UAOTZYV.COM

Дніпровська обласна дитяча клінічна лікарня

Адрес Дніпро, вулиця Космічна, 13
Телефон +380 (56) 378-80-00
Часы работы 00:00-24:00
Сайт odkb.co.ua
Рубрики Детская больница, Детская поликлиника
Оценка 2.8 52 отзыва
Похожие компании в категории
Дитяча міська клінічна лікарня №5 — Дніпро, вулиця Івана Акінфієва, 5
Детская Городская Клиническая Больница #2 — Дніпро, вулиця Володимира Антоновича, 29

Дніпровська обласна дитяча клінічна лікарня отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
15 января 2024 в 20:56

Даже цікаво, як можно додзвонитися до цієї лікарні. Купа номерів, але жоден не відповідає. ЯКЕСЬ ЗНУЩАННЯ!

Юлия
10 января 2024 в 12:35

Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи є дитячий гінеколога, і можливо додзвонитися до реєстратора дуже терміново, додзвонитися не можливо

Екатерина
08 января 2024 в 12:17

Жахливо просто немає слів, дитині вчора видалили ніготь тому що було загноєння сказали приїхати завтра на перев'язку! Лікарню? Хоча вчора у вихідний день допомогу надали швидше ніж сьогодні перев'язку!

Женя
13 августа 2023 в 1:58

Мій чоловік військовий, був направлений в опікове відділення після поранення. Отримав тяжке поранення під час захисту Батьківщини. Одразу взагалі лежали в коридорі (декілька днів), потім перевели в палату. Лікарі жодного разу не приходили оглянути, ліки всі собі купували самі, відношення дуже погане було. По приїзду до Києва, коли ми перевелися, лікарі були в шоці від побаченого. Ми лише в Києві зрозуміли, що таке лікування. І ліки виявляється всі є для військових і купувати нічого не треба.

Елена
30 июля 2023 в 16:39

Мали запис на прийом по електронному направленню дитини до лікаря невролога.

Лікар Кіяшко В. М.
На прийомі нам сказали, що номер направлення введено невірно, хоча додаток Лікарі 24 запис на прийом нам зробив. Звернулися до реєстратури, але там сказали, що ми вже були на прийомі і запропонували піти до лікаря за гроші. На прийом ми так і не потрапили, хоча запису чекали місяць!
Лікар не дуже ввічливо сказала, що працювати з нами не може. Хоча, бачить що запис є і могла б нас прийняти.
Ось так продають наші записи, а потім ще нам пропонують за гроші піти до лікаря!

Евгения
27 июля 2023 в 2:35

Пост подяки лікарям стоматологам Дніпропетровській обласній дитячій клініки!
Висловлюю найщиріші слова подяки хірургам Солошенко Микита Ігорович;
Верещак Віктор Андрійович;
Старик Марк Володимирович;
Даніленко Віталій Владиславович, а також анестезіолога Лещенко Сергій Олександрович! За
проведену операцію 30.06.2023 року, моєї дочки! Це справжні професіонали своєї справи. Спеціалісти від Бога. Жодної хвилини не сумніівалася в їхній фаховій компетенції, довірилася їм і, маємо результат: операція прошла успішно. Головне, самопочуття – задовільне. Взагалі, час перебування в хірургічному відділенні минув швидко і на позитиві. Весь медичний персонал дуже чуйні, людяні, доброзичливі, організовані. Спасибі Вам велике!

