)
Я взагалі дуже рідко пишу відгуки, але сьогоднішній досвід то вже через край. Повна зневага до клієнтів, які вже більше року сюди постійно приходили. Повний жах.

Добавить отзыв