UAOTZYV.COM

Днепр Вояж

Адрес Дніпро, вулиця Воскресенська, 41, офис, 209
Метро Вокзальна 2.01км
Телефон +380 (63) 709-42-63
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
Сайт school-tur.com
Рубрики Организатор активного отдыха, Туристический агент, Стойка информации
Оценка 4.5 22 отзыва
Похожие компании в категории
KAVA — Дніпро, Троїцька площа, 3

Днепр Вояж отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Тетяна
17 января 2024 в 2:58

12.01.2024 та 13.01.2024 року ми разом із чоловіком були у турі "Закарпатські пригоди". Оглядали карпатський бункер, який будувався угорською армією в 1943-1944рр. Для захисту від радянської армії; купалися у термальних басейнах у Берегово та Велятино; дегустували вина, повидло, ковбаси; побували на Ранчо "Хайленд", яке відомо своєю равликовою фермою. Їх м'ясо корисне, не містить холестерину і має багато мікроелементів. Також побачили і інших тварин: шотландських корів та поні, камерунських вівців, нубійських та альпійських кіз, павичів, лебедів та нутрій. Годували кукурузними паличками плямистих оленів.
Велика подяка усім організаторам нашої поїздки. Нам дуже все сподобалось. Також у нас екскурсія була у Львові по підземеллю.
Усім рекомендую цей відпочинок, бо зараз непростий час для всіх нас і обов'язково треба відволіктися та отримати приємні враження від гарного відпочинку.

Светлана
23 декабря 2023 в 14:55

Велика подяка туроператору Дніпро Вояж, і всім, хто приймав участь в організації новорічної ночі на хуторі поблизу Диканьки - це було неймовірно казково, по-українськи смачно і колоритно, весело і родинно, де можна одночасно побачити всіх героїв Гоголя, поспівати будь-які пісні з віртуозом - баяністом Вакулою, який зіграє та заспіває, не тількі українські, а навіть і Раммштайн!
Гід Світлана, пані Людмила-неперевершений гід Полтави, пані Диканьська Солоха, Ви майстер своєї справи, а також імпозантний Микола Васильович зі своїми помічницями.
В наш час, дуже потрібні такі тури, якщо є можливість і бажання-приєднатися, не пожалкуєте, враження, які Ви отримаєте- назавжди залишаться у серцях!
Дякую Вам за родинну зустріч Нового року! Ви найкращі!

Світлана
27 октября 2023 в 6:31

Добрий вечір! Сьогодні їздили в Сиро-винний тур+кінна ферма new. Тур містить дуже насичену програму, ми відвідали кінний завод, мали можливість кататися на конях, спробували духмяний хліб та пухкі пиріжки в Петріківці, прогулялися дивним парком, сфотографувалися біля Калнишевського, а потім на нас чекав харизматичний господар Дрюківських вин, пан Юрась. Він розповів про історію Дрюківки, виноробну справу, сорти винограду, провів дегустацію, розкриваючи кожне вино окремо, навчаючи нас, цій нелегкій справі, та наприкінці нагодувавши смачним обідом, після дегустації, саме те, що треба)!
Дніпро Вояж, Ви дуже класна туристична агенція, яка дарує незабутні враження, емоції, які так необхідні в цей нелегкий для нас час! Дякуємо Вам, успіхів, нових турів, наснаги, та мирного життя!
Пані Світлана, Ви найкраща!

Наталья
26 октября 2023 в 5:33

Гарна і цікава подорож! Як для дорослих, так і для дітей, підлітків! Було пізнавально, весело, комфортно і смачно! Нові історії, знайомства з рідним краєм та новими людьми! Гід та водій доброзичливі та уважні! Дякуємо за гарні вихідні та купу позитивчиків!

Віта
16 октября 2023 в 1:10

. Дякую за тур вихідного дня "Дніпровська Говерла". Відмінний відпочинок та активність та історія та спа. Цікавий гід. Рекомендую.

