UAOTZYV.COM

EvoClinic - Стоматология для всей семьи

Адрес Дніпро, вулиця Старокозацька, 10
Метро Вокзальна 2.58км
Телефон +380 (68) 289-91-91
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
Сайт evo-clinic.dp.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 3.4 5 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А
Дитяча стоматологічна поліклініка №3 — Дніпро, вулиця Старокозацька, 68
Стоматология для Взрослых и Детей СТУДИЯ УЛЫБОК — Дніпро, вулиця Князя Володимира Великого, 22

EvoClinic - Стоматология для всей семьи отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
06 августа 2023 в 4:31

Доктор Застава Дар'я дуже професійна і приємна. Це був довгий шлях, але ми полікували усі зубки з комфортом і гарним намтроєм! Рекомендую команду EvoClinic! Найкращі!

Камелия
09 мая 2023 в 23:32

Дуже дякую Василенко Анні Олександрівні за швидку допомогу! Вона привела мене до цієї клініки та знайшла хірурга. Також вона робила мені професійну чистку зубів. Босий Сергій був хірургом, який видалив мені складний лежачий зуб мудрості. Через два дні, після того як я прийшла, мені вже видалили зуб. Швидко та без болю! Постійно запитували чи я себе добре почуваю і чи мені не боляче. Також адміністратор клініки завжди нагадує за запис за 24 години. Ціни адекватні Лікуватиму зуби тепер тільки тут:)

Анна
28 апреля 2023 в 19:57

На перший погляд клініка здалася гарною, але далі почалися неприємні моменти.

Пояснюєш лікареві, що тобі не зручно лікувати по 1 зубу на прийом. Записуєшся заздалегідь на лікуванні 4. Але після приходу тобі все одно лікують 2-3.

Ти можеш записатися і прийти по запису, а тебе адміністратор і зовсім не записав і лікаря, зрозуміло, немає на місці.

Також записана за місяць наперед до іншого лікаря на видалення вісімок. За тиждень дізнаюся, що має інший запис паралельно.

Тобі можуть зателефонувати за 20 хвилин до запису та просять перенести прийом.

Лікар тобі радить терміново зробити знімок Зубов, але потім місяць не дивиться дані знімки, щоб дати свій висновок.

А найбільше питання це до компетентності лікаря. Коли ти чуєш з його слів, що лікування верхньої щелепи закінчено, а потім на наступному записі говорять про те, що зверху лікувати ще 3 зуби.
Більше здається, що лікар спеціально свердлить здорові зуби заради отримання грошей.

Лікар Застава Дар'я. Не раджу.

Светлана
12 апреля 2023 в 6:35

Ганно Олександрівно, Ви лікар від бога. Ви завжди привітні та уважні. Якщо хтось боїться лікаря, то повинні відвідати Вас. Ви лікуєте професійно, акуратно та не боляче, що дуже важливо. Я завжди радила і радитиму Вас своїм друзям і знайомим.

ADMIN
10 апреля 2023 в 3:19

Через вік, за минулі тридцять років Незалежності, можу резюмувати: якісний рівень у стоматології, саме міста Дніпро, почав різко змінюватися на краще вже на початку 2000-х і неухильно росте, крокуючи в ногу з найсучаснішими методиками, що важливо - практиці, суб'єктивно оцінюючи зміни як пацієнта. Не дивно, що до наших фахівців спеціально приїжджають із того ж Ізраїлю, не кажучи за країни ЄС, тк ціна/якість - поза конкуренцією. Втішно, що нове покоління фахівців, до яких я відношу Ганну Олександрівну Василенко, успішно застосовують сучасні та перевірені методики, що дають разючий профілактичний та лікувальний ефект. Запорукою відмінних результатів, як не банально, є здорове конкурентне середовище, яке склалося в нашому місті, можна сказати – стоматологічній меке, де репутація дається нелегко. Я дуже задоволений, що моїм практикуючим лікарем є Ганна Олександрівна і кожен прийом у неї не голгофа, як це бувало колись, а похід тільки за необхідним результатом і хорошим настроєм, тому лікарі, за визначенням, десь ще й психологи. Професійних успіхів та здоров'я, Аня! З повагою, Михайло.

Добавить отзыв