Саша
19 июля 2023 в 16:30

Не скаржусь на роботу клініки вцілому, висловлю свої враження від огляду ортопеда. Леонов А. Ф на стільки "професіонал", що оглянув дитину, показав як робити масаж, виписав рекомендації на масаж усього тіла, розповів які в дитини "вади" виключно на його думку, прописав дитині ортопедичне взуття і навіть встиг дати візитну картку магазину, де це взуття можно купити, також заповнив повністю інформацію огляду за 5! Хвилини! Це ще разом з дублюванням всієї наданої інформації. Вибачте, але то занадто професійно. Дитині 1 рік і 3 місяці, яке ортопедичні взуття? ! Як можна поставити діагноз за 5 хвилин разом з розтяганням та одяганням дитини? Лікар відсиджує заробітну плату. Перевірте, будь ласка, кваліфікацію.
Черги не було взагалі, ми одразу зраділи. Але після огляду стало зрозуміло чому немає черги, лікар унікальний. Також хочу виділити роботу реєстратури. Дівчата чомусь вирішили, що інформація про наявність фізіотерапевтичного відділення і можливість привести ЗА НАПРАВЛЕННЯМ ВІД СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ дитину -це є повністю конфкденційна інформація та надавати її може тільки лікар і якщо лікар не запросив нас в цю клініку на масаж, то ми не увійшли до рядів "еліти". На запитання чи є в них цей фізіотерапевтичний відділення мені так і не відповіли.
Як виявилось пізніше, після огляду іншого спеціалісту-в дитини повністю здорові ніжки та все розвивається за віком.
Матусі, раджу після огляду саме в Леонова не бігти за ортопедичним взуттям, а відвідати іншого ортопеда і послухати що вам скажуть!)

Женя
14 июля 2023 в 11:37

Мішук Є. Б. Дуже розумний лікар! Все робить добре, оперувала в нього сина! У нього одна проблема тоді була, це відділення в якому він працював;)

Светлана
02 июля 2023 в 17:50

Залишилося жахливе враження від відвідування цієї поліклініки, а точніше від відвідування сурдолога. Шановні, якщо ви працюєте в дитячому закладі, навчитеся будь ласка, спілкуватися з дітьми. Кричати на маленьку дитину 1 рік 8 місяців, за те, що вона плаче і наляканий. Спілкуватися не вміють ні з дітьми, ні з батьками. Через таких фахівців хочеться обходити цю лікарню десятою стороною

Катя
01 июля 2023 в 7:09

Супер обслуговування. Приємні лікарі, уважно ставляться до дітей, знаходять підхід до них з першої хвилини

Лиза
20 июня 2023 в 18:48

Буде цікаво, сідайте)
приїхала до лікарні, а саме в дитячий травмпункт (на кшталт 2 корпус) з проблемою укусу собаки за ногу, почала сіяти паніку що мені робити, як мені зробити щеплення, молодий лікар (на кшталт Микита звуть) трохи не зрозумів мене, ну дуже складно було, він мені не сподобався, хоча симпатичний, а ось медсестра Ганна (у неї чорний колір волосся) дуже мила, робила мені 2 рази щеплення, все сподобалося, добре ставилася, ще дуже сподобався лікар, я так розумію він займається перевезеннями і налагодження гіпсів, краш що ще сказати, хоча на жаль з ним не вдалося поговорити чи. Ще щось.
так я не дуже вмію писати відгуки та свої думки, але сенс зрозумілий.
працюють молоді та красиві!

Елена
10 мая 2023 в 20:46

Лікарня суперова - досвідчені лікарі, уважні до діток та ввічливі до батьків.

А якщо вас зі стаціонару направлять на УЗД до поліклініки каб. 225/237, запасіться терпінням та сталевими нервами - там працює дуже неприємна тітка, яка завжди без настрою та зі своїм баченням реальності. У багатьох після спілкування з нею виникає непереборне бажання міцно потримати її за шию.

Будьте здорові!

Любовь
03 апреля 2023 в 3:30

Потрапили з дитиною з травмою в хірургічне відділення, допомогу надали якісно і швидко. Дякую персоналу, привітні та уважні. Але лікар УЗД (237 кабінет) це щось неймовірне, хамка рідкісна, на запитання чи все добре відповіла: , нема часу пояснювати". Спілкування з дітьми грубе, щоб ви розуміли 6 річному хлопчику сказала відвернути від неї обличчя і не дихати в її сторону. Такому лікарю працювати в виправній колонії, вибачте.

Елена
21 апреля 2022 в 23:43

Обращались к ЛОРУ, выходной день, острая боль в ухе, поставили д. З Отит, назначили лечение, всё объяснили, разжевали как проводить процедуры. Доктор хоть и молодая девушка, но опытная и очень приятная, за что большое спасибо!
P. S. Проходили обследование через месяц, аденоиды смотрели эндоскопом и проверяли ушки после отита, специалисты хорошие, оплата в кассу на 1эт, оплата только картой, если есть электронное направление- бесплатно.