Марат
16 сентября 2023 в 16:10

Їздили з дружиною в тур Закарпаття + Львів, все на стільки сподобалося, що вдома ось уже кілька днів від вражень шалені ходимо, професіоналізм екскурсоводів, продумані переїзди по локаціях, смачне та ситне харчування, привітний прийом, веселий та інтелектуальний гід зробили це путе місцям Закарпаття незабутнім

Карина
22 июля 2023 в 1:22

Тур экспрес-3 Львів – Карпати – Каменец-Подільскій ТУР НЕ РЕКОМЕНДУЮ, ОДНОЗНАЧНО. Точніше не сам тур, а ТУРОПЕРАТОРА. Якщо у вас є зайві 4300грн, то віддайте їх туроператору ДніпроВояж. За ці гроші не встаючи з місця вам забронюють готель (доволі далеко від центру міста та місць збору), і запишуть на екскурсії. ВСЕ! А далі починається ваша САМОСТІЙНА подорож в НЕЗНАЙОМОМУ місці. Ви самостійно прибуваєте до Львова, де вас ніхто не зустрічає, самостійно знаходити дорогу до готелю (інфолист, що прийшов від туроператора має дуже мало інформації, про якісь подробиці взагалі промовчу, та ще з помилками номерів маршрутів, яким можна дістатися до готелю і іншими назвами зупинок), самостійно заселяєтесь, потім самостійно знаходите місце збору для екскурсії. І так 4 дні. Те саме могли зробити і ви (забронювати готель і вибрати екскурсії, які вам до вподоби), але значно дешевше і вигідніше для вас. А що туроператор? Запропонувала питати "добрих людей на вулиці як пройти в необхідне місце". Ось і все. Висновки робіть самі.

Відповідь на коментар від туроператора:
1. Інфолист був справді з помилками - зупинка, на якій потрібно вийти, насправді називається св. Анни, а не як "Драмтеатр Лесі Українки", і 1 трамвай туди не їде, на майбутнє. Місце зустрічі для переїзду без адреси, про те як проїхати від свого готелю ні слова. Ну з ваших слів він був дууууже детальний.
2. Готель не сподобався, і до місця зустрічі потрібно проїхати 4 зупинки трамваю або, як у вас написано, 20 хв пішки. Звичайно можна пройтися коли знаєш місто, а не тільки поселився і надо виходить.
3. І ТАК, Я ДУЖЕ ЖАЛКУЮ, ЩО НЕ ЗАБРОНЮВАЛА САМА ДЛЯ СВОЇХ РІДНИХ, А ЗВ'ЯЗАЛАСЬ З ВАМИ. БІЛЬШЕ ТАКОЇ ПОМИЛКИ Я І МОЇ ЗНАЙОМІ НЕ ЗРОБЛЯТЬ

користувач
01 марта 2022 в 19:24

Были в туре "Новый год на хуторе близ Диканьки". Это было потрясающе, организация на высшем уровне, все, начиная от встерчи, размещения в автобусе, поселения, и всего-всего-всего - все уже отработано до мелочей. Этот тур не просто оправдал свои ожидания а на порядки превзошел. Когда заказывали - очень переживали, но после - уже не сомневаемся, что, обязательно будем рекомендовать этот тур и эту компанию всем. Поселение в хорошем отеле, сопровождение великолепным гидом, столы, которые ломились от еды (больше половины даже не сьели), при том, что все было безумно вкусно, экскурсии и второй день, который тоже был превосходным. Цена на порядки ниже качества!

Женя
26 февраля 2022 в 9:22

Тур на хутор близ Диканьки на Новый год - как и обещали, была сказка для нашей семьи из 3-х человек разных возрастов, но всем очень понравилось. Отличная экскурсия по Полтаве, праздничная красивая центральная елка, гончарство в Опошне - то что надо. Эпогей всего хутор в Диканьке, несравненные артисты, нигде таких не видели, тамада выше всех похвал, столы ломились от вкуснятостей по-украински, а на последнем хуторе чуть слезу не пустили, что уезжаем. Это мы, которые так много путешествуем по всему миру, вдруг поняли, что тут нам так понравилось, и что мы таки настоящие украинцы. Огромное спасибо гиду Светлане, и всем, кто организовывал эту сказку. Мира, процветания и успехов в Новом году вашей турфирме!

