UAOTZYV.COM

Garvis диагностический центр отзывы

Адрес Дніпро, просп. Слобожанський, 109
Телефон +380 (95) 283-10-20
Часы работы 08:00-20:00
Сайт garvis.com.ua/uk
Рубрики Диагностический центр
Оценка 3.5 35 отзывов
Похожие компании в категории
INVIVO медична лабораторія — Дніпро, просп. Петра Калнишевського, 30
Котофей — Дніпро, вулиця Калинова, 43
Диагноз — Дніпро, просп. Слобожанський, 4
Консультативно-диагностический центр — Дніпро, вулиця Софії Ковалевської, 53А

Garvis диагностический центр на Слобожанськом отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
24 апреля 2024 в 15:44

Жахливе обслуговування, записувався до одного лікаря, коли прийшов на прийом, виявилося, що до іншого

Юлія
03 марта 2024 в 12:31

Враження різко негативні. При записі по телефону запитали всі дані для карти клієнта, коли прийшла в день запису, довго шукали мій запис, і по прізвищу і по даті народження, не знайшли. Тільки хвилин через 10 по прізвищу лікаря до якого я була записана. Але це не саме не приємне. Консультація лікаря - лікар просто 5 хвилин з незадоволеним обличчям розповідала розумні медичні терміни. Спілкувалась не коректно, підвищувала тон. Нормальної консультації я не отримала.

Яна
12 февраля 2024 в 3:58

Клініка втратила минулий сервіс і репутацію. Адміністратори не компетентні та хамовиті, ціни на вакцини завищені в 2 рази, в ургентному випадку в прийомі off-line, телефонній консультації з вашим сімейним лікарем або консультації з іншим сімейним лікарем вам буде відмовлено з рекомендацією шукати вихід самим, або чекати 4 дні, коли вас зможуть прийняти. За цей час з вами може статись що завгодно. Не кажучи за необхідність у відкритті лікарняного листа в день звернення з високою температурою. Так як клініка приватна і міністерству охорони здоров'я не підпорядковується, ваші проблеми будуть лише вашими. Дякую, що є інші клініки, де цінність здоров'я та сервіс не пусті балачки. Декларації з клінікою "Сімейний лікар" Гарвіс розірвано всією родиною

Нина
09 января 2024 в 16:41

Таке ж пофігістичне ставлення, як і в держполіклініках!
Сімейні лікарі абсолютно не зацікавлені допомогти вилікуватися пацієнтам, просила якось здати аналізи, щоб зрозуміти чому дитина довго хворіє, то виписали тільки на кров, а сечу сказали, не треба! Хоча це 2 основні аналізи!
Ще якось спізнилися на 8 хвилин, так нас не прийняли! Сказали, вже зайнято, записуйтесь на другий день!
Загалом, хто думає, що це приватна клініка, і тут краще ставлення це не так!
А ще якщо буде екстрена ситуація, то просто зателефонувати лікарю не можна, потрібно записатися на телефонну консультацію теж.

Артем
08 декабря 2023 в 23:49

Сьогодні проводив обстеження на МРТ правого колінного суглоба на рецепції сказав що потрібно 3.0 Тесла вони мені не сказали, що у них 1.5 і відправили оплачувати суму 1700 (
співробітники в кабінеті сказали, що у них 1.5, але не змогли відповісти на моє запитання, яка різниця між 1.5-3.0 тесла і гроші мною витрачені на вітер так як потрібно було 3.0, а в них є різниця, я дізнався через деякий час для точного обстеження колінного суглоба саме потрібно. 3.0
Дуже засмутився (

Анна
20 ноября 2023 в 19:06

Не раджу звертатись у цей заклад. Хамовиті жіночки на рецепції, які не відповідають на питання, а тикають де це написано у бланках. Наче їх завдання навчити мене читати, а не надати послуги. Клієнтоорієнтованість на 0.

Альона
22 августа 2023 в 9:03

Не задоволена взагалі. Сервіс жахливий. Були записані на КТ 17.08.2023 на 15: 00. Нас попередили, що приїхати необхідно за 20 хвилин, що ми ї зробили. На обстеження нас запросили о 15: 55, начебто затримка була з причини тяжкого хворого. Але ж до кабінету ні до нас, ні поки ми чекали, ніхто не заходив і не виходив. Яка була справжня причина затримки залишається загадкою. Плівку та опис можна отримати через один робочий день. 22.08 я зазделегідь зателефонувала, щоб дізнатись, чи готові результати. Дівчина відповіла, що готові. Я попередила, що ми будемо їхати з іншого міста, та необхідно знати точно, що результати в наявності!
Приїхали, і виявляється, що лікар забув роздрукувати наші результати! Це як взагалі? !
Бардак. Нікому не рекомендую і сама більше не звернусь до цієї клініки.

