UAOTZYV.COM

Гарвис отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Батумська, 7А
Телефон +380 (67) 353-10-20
Часы работы 00:00-24:00
Сайт garvis.com.ua/uk
Рубрики Частная больница, Медицинский центр
Оценка 3.9 87 отзывов
Похожие компании в категории

Частная больница Гарвис отзывы

87
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Маргарита
02 февраля 2024 в 16:47

Хірургічне відділення. Була на операції по видаленню великої міоми, клініка гарна, можу щиро виразити вдячність хірургу Сірий С. С. Є багато плюсів і лише один мінус
По оцінках:
Хірург і гінеколог 10/10 Забігані затуркані, день був у них тяжкий але операція пройшла чудово! Мені приділили час все проговорили, операцію я перенесла дуже гарно.
Анестезіолог 10/10 все добре профі на всі 100!
Адміни на ресепшені 10/10 дівчатка справжні профі швидки і все по ділу, стресостійкість на висоті
Санітарки 10/10 ці бджілки миють і мінять постіль, що аж не всигаешь все замурзати
Палата 10/10 як добрий готель
Єдиний мінус, одна медсестра. В мене дуже погано видно вени, це факт. Але я майже щомісяця здаю кров на гормони, і завжди попадають на згибі руки де і всім. Але медсестра Лариси перед операцією не змогла поставить де всім. Поставила мені катетер там де кість руки (де пальчики) І мені було не так боляче відходити після 4 дирок в животі, як я боялась знеболюючого та крапельницю в катетор. Це як лава яка тече по руці. Тому клініку я раджу це насправді найкращі професіонали, але якщо вам будуть ставити катетер зайдіть медсестру або лікаря який зможе попасти туди куди потрібно, мій живіт зараз виглядає краще ніж рука яка досі припухла.
Гарвіс -ви найкращі, дякую за все!

София
28 января 2024 в 14:29

Клієнтоорієнтованість просто відсутня! Її немає! Цілковита неповага до пацієнтів! Я цілий день намагаюся записатися на МРТ! Ви ж приватна клініка! Це ганьба! Невже немає адекватних людей, які просто відповідатимуть на дзвінки? !

Володимир
22 января 2024 в 17:17

Лягав на операцію з паховою грижею, обирав між кількома клініками, а саме тут підкупила експертність хірурга при консультації Землянського, котрий підібрав найкраще рішення, враховуючи мої попередні хвороби після операцій на жкт

Персонал у стаціонарі турботливий та регулярно перевіряють чи все ок, оперативно допомагаючи за всіма питаннями, а кухня — смакота)

Даниил
21 января 2024 в 19:51

Чудова клініка. Обслуговування на високому рівні. Особлива подяка лікарю Яроцькому Геннадію Григоровичу. Чудовий спеціаліст. Медичний персонал також супер. Рекомендую.

Марина
20 января 2024 в 17:50

Жах! Відчуття, що я у районній поліклініці! Вчасно не приймають, страшні черги. Година чекала і зрештою нічого! Завідувачка хірургії завжди гуляє. Запише до себе кожні 8 хв людей і пішла

Светлана
10 января 2024 в 21:03

Сервіс просто ніякий
Декларацій напідписували, а з лікарями зв’язатися ніяк. На телефони не відповідають. Кол центр - це взагалі хамство. Такого зверхнього спілкування ніде не зустрічала. Просто нема слів! Де Ви їх набрали, цих жінок? Навчить їх з людьми спілкуватися спочатку!

Алексей
30 октября 2023 в 14:48

Дуже вдячний лікарю Болотіной М. В. За високий професіоналізм та доброзичливість, вважаю найкращим сімейним лікарем Рекомендую. Маніпуляційна медсестра Анастасія привітна, доброзичлива, свої обов'язки виконує професійно та безболісно. Взагалі приємні люди у спілкуванні. Отримую заряд бадьорості.

Мила
28 октября 2023 в 2:37

Була у сімейного лікаря Болотіної в відділені на Кобзаря, тільки позитивні емоції: ніяких черг, приємна адміністрація, рецепт набраний на компі і всі літери зрозумілі, а головне, що це безкоштовно. В суботу прийняли і в понеділок я вже майже одужала. Всім рекомендую Гарвіс, в місцеву поліклініку більше ні ногою

Вячеслав
26 октября 2023 в 2:27

Дуже сподобалося в реабілітаційному центрі, дуже ввічлива адміністрація, майстер Микола Мірошниченко ввічливий, фахівець свого діла.
Буду рекомендувати центр усім своїм друзям!

Роман
19 октября 2023 в 3:23

Лікар Щербіна Світлана Ігорівна дуже уважна і позитивна лікар! Вислухала усі наші скарги, поставила точний діагноз і призначила правильне лікування так, що ми вилікувалися за пару днів. Ставлю максимальну оцінку як спеціалісту!

