UAOTZYV.COM

Днепропетровская городская многопрофильная клиническая больница №4

Адрес Дніпро, Ближня вулиця, 31
Метро Покровська 2.87км
Телефон +380 (96) 235-80-27
Часы работы 00:00-24:00
Сайт likarnya4.dp.ua
Рубрики Больница общего типа, Больница
Оценка 3.1 53 отзыва
Похожие компании в категории
Городской Клинической Больницы #6 Женская Консультация — Дніпро, 31A, просп. Петра Калнишевського, 31А
Амбулаторія загальної практики сімейної медицини#4 — Кам’янське, вулиця Івана Сірка, 3

Днепропетровская городская многопрофильная клиническая больница №4 отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
17 января 2024 в 2:15

Лікар-отоларинголог Соловей Анастасія Олександрівна, відділення ЩЛХ– вдячний за професіоналізм, доброту та розуміння
Найкраща лікарня з тих, де я був у своєму житті. Доброзичливі медсестри та персонал, прекрасні умови як для державної лікарні, єдине що підкачало харчування, з цим треба працювати. За 9 днів тільки один раз пообідав тим, що дає лікарня, інший час харчувався в буфеті або поруч з лікарнею. Загалом, все було добре, можливо таке хороше ставлення було через те, що я військовий, навіть не знаю. Рекомендую

Оксана
08 января 2024 в 22:43

Я, дружина військового. В цю лікарню, чоловіка направили на операцію після поранення. Я з Київа приїхала щоб бути з ним під час операції, нам надали окрему палату, щоб я могла бути постійно з чоловіком. Операцію зробили безкоштовно, (не так як у ж/д лікарні робили за 33тисячі), все що потрібно, мед. Персонал надає. Велика вдячність завідуючому хірургічного відділення, Терещенко Сергію Васильовичу, за відношення до пацієнтів, за розуміння, а також усьому мед. Персоналу цього відділення. Велике Дякую. Хай Вас Бог береже.

Ввлентина
23 декабря 2023 в 18:00

Дуже хочеться привітати зі святами співробітників відділення гнійної хірургії, побажати їм здоров'я радості та успіхів у їхній нелегкій праці. Геннадій Миколайович та дивовижні медсестрички двічі рятували мене. Дякую Вам величезне за Ваше ставлення до людей. Удачі Вам! Валентина та її дочка Ірина.

Елена
07 декабря 2023 в 13:42

Потрапили швидкою в це місце, в приймальному відділені мало того, що зробили дослідження яке категорично заборонене пацієнту з симптомами якими він потрапив, так і не надали ні оригіналів, ні копій з результатами досліджень та заключенням лікарів. Про статтю 32, ч 3 в цій лікарні не знають!? Чи віддадуть, якщо «обійдеться» і з пацієнтом буде все добре, а якщо будуть наслідки то все загубиться?)
Пацієнт за швидкою приїхав біля другої години дня, ставили якісь несуразні діагнози, відправляли до іншої лікарні, прийняли і поклали в відділення через скандали вже близько 12ї ночі і це пацієнт, який перестав ставати на ноги і був в важкому стані, родичів змусили сидіти всю ніч спостерігати за крапельницями, медсестри сплять в ночі, бо « воно мені треба чи вам? »
Мало того, після початку лікування роблять все, тільки по нефрології, відміняючи інші препарати (були назначені після операції на серці).
Аргументів і результатів консультації з кардіологом ніхто не чув. Один аргумент «мені головне, щоб нирки працювали».
А в мене питання, якщо серце зупиняється, нирки потрібні людині!?
В відділенні нефрології всю ніч в платній палаті була «гулянка, алкоголь, крики, вєсєлуха» реакції від відділення 0, це медзаклад чи гендель на замовлення, чи то взагалі співробітники розважаються!?
Ще й на ранок почули погрози за скаргу медперсоналу!
Знаю, що в наших лікарнях можливо все. Але стільки всього разом за декілька днів - це просто шок!

Света
16 ноября 2023 в 21:10

Хочу висловити подяку медичному персоналу відділення Судинної хірургії за людяне відношення до пацієнтів і ЛІКАРІ ТУТ ДІЙСНО ФАХІВЦІ СВОЄЇ СПРАВИ! Дякую!

М2 Милашки
10 ноября 2023 в 10:17

Виражаю велику подяку Олегу Федоровичу і його персоналу. Він мого чоловіка врятував. Лікарня і Лікарі цінять і лікують

Анна
04 августа 2023 в 7:48

Чоловік лежав на 6 поверсі в неврології. Я і він просто здивований цією лікарнею. Все на найвищому рівні! Персонал і лікарі просто розумнички! Чоловік від призначеного лікування та пройденої реабілітації швидко став на ноги. Всім раджу цей медичний заклад. Такого сервісу, такої чистоти, таких ремонтів у палатах та кабінетах немає у багатьох лікарнях. СПАСИБІ ВАМ ВЕЛИКЕ! ДЯКУЮ ЗА ВАШУ ЛЮДИНУ І ЗА ВАШЕ ВІДНОСЕННЯ ДО ХВОРИХ!

Саша
29 июля 2023 в 17:35

Це жах та страхіття у Дніпрі. Це все, що завгодно, але не лікарня. Риба гниє з голови, а в цьому місці прогнило все – починаючи з директора Бут Наталі, яка збирає з завідувачів дань та робить селфі постійно, через завідувачів, таких як Почтовик Ігор, який постійно на зв’язку з аптеками та реалізує БАДи, і продовжуючи лікарями, такими як Макогон Марія, яка постійно роздивляється, щоб поцупити у пацієнтів та санітарки, які крадуть їжу у хворих. Вся вертикаль прогнила та потребує заміни.