Станислав
30 марта 2022 в 6:09

Робив КТ, приїхав на наступний день за результатами на 14: 00, а вони не готові. Навіть зателефонував і уточнив перед тим, як їхати, сказали результати готові з 14: 00. Все б то нічого, якби не довелося відпрошуватися з роботи і відвозити результати обслідування в інше місце на прийом до лікаря на заброньований заздалегідь час. М‘яко кажучи, дуже незадоволений.

Павел
20 марта 2022 в 18:36

Дуже професійні лікарі. Дуже гарний дерматолог Дудник Ольга Сергіївна, яка під час процедури все пояснює, заспокоює та надає дійсно професійні рекомендації, що допомагають у дуже короткі терміни для поліпшення стану. Також, професійний сімейний лікар Зуй Маргарита Володимірівна, яка переймається про тебе в будь-який день у разі хвороби та дуже гарно відноситься до кожного пацієнта, уважна, доброзичлива, прописує завжди ті ліки та надає ті рекомендації, які дійсно швидко допомагають вилікуватися. Всім рекомендую цей діагностичний центр. Дівчата на рецепції привітливі та сонячні

Penochka
12 марта 2022 в 3:16

Всей семьёй выбрали эту клинику и замечательного семейного доктора Зуй Маргариту Владимировну. Внимательная, милая, компетентная. Приятный персонал на регистратуре. Радует, что если не возможно записаться к врачу, то предлагают варианты свободных окон к другим семейным врачам. В клинике чисто и современно.

Евгений
26 февраля 2022 в 21:03

Отличные врачи, специалисты своего дела, всегда добрый, приветственный персонал который стремиться помочь в решении вопроса.

Женя
23 февраля 2022 в 11:13

Заключили декларацию для всей семьи, нравится, что нет очередей, всегда можно заказать звонок семейного врача, если нет возможности прийти или вопрос не срочный. Условия обслуживания на высоком уровне. Всегда чисто, туалеты как положено, есть уголок для детей.

Саша
20 февраля 2022 в 0:10

Классная Клиника, всем рекомендую! Лечусь у Дудник Ольги Сергеевной, самый лучший врач, которого я встречала, всегда приветливая, интересно пообщаться! Клиника на высшем уровне, все очень внимательные и приветливые ️️️️

користувач
16 февраля 2022 в 0:01

Дуже задоволена своїм сімейним лікарем Кушнір Тетяна Сергіївна, яка завжди прийде на допомогу, вислухає та вчасно призначить лікування. Мене задовольняє все: адміністратори завжди допоможуть вирішити питання, так звичайно зараз у час, коли масово хворіють люди навантаження йде колосальне. Тетяна Сергіївна працює у налагоджений команді зі своєю мед сестрою Наталею, по батькові не пам'ятаю. Дуже прошу у цей нелегкий час передати мою подяку персоналу, а також адміністратрації закладу, щоб цінувала своїм золотих працівників.

Женя
09 февраля 2022 в 1:33

Все прекрасно, манипуляционные медсестры очень внимательны и профессионалы. Доктор Сулоева - супер сонолог.

Саша
09 февраля 2022 в 1:20

Была на приёме у Кононихина С. В. Очень граммотный доктор, осмотр провёл внимательно, лечение эфективное. В целом клинника понравилась, все вежливые и отзывчивые.

Мария
05 февраля 2022 в 21:59

Неверно проконсультировали по поводу стоимости узи по телефону. После процедуры заплатила другую сумму

Саша
03 февраля 2022 в 22:42

Всегда звоню по 2 дня чтобы дозвониться и записаться на приём. Не берут трубку и не перезванивают. Всегда записаться - это проблема.

София
28 января 2022 в 17:07

Відвідувала медичний центр кілька разів. Мені сподобалося. Доброзичливий персонал, хороші лікарі.

Алевтина
27 января 2022 в 14:06

Очень хорошая клиника! Отличные специалисты. УЗИ кабинет, Бадыкина р. С хороший специалист. Очень понравился ЛОР Кравчук Ю. Л, выполнили четко ее назначение и получили хороший результат.

Добавить отзыв