Куб
26 сентября 2023 в 15:50

Дуже хороша клініка. Вже мене не перший раз рятує від хвороби. Дуже хороший сімейний лікар (Болотіна) та чудовий Лор (Новгородова). Не знаю, що б я робив без них. Завдяки ним швидко одужував. Буду і далі ходити сюди та усім іншим рекомендую.

Сергей
26 сентября 2023 в 3:44

На Кобзаря, 2 прекрасний сімейний лікар Болотяна завжди компетентно відповідає на питання, радить по лікування, чуйна, прислуховується до усіх деталей! Уся сім'я заключила з нею декларацію і це було дійсно класне рішення!

Виктория
21 августа 2023 в 20:25

Звернулась з болями у стопі. Лікар Лепетуха А. О. Діагноз мені поставили візуально, без аналізів та знімків. Порадили в Інтернеті почитати, як опреділити плоскостопість, прописали таблетки ревмоксікам та ортопедичні устілки. Рівень бабусь на лавці. Нога болить, прочитала які потрібні в таких випадках аналізи, сдала, шукаю іншого лікаря.

Dmiko
08 августа 2023 в 22:02

Самая поганая контора в Днепре. Сроки не соблюдают от слова совсем! Результаты анализов в срок не выдают. На вопросы внятно не отвечают ссылаясь на "я всего лишь оператор контакт центра". Однозначно НЕ рекомендую!

Настя Остапкив
31 мая 2023 в 7:58

Проходила в клинике GARVIS КТ онкоскрининг, это четыре зоны с контрастом. Администратор отказался заполнить анкету хотя у меня правая рука в гипсе. Аппарат хоть и на 128 срезов но старый, контраст вам будут вводить в ручную. По халотности персонала бо им лень внести данные, выпрашивать свои результаты вы будете долго. Аааааа когда получите свое описание доктор ПРОНИНА С ГАРВИС не опишет вам половину органов, а когда вы начнёте выпрашивать корректно пересмотреть обследование, то вам ВЛАСТНАЯ ТЕТЯ НЕ ПОЗВОЛЯЮЩАЯ ВОЗРАЖЕНИЯ (большая начальница) скажет, что КТ описывает только метастазы и опухоли (ХА-ХА) потом правда честно пообещает что лично займётся этим вопросом, и хороший доктор с Киева пересмотрит. Вы сутки ещё будете ждать, но вам конечно ответят, что они все верно.

Тетяна 01 березня 2023 р.
01 марта 2023 в 20:25

Дуже вдяна лікарю Тузко Анні Володимирівні. Мені вже 72 роки, але я вперше зустрічаю таке відношення до пацієнтів. Я хочу сказати їй великі слова подяки за чуйність, за її добре серце. Взагалі весь колектив хірургічного відділення справив на мене таке враження, що я навіть не можу найти слів, щоб висловити подяку за їхню працю. Слова подяки висловлюю від себе і свого чоловіка. Анна Володимирівна, ВИ ЗОЛОТИЙ ЛІКАР. Здоров"я Вам і всіляких гараздів! Дуже вдячна.

Anna
10 сентября 2022 в 9:10

Була на прийомі у лікаря Черевичная В. В, на слобожанському проспекті 109а, лікар дуже не сподобалась, вона ставила питання, які не стосуються консультації, "чего вы не рожаете? Надо рожать, все рожают и только тогда становятся счастливыми ", що Це за консультація? Я не питала ії думки стосовно дітей, це не її діло, чому я їх не хочу. Також вона поставила діагноз, для якого не було жодних симптомів, після неї я звернулась через 2 дні до іншого лікаря, вона після огляду сказала що такий діагноз не встановлюють без жодних симптомів, скарг, що я не хворію на аденоміоз. Лікар Черевичная не проводила огляд молочних залоз, не вимірювала сатурацію, але в опису консультації вона все це вказала. Навіщо вона пише неіснуючий діагноз? Для чого? Вона дуже не компетентна, позорить клініку ВАШУ

Тася
14 апреля 2022 в 4:09

Была моя мама тут на операции на веки и сдавали тут анализы. Прекрасное обслуживание, вежливый персонал, хорошо отзываются о пациентах)
Медсестры звонят после операции и спрашивают самочувствие пациента, это приятно.
Все сделано на высшем уровне.
Клиника в хорошем состоянии
Беспокоятся о пациентах) Цены соответствуют качеству)

Саша
06 апреля 2022 в 12:32

Сдавала анализы. В очереди не сидела. Результаты пришли быстро на эл. Почту и в распечатаном виде!

Наталия
02 апреля 2022 в 6:38

В последнее врем не радуют приёмы в этой клинике. Разочарование по обслуживанию у семейного доктора и у гинеколога. Клиника наверно обнищала, проблема с бахилами, уже три месяца не могут закупить. Не рекомендую.

Добавить отзыв