UAOTZYV.COM

Dr.Riabinkina отзывы

Адрес Кривий Ріг, вулиця Соборності, 109
Телефон +380 (68) 983-28-10
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
Рубрики Врач
Оценка 3.5 11 отзывов
Похожие компании в категории
Оздоровительный центр Щербакова — Кривий Ріг, Хабаровська вулиця, 6

Врач Dr.Riabinkina отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерия
15 декабря 2023 в 2:27

Один лікує, інший калічить. Я дуже незадоволена цим дерматологом і пишу цей відгук, щоб іншим було не кортіло до неї йти! Звернулась до неї 13.11.2023 для видалення гіперпігментації на лобі та на щоці, на фото видно які у мене були плями. Процедуру зробили за 10 хвилин, успіхом мені сказали, що потрібно обробляти хлоргексидином, після того, як відпадуть кірки змащувати спф. За профілем цього лікаря в прикладах видалення таких плям жодного слова про те, що це опік і реабілітація довго. Запитання до мене з'явилися пізніше, тому що я не очікувала, що мені вижнуть пляму на лобі і на щоці і вони не будуть відновлюватися за кольором. У листуванні неодноразово розповідала, що все гаразд, вже потім почалося: а може шкіра не така, а може догляд не той, а спробуйте гідрохініон (заборонений препарат). Взагалі класний підхід, намагатися прибрати плями, які зробив лікар після того, як їх прибрав. У вихідні вона не приймає, можливості у будні прийти та показати плями у мене не було. Розуміючи ситуацію, Рябінкіна не пішла назустріч, а заблокувала мене в інстаграмі. Підіб'ємо підсумки, дерматолог зробила мені опіки і під прикриттям що вона не витримає матів (вибачте, але коли вас узуродували, дуже складно зберігати спокій), заблокувала мене. Дуже професійно та звичайно викликає довіру як фахівця. Дуже шкода, що не можна прикріпити фото, але при запиті можу поділитися, щоб не було бажання йти до цього лікаря

Ксения
24 октября 2023 в 13:05

Как врач дерматолог, то скажу что мне не зашла. Да вежливая, приятная, но с моей проблемой не разобралась. Считаю что мое время и деньги попав к ней на прием выброшенные на ветер. Может кому то и помогает этот врач, но не мне ….

Ганна
04 октября 2023 в 23:06

Дуже якісно, професійно проводиться огляд. Приємне обслуговування. Хочеться приходити ще і рекомендувати іншим. Дякую Вам за допомогу:)

Саша
18 августа 2023 в 18:10

Людина не професіонал, консультацій не дає, бере гроші, підхід бездарний. Ситуація такого роду: Атиповий дерматит. Аналізи не подивилася, дитини не подивилася, на запитання відповідь: "може бути", не призначила якісь аналізи для обстеження. Взяла гроші – не дала жодної професійної консультації. Якщо є інші лікарі – ходіть до них, до цієї не ходіть.

Дарья
15 августа 2023 в 1:37

Чула багато хвалебних відгуків, але прийшовши на прийом, почула *навіть не знаю що це може бути *. Взяли 500 грн за 5 хвилин і виписали таблетки з маззю від прищів, хоча я маю іншу проблему, близько не пов'язану з акне.
Пішла до Тибенка Н. Г, оглянула мене за допомогою лампи Вуда і ще якогось мікроскопа або щось дуже схоже на нігт, сфотографувала вогнища пігментації та відправила на біопсію, хоч є найменша надія тепер, що можна знайти причину і що це таке взагалі. І заплатила менше за прийом, ніж попередньому ескулапу. Тож не знаю, комусь, може, Рябінкіна допомогла неймовірно, але не мені в даному випадку. Гроші на вітер

Юля
27 октября 2021 в 23:37

Это не просто потрясающий врач, а это в первую очередь- замечательный, добрый, культурный, распологающий к себе человек. Абсолютно все мои родственники, а также я, были просто в приятном шоке от того, что в Кривом Роге работает настолько профессиональный дерматолог. Алла Александровна помогла мне побороть мои страхи и я удалила все мешающие мне родинки, во время процедуры настолько приятная атмосфера царит, что просто ловишь кайф (через две недели после первой процедуры я с радостью побежала ещё удалять, хотя, я панически этого боялась). Итог, если Вы боитесь чего-то или Вам мешает жить какое-то дерматологическое заболевание, то Вам 100% помогут здесь.

Marinka
06 сентября 2021 в 22:11

Лучший специалист в этом городе! Приветлива, корректна в общении, четко и доступно может всё объяснить, всегда заботливо подходит к лечению. Профессионал в своём деле и человек, который вызывает доверие! Можно смело доверить своё здоровье и здоровье своих близких!

Юрий
28 августа 2021 в 16:50

Рекомендую отличного доктора Аллу Александровну, вылечила моего ребёнка. Здоровья Вам и близким.

Игорь
24 августа 2021 в 6:47

Алла Александровна - отличный доктор и замечательный человек!
По лечению - всё чётко по делу, очень грамотно и без добавок!)

Дарья
01 августа 2021 в 21:14

Хочу оставить отзыв о прекрасном докторе которая в помогла мне решить проблему с которой я боролась около 10 лет! Не один дерматолог в городе не мог помочь нормально решить проблему и как же я была счастлива когда попала к Алле Александровне! Вылечила и я ей безумно за это благодарна! Поддержка 24/7 всегда подскажет и поможет!
Побольше таких врачей нашему городу!
Алла Александровна благодарю вас за ваш труд!

Xiaomi
01 августа 2021 в 7:01

Благодарю Аллу Александровну, как специалиста своего дела. Обращалась неоднократно к ней за помощью и всегда чётко и понятно даёт рекомендации. Ничего лишнего не назначает. Желаю успехов и процветания в работе.

Добавить отзыв