Артур
08 апреля 2022 в 3:42

Супруга с ребёнком, приезжает с левого берега, дождавшись 2НЕДЕЛИ очереди по записи на приём, к сурдологу, и просидел в очереди ожидания 40мин, наконец то проходит на обследование, имея направление от семейного врача, приём должен быть бесплатный, но это направление даже не рассмотрели, взамен врач даёт рекомендации дать на оборудование проверки слуха 400грн, чек за который естественно не дают, и после жалоб в Министерство, врач выдумывает историю, что она сама отнесла деньги в бухгалтерию, и врач предложила вернуть личные средства и давила на жалость, конечно Я отказался.

Вот такие истории, хотите вылечить ребёнка, готовтесь к коррупции кругом.

Юлия
17 марта 2022 в 15:00

Благодарна врачам больницы за их профессионализм, человечность. Замечательные нейрохирурги Агафонов В. Н и Щиров В. Н, и отличный персонал отделения нейрохирургии.
В отделении интенсивной терапии тоже весь персонал замечательный, все профессионалы своего дела.

Наталья
05 марта 2022 в 23:25

Еле дозвонилась, звонила на все номера которые находила на сайте и только один номер ответил. Это всё же областная больница, люди не могут ехать в Днепр, чтобы просто проконсультироваться по интересующим вопросам, разместите действенные номера телефонов.

Саша
22 января 2022 в 7:21

Хотелось бы сказать Спасибо всему отделению Эндовидеохирургии. Особенно доктору Сушко. Поступили с аппендицитом. После тщательного осмотра и анализов, перевели в стационар и сделали операцию. Мед сёстры и мед братья очень внимательно относились к деткам, за что им спасибо. Так же наблюдали как поступил ребёнок в тяжелом состоянии и врачи (это было воскресенье) поприезжали в свой выходной, быстро среагировали и ребёнок получил нужное лечение вовремя, что очень важно. Единственное смутили догонялки хозяйской сестры, которая очень хотела поступлений на какие-то их нужды. Все остальное было на уровне. Зав отделения Коваль очень располагающий человек и большой специалист своего дела. Спасибо Вам огромное ещё раз.

Женя
28 декабря 2021 в 8:58

15 грудня 2021, пізно ввечері, з сином попали на прийом до лікаря отоларінголога Тітова Сергія Германовича.
Була приємно вражена оперативністю, професіоналізмом та увагою лікаря до проблем мого сина. Після надання допомоги дитині
Сергієм Германовичем були дані чітки роз*яснення щодо лікування вдома.
Як приємно, що в нашому місті є такі високоваліфіковані спеціалісти, якими можно пишатися!
Рекомендую всім мамам лікування дітей у лікаря Тітова Сергія Германовича!

Ирен
26 декабря 2021 в 23:05

Нет указателей куда идти, где находиться приемный покой, как пройти к окулисту с ребенком. На здании, нет нормальных указателей. Хамовитый персонал, как в Жеке, хотя идешь к ним с больным ребенком. Что б попасть к окулисту нужно брать направление от педиатра своего, а если срочно нужно с гноем в глазу оправляют в кабинет куда скорые заезжают, где общая очередь. Взрослые и дети. Скучающий врач тыкнет грязными руками в глаз ребенку, и на это уйдет у нее 5 минут. Вобщем не зря они получают такую маленькую ЗП, они и этих денег не достойны! Отношение ужасное.
! (ДОПОЛНЕНИЕ) ЭТО ВЫ Путаете, мы зашли в детскую больницу (ТАК КАК только на Космичке врач офтальмолог есть в выходные), и хамка на входе регистратуры сказала идти ребенку (У НАС НЕ было направления, глаз опух ночью), туда где взрослые и дети сидят (ОБЩАЯ ОЧЕРЕДЬ), написано неотложная помощь по офтальмологии, и там сидит, пожилая женщина врач с медсестрой. Поэтому разбиритесь у себя, устроили БАРДАК, сами не знаете как у Вас все работает.

Добавить отзыв