UAOTZYV.COM

Дверной БУМ отзывы

Адрес Дніпро, просп. Лесі Українки, 5
Метро Вокзальна 1.66км
Телефон +380 (67) 559-14-14
Часы работы 09:00-18:30
Сайт bym.com.ua
Рубрики Поставщик дверей, Склад дверей, Поставщик промышленных дверей, Межкомнатные двери
Оценка 4.5 51 отзыв
Похожие компании в категории
Vega Plast — Дніпро, вулиця Володимира Мономаха, 8
Страж. Двери — Дніпро́, вулиця Петра Григоренка, 3

Дверной БУМ на Лесі Українке отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
13 января 2024 в 5:25

Замовивши двері в цьому магазині, я очікував отримати їх вчасно, як було обіцяно. Однак магазин не зміг дотриматися термінів, що викликало серйозні незручності для мене. Крім того, я виявив, що ущільнювачі, встановлені на дверях, виявилися неякісними, що лише погіршило ситуацію.

Проблеми тут не закінчуються. Помилки в вимірах з боку замірника призвели до того, що одна з дверей не вписалася в отвір, що, безумовно, є серйозним непорозумінням і свідчить про неефективну роботу професіоналів магазину. Крім того, я виявив, що роботу з її переробки виконано неякісно, ​​що також говорить про нестачу професіоналізму з боку майстрів магазину.

Комунікація з менеджером виявилася вкрай незадовільною. Коли я звернув увагу на неякісне встановлення дверей, Каміла стверджувала, що магазин не несе відповідальності за цей недолік. Такий підхід до вирішення проблеми є неприйнятним і свідчить про недостатню відповідальність та професіоналізм персоналу.

У результаті, мій досвід із цим магазином дверей виявився вкрай негативним, і я відчуваю, що не отримав того, за що заплатив. Я б рекомендував іншим покупцям пошукати більш відповідальні та професійні компанії для покупки дверей та уникнути цього магазину.

Костя
23 ноября 2023 в 3:56

Добридень! Дуже дякую вашій компанії! Сервіз на найвищому рівні! Двері підібрали швидко, якість відмінна

Кристина
16 ноября 2023 в 6:05

Допомогли вибрати відмінні вхідні двері. + зробили монтаж - я задоволена, дякую! Швидко, чисто, акуратно!

Ліза
11 ноября 2023 в 22:32

Ціна дуже приємна, швидко відповідають клієнтам. Дуже дякую вам за встановлення, радимо вас друзям!

Людмила
06 ноября 2023 в 7:35

Дуже приємний менеджер Каміла, порадила вибрати саме те, що потрібно!). Замовили металеві двері по запропонованій знижці.
Була невелика затримка по доставці, але все вирішили демократично).
Двері встановлювали самі, бо була своя специфіка. Взагалі ціна- якість дверей цілком задовольняє.

Мария
05 ноября 2023 в 5:25

Все відмінно, від прийому інформації під час замовлення на двері, до супроводу та доставки їх на місце.

Марія
26 октября 2023 в 13:52

Швидко, чітко, якісно. Дякуємо всім: менеджерам, доставнику, установникам за чудову роботу. Замовили двері у четвер, у суботу вони вже були у нас, сьогодні встановили. Встигнемо до нового року доробити ремонт:)

Юлія
14 октября 2023 в 18:29

Ваша робота та якість товарів не викликає жодних сумнівів. За кілька візитів до вас я переконалася, що не помилилась із магазином. Сподіваюся на те, що завжди підтримуватимете свій рівень

Денис
14 октября 2023 в 10:26

Ну що, тут все круто. Таких магазинів зараз не так багато. Почитав інші коментарі, багато вже писали. Я можу тільки приєднатися і порадити.

Света
09 августа 2023 в 20:00

Отличный магазин, удобная локация, большой выбор качественных дверей и комплектующих, компетентные консультанты! Обращались по поводу входных дверей. Рекомендую!

Женя
13 июля 2023 в 9:14

Ці двері просто класні! Я з радістю кожного разу відкриваю їх, коли повертаюсь додому. Вони такі зручні та легкі, як машина в один клік, і вони дуже добре утримують тепло. Так що, якщо ви хочете мати красиві та функціональні двері, то ці двері - те, що вам потрібно!

Женя
23 июня 2023 в 17:33

Купував двері в цьому магазині раніше, і коли мені знадобилися нові, я не дивлячись на багато варіантів, повернувся в цей магазин. Це був найкращий вибір, який я зробив. Продавці були дуже доброзичливі та ввічливі, а доставка була швидкою та без проблем.

Галина
30 мая 2023 в 15:16

Я замовила вхідні двері для своєї квартири, і я не можу бути щасливішою зі свого вибору. Двері виглядають дуже стильно, але ще більш важливо, вони є дуже надійними та міцними.

Ольга
19 февраля 2022 в 1:21

Никогда не гналась за дешевизной, всегда готова платить за качество. Но тут реально найти очень хорошие двери по невысокой цене. Магазин понравился, продавцы отличные, выбор огромный!

Женя
12 января 2022 в 4:14

Хочу поделиться своим впечатлением о Дверном буме. В магазине порядок, есть удобные для просмотра каталоги, консультанты открыты к диалогу, но не навязчивые. Система покупки и оплаты налажена, установка хорошая, замеры верные. Ничего плохого сказать не могу.

Женя
11 января 2022 в 0:53

Идеальный магазин! Купили тут красивые межкомнатные двери и ламинат! Продавец помог выбрать классное сочетание цветов, а цена покупок приятно удивила!

Светлана
28 декабря 2021 в 19:22

Тут самые красивые двери, которые я видела! Мы выбрали одни из самых дорогих. Замерщик идеально произвел расчеты, доставили быстро и бережно, установили очень хорошо.

користувач
27 декабря 2021 в 19:41

Невероятный выбор входных и межкомнатных дверей. Выбрали одни из лучших по качеству, а цена на них была дешевле, чем везде. Очень хорошо консультируют, подробно рассказывают обо всех моментах.

Дима
25 декабря 2021 в 10:11

Очень понравилось обслуживание, установка и сами двери. Все сделано оперативно в оговоренные сроки. За время ремонта это были лучшие подрядчики. Рекомендую!

Мстислава
20 декабря 2021 в 4:44

Прошлой осенью поставили 5 дверей. Мастера сделали всё быстро, качественно и чисто)! В этом году наконец-то доделали кухню и ванную и там установили наличники!) Мастер, который ставил наличники, вообще умничка, сделал всё безупречно!
Очень довольна, спасибо Вам!:)

Добавить отзыв