Женя
13 июля 2023 в 2:16

Проходив лікування у психіатричному відділенні - все просто супер! Починаючи з умов побуту, закінчуючи ставленням та кваліфікацією персоналу. Дякую вам.

Сергей
10 июля 2023 в 5:03

Лежал на 6 этаже в психиатрическом отделении 4 больницы, в связи с паническими атаками после контузий, и меня здесь многое удивило:
1 заведующий отделения, врачи, сёстры и хозяйки делают свою работу на 110%
2 назначенное лечение быстро поставило на ноги, притом что все лекарства мне были надданы больницей
3 в отличии от большинства больниц здесь хорошие ремонты в сан узлах и душевых, также каждый день проводят уборку и в палатах
4 здесь есть чайники холодильник стиральная машина и в палатах везде есть свет возле каждой кровати, умывальники в палатах. Такие удобства не во всех частных дорогих клиниках есть
5 и самое главное к тебе относятся как человеку всегда можно подойти и просто поговорить и некто тебя не прогонит, не смотрят с высока на тебя и ничего с тебя не требуют.
Мои впечатления только позитивные)

Світлана
07 июля 2023 в 6:48

Жахлива лікарня. У відділенні щелепно-лицевої хірургії у пацієнтів крадуть ліки. Керує процесом лікар Макогон Марія, а завідувач відділення закриває очі на ці махінації.

Виталий
29 июня 2023 в 5:08

Прийшли здавати кров. Шалена черга. Точніше навіть дві не зрозуміло яка для чого. Витратили більше 2х годин не зрозуміло на що. І лікарі вимагають здавати кров на операцію. З таким відношенням капець. Повна зневага до людей. Головний лікар явно не на своєму місті, не в змозі організувати таку не складну процедуру.

Женя
18 мая 2023 в 12:52

Доброго дня лежав у 4 мінській лікарні Дніпра, і дуже був задоволений ремонти у сан приміщеннях, чудове відношення лікарів і сестер, лікування назначені лікарями допомогли, відчуваю себе набагато краще

Елена
07 марта 2022 в 12:05

Большая благодарность сосудистыми хирургам 4 городской больницы, зав. Отделением Шкуропату В. Н. И доктору Григоряну Х. В! Замечательные врачи, настоящие профессионалы, рекомендую лечится у них!

K M.
30 января 2022 в 8:46

Нормальное место. Помню назначили пролечиться в челюстно-лицевой хирургии, я без проблем вылечился, врач не выписывал дорогие импортные лекарства, а назначала наши аналоги от чего цена было до смешного низкая в сравнению с импортными. В общем все хорошо. Год был 2019 если не ошибаюсь.

Женя
30 января 2022 в 2:26

Моя тітки лежала у цій лікарні. У відділенні неврології. Більш туди ніколи не повернемося! Це жах. Відділення заповненне на 200 відсотків, тобіж по 6 а то і 7 чоловік у палаті. А якщо ви розуміете що усі лежачі і хворі, запах у палатах дуже тяжкий. Кожного ранку приходе санітарка та відкриває вікна, я усе розумію але на вулиці холодно, а в палаті стае не виносно холодно, а батареї так собі теплі. Ми пролежали 13 днів, і не разу у туалеті не з'явилась туалетна бумага. А у відділенні старенькі які просто йдуть у туалет и забувають за папір, тому коли повертаються сморід стане ще більшим! А ось душова працею за розкладом, з 18 по 20 і якщо ти не встиг то ти доповнюешь аромат палати і без того сильний. Але звісно е вихід, хочеш лежати як людина ПЛАТИ за кращі умови, і це мінімум 3000тисячі грн. Ми не маємо таких можливостей тому лежали у дуже дуже поганих умовах. Та саме цікаве, що кожного ранку приходе сестра господиня и говорить що треба здати фонд 250 грн. Якщо ти відмовляється то приходе лікар, и починає розказувати що фонд необхідно здати! А КУДИ ВІН ІДЕ? На золоті таблички? Я була у кабінеті лікаря і у кабінеті завідуючої там гарно пахне и гарний ремонт, тому фонд люди здають на гарні умови праці співробітників цього відділення. Чому завідуюча не покращюе умови для людей, ось у цьому велике питання. Тому я не рекомендую лягати у цю лікарню, бо там анархія, ніхто нікого не контролюе. І кожен встановлює свою ціну за твое здоров'я, у відділенні неврології ця ціна дуже перевищує очікування!

користувач
12 января 2022 в 22:54

В субботу отказались обработать рану отцу. Вероятно доктор, которого пригласили в травмпункт, занимается только ампутацией конечностей. А оказание первой медицинской помощи не в его компетенции.

Яцук
09 января 2022 в 22:13

Находилась в 4 больнице с 14 октября по 5 ноября сложный ковид с пневмонией
Хочу искренне поблагодарить весь медперсонал реанимационного отделения, зав. Отделения и врача Лилию Александррвну, которая вернула меня к жизни. Медперсонал травматологического отделения врача
Грузак Юлию Владимировну, Лилиану Александровну Вы все Профессионалы с большой буквы.
Заботливые, внимательные и на 100%знающие свое дело, благодаря Вам
всем, я продолжаю ЖИТЬ.
Спасибо всем санитаркам, котрые делали чистрту и уют в моей палате

Женя
31 декабря 2021 в 7:23

Положили с пневмонией. Определили в нефрологию. Дали на лапу врачу. Просили лечить пневмонию. 2 недели лечили почки. Пациент умер. Компетентность врачей никакая.

Женя
23 декабря 2021 в 22:13

Спасибо большое всему персоналу областной детской больницы на космической нефрологическое отделение! Очень надеюсь, что во всех больницах нашей страны будет такое внимательное и трепетное отношение к деткам. Большое человеческое спасибо!

Добавить отзыв