UAOTZYV.COM

Днепропетровская стоматологическая поликлиника № 1

Адрес Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 12А
Телефон +380 (96) 032-06-70
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
Сайт stomatpoliklinika1.dp.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 2.5 60 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматология Сан-Марко — Дніпро, просп. Гагаріна, 108
Стоматология Стомасервис — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 39
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А

Днепропетровская стоматологическая поликлиника № 1 отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
20 января 2024 в 13:45

Вартість перепломбуванея зуба 7 тисяч гривень! Люди зїхали з глузду, розрахунки на калькуляторі нічим не підтверджені, "лапшу на вуха" вішають аж бігом. Таке враження що заробітна плата лікарів залежить від того скільки грошей вони "здеруть" з пацієнта, при тому що консультувати пацієнта береться чи то медсестра, чи хто незрозуміло, але не лікар 100%. Ставлення абсолютно похабське, ціни приблизно як у приватних клініках, так у приватній клініці хоч ставлення відповідне. і в реєстратуру додзвонитись то є mission impossible. Просто жах

Дина
17 января 2024 в 14:35

Не рекомендую звертатися в цю клініку. В цій клініці можуть поставити неправильний діагноз та про лікувати здоровий зуб, а не який виявився насправді хворий. В цій клініці можуть покалічити на все життя. Вони навіть не можуть відрізнити здоровий зуб від хворого в складних випадках. Звертатися а цю по гострій болі з правої сторони. Не витрачайте на цю клініку свій час. Не рекомендую звертатися до цієї клініки нікому бо можуть бути великі потім наслідки, після цієї клініки.

Светлана
10 января 2024 в 3:12

05.01.2024 була у цій клініці з гострою зубною біллю, гоняли з поверху на поверх, як дворову собаку, з третього на першій сплатити у касу за рентген, а потім за те, що я попросила призначити консультацію хірурга та ортопеда, мов лікарка сама її мені призначила. Не ділі вона мені дуже старанно розшатувала імпланти при огляді, хоч вони питань не визивали і чомусь намагалася витягнути, чи пошкодити голоруч верхні різці, для чого інакше потрібно схватити за зуби і тягнути з усієї дурі їх донизу? Поки я впевнено не зупинила її. (На дурдом схоже, а не на стоматологію). Пишу цей відгук, тому, що таки, мабуть пошкодила бо один з ціх різців почав боліти. Після консультації з завідуючий відділенням сказали мені, що справа такі у зубі, який можна видалити, а можно пролікувати за 5000 грн. Але без жодних гарантій на успіх у лікуванні. Як ітог зуб боліти перестав без їхнього лікування, бо я просто не мала змоги чекати з 8.30 ранку до вечора, коли ж займуться лікуванням мого зуба, але почав боліти іншій пошкоджений "лікаркою" при огляді зуб. Вона ще просила підписати пусті сторінки у історії хвороби, що б потім написати у них, що завгодно. Я не стала підписувати ці пусті папірці.
Ось такий був мій візит. Роблю висновок, що у відділенні на 3 поверху правлять гроші, ніякого точного діагнозу, ніякої етіки і деонтології, стерильності, перчатки якими оглядали мене лежать в одному лотку з печатками від огляду іншого пацієнта, мов ми повернемося з рентгену і нас знову будуть обслуговувати в цих печатках.
Бажаю наступним пацієнтам не зіштовхнутися з таким обслуговуванням, кращего лікаря, точного діагнозу і лікування з гарантією!

Hnka
24 сентября 2023 в 15:19

Всім привіт, хочу залишити відгук, про стамотологи Інна Іванівна, працює в Мечникова в стамотолозі і 3 эт. 35 Каб, не раджу до неї записуватися, т. к. Поставили дві пломби вони відпали через два тижні, зателефонували записалися на 11: 00, щоб зробити заново пломби, приїхали на 10: 45 стоматолог вийшла Інна Іванівна і сказала, що в мене дівчинка, ще чекайте до 12: 00, ми у відповідь так нам на 11: 00, вона з підвищеною інтонацією так що мені зробити вигнати пацієнта, хоча перед цим лікар сама надіслала смс на скільки нам приїхати. Як хочете, але до цього стоматолога не раджу йти, просто викинути гроші на вітер.

Женя
28 августа 2023 в 3:43

Кузина Анастасія дуже комфортний і надійний лікар, її робота варта того, щоб прийти саме до неї. Великий досвід і підтримка зв'язку після лікування, також поради за фактом і тільки на користь вам. Рекомендую від щирого серця!)

Huawei
18 августа 2023 в 9:41

2к за тимчасову пломбу це багато. І взагалі куди млинець йдуть ці гроші, дуже сумніваюся, що до державного бюджету. Ні чеків ніхрену не дають.

Женя
26 июля 2023 в 11:46

Отвратительная клиника! Врачи здесь своих знакомых проводят вне очереди и не берут с них деньги, а обычные пациенты вынуждены сидеть в очереди до посинения и платить дороже, чем в частных клиниках! Врачи даже НЕ СТЕСНЯЮТСЯ проворачивать такое НА ГЛАЗАХ У ОБЫЧНЫХ ПАЦИЕНТОВ!

Валерия
25 июля 2023 в 4:04

Причиною звернення став гострий біль, допомога була надана того ж дня. Але! Ціни на послуги на рівні приватних клінік, а обслуговування в рази гірше! Жінка на касі в реєстратурі взагалі окрема історія - відмовляла у видачі акта виконаних робіт, на руки дає лише термінальний чек! І при цьому починає ганьбити пацієнта, мовляв, що вам ще потрібно? За підсумком акт вона все ж таки видала! Але залишилося відчуття як з торгівкою на ринку поспілкувалася, а не в мед. Установа потрапила

Мария
07 июля 2023 в 4:26

Дуже відшкодувала і психічно і зубами, що сюди ходила. Ні фісур на пломбах, деякі стоматологи не казали що в мене каріес місяцями, мабуть щоб потім приходила на видалення нерва. Зараз тут діє оплата зразу в кабінеті лікарю, де тебе таки наїбуть, що у приватних клініках ще дешевше виходить

Станислав
01 ноября 2022 в 8:49

В этой поликлинике только удалял зубы. Пишу только с целью, указать на антисанитарию, царящую в хиругрии. Мало того, что параллельно идет прием врачом на двух креслах одновременно - так во время перемещения между пациентами, и соответствующими манипуляциями в их ртах - не то, что не меняются перчатки - даже не обрабатываются санитайзером. Кто-то позвал врача - пошел за двреи, в перчатках, берется за ручки, заходит, снова лезет в рот в этих же перчатках, затем садится за компьютер, берется за мышку. Потом позвали его еще раз - он снял эти перчатки, скомкал и сунул себе в карман. Вернулся. Ну думаю, сейчас новые оденет - не тут то было - достает из кармана эту ветошь, и снова цееляет себе на руки и лезет в рот. Отвратительно. Зато на первом этаже цалая пирамида из еженедельной бесплатной еврейской литературы - бери не хочу. Лучше бы перчатоак в изобилии приобрели.

печалька
09 февраля 2022 в 10:48

Не ходите к Капинус. Хуже качества видеть не доводилось. Вроде делает красиво, но а течении двух месяцев начинают разваливаться зубы. И стоимость просто заоблачная. Ужас! Ужас! Ужас!

Женя
28 августа 2021 в 14:22

Деньги за работу берут прям в кабинете, без какого либо чека. Была трижды. Один раз оплатила в регистратуре, другие два раза врач Калиниченко взяла оплату в кабинете, да и ещё и цена резко оказалась выше. Другие врачи тоже так делают. Аферисты. И лечение зубов так себе, на частную клинику не тянет, а для государственной цены завышены. Хозрасчётное отделение

Жужа
23 августа 2021 в 8:23

Значит, направили меня на рентген, нечаянно послышалось, что сказали в 36 кабинет зайти, зашла, сидит девушка, я обратилась к ней, говорю: девушка, вы не подскажете, после чего мне даже не дают договорить и сообщают: я вам не девушка! А заведующая отделением! Так вот, да, что на девушку ты точно не похожа, я ошиблась, старуха дряхлая ты, а не заведующая отделением, корону овца, поправь на своей башке тупой!

Александра
21 июля 2021 в 4:17

Просто ужасно, сделали анастезию уже 1,5 месяц прошел и не чувствую языка ещё и последняя капля выпала пломба за 700 грн, просто ужасна, приходила спрашивала что сделать с языком, и не кто нечего не может сказать, обслуживание было хорошее но результат пломбы и анастезии поражает своим отношением к роботе! И к людям!

Ростислав
13 июля 2021 в 7:40

Ох и поликлиника, приехал 25.07 в 18.45 в регистратуре никого, все уже убежали, какого писать режим работы не соответствующий, руководство примите меры

користувач
09 июля 2021 в 22:41

Обратился в неотложку. По среди ночи разболелся зуб мудрости, приехал, приняли и обслужили быстро, получил удовольствие. Очень отзывчатый персонал Очень хорошая клиника, и очень хорошо что для участников боевых действий есть льготы. Спасибо за то что вы есть

Женя
06 июля 2021 в 1:03

Врач Горбаненко скажите мне пожалуйста. Я записана на 9: 00. Уже 10: 17 и я сижу под кабинетом. Вы принимаете другого "знакомого" пациэнта. Это вообще адекватно? Мужчину записали бы на 11. И на работу опаздываешь из-за вас и зубы не сделала! Больше к вам не вернусь!

Кристина
03 июля 2021 в 1:55

Ходила 3 раза на прием в к врачу. Записывают на одно время, принимают в другое, ждать приходится от 35 минут. Врач контакт найти не пытается, отношение как к "очередному". Пока сходишь на укол, принимают уже другого пациента и приходится снова ждать. То что можно сделать за час, делается за 3. Для лечения 1 зуба приходится потратить половину дня. Одну пломбу сделали, через неделю отвалилась, пришлось снова приезжать, ждать и платно поставили другую. Впечатление плохое.

Aectacann
26 июня 2021 в 3:55

Есть круглосуточный кабинет "неотложки". Когда разболелся зуб мудрости, приехал к ним в 5 утра, осмотрели, проконсультировали, дали рекомендации, денег не взяли. Через день пришёл на удаление. Удалили быстро и профессионально, зажило всё без осложнений. Цена была вполне демократична, по сравнению с частниками.

Ира
26 июня 2021 в 2:12

Очень дорого. 1 зуб с каронкой 3000. Вырывать от 450. Оценка только за помещение, бесплатную консультацию. Рентген за 45гр. На руки не дали только у врача в телефоне.

Добавить отзыв