Женя
19 февраля 2022 в 11:43

Всем привет! Ездила на екскурсию с 12.01-17.01 на екскурсию, мне очень понравилось. Я просто в восторге. Надеюсь что в следующий раз поеду летом в следующию екскурсию

користувач
12 февраля 2022 в 6:50

Добрый день.
Программа новогоднего тура организована на высоком уровне. Начиная с поселения и заканчивая приездом назад в Днепр. Все актеры, задействованные в новогоднем празднике, создали классную и веселую атмосферу. Отличное начало года.
Спасибо). Рекомендую!

Саша
26 января 2022 в 20:06

Давно пользуюсь услугами Днепр Вояж. В этом году на Новый год путешествовали в Каменец-Подольский, а на Рождество был тур на хутор близ Диканьки, Полтава, Опошня. В очередной раз, большое спасибо туроператору, как в сказке побывали. Организация туров на высшем уровне. Отличные гиды, замечательные новогодние торжества. Эмоции и воспоминания переполняют! Даже мой шарфик, который забыла в туре, вернулся. Рекомендую!

користувач
21 декабря 2021 в 12:09

Наконец то нашла туроператора, с которым провела чудесные выходные в Харькове. 10 октября - продуманная программа, все без задержек, ответственные и грамотные гиды, современный автобус и вежливый водитель.
Имея печальный опыт прошлых поездок с другими агенствами, двумя руками рекомендую всем Днепр Вояж. Спасибо большое, в самом деле получили яркие эмоции от поездки выходного дня. Поедем еще только с вами!

користувач
05 декабря 2021 в 17:44

Велика подяка Дніпро Вояж за тур у Львів і фортецю Тустань. Це був подарунок на день народження, який мені дуже сподобався. Задоволений проживанням в готелі Львова, професійними гідами та якістю обслуговування. Також були комфортабельні автобуси та чемні водії. Я отримав багато задоволення. Висловлюю щиру подяку менеджерам туроператора Дніпро Вояж

Маргарита
23 февраля 2021 в 22:03

Отмечали Новый Год на хуторе близ диканьки, дополнительно в тур шли экскурсии.
Экскурсия усадьбой Котляревского, ни чего интересного, пол часа на улице по холоду гуляли пока другая группа посмотрит его дом, потом пустили в дом, в доме смотреть не чего, рукописи и те не его.
Единственное елка в центре была красивая.
В отеле ужасный холод, грязно в номер, вода еле тёплая, постельное белье с пятнами, в отеле вкусная кухня, все горячее.
Экскурсия по городу тоже ни чего интересного.
Отмечали новый год на хуторе близ диканьки, из спиртного на столе было одно шампанское и одна водка, и это на 6 человек, с 22.00 до 3.00 гулять, водку мы не пьём и шампанское тоже, покупали сами спиртное.
Кухня вкусная, только приносили все холодное, только голубцы были горячими, в помещении прохладно.
На следующий день экскурсии тоже ни о чем, пол часа по холоду гуляли в музее гончарства, потом внутри, говорили что будем пробовать но из-за карантина не попробовали.
И заключительное обед в кафе, кухня вкусная, Тамада супер, очень весёлая, конкурсы классные.
Второй раз не поехали бы, вообще ни о чем, ни какого комфорта, экурсия не стоит своих денег, из экскурсии запомнилась елка и Тамада, все остальное не впечатляет, не рекомендуем!

Ирина
04 февраля 2021 в 6:39

22 серпня їздили у тур Запоріжжя - Хортиця - круїз на теплоході з шлюзуванням. Все дуже сподобалося. Дякуємо Світлані за цікаво та корисно проведений вихідний день. Вдалося дуже багато побачити, почути та чудово відпочити на чистому пляжі біля високих скель Дніпра. Маршрут сплановано ідеально: часу вистачило на все. Емоції - на висоті.

Максим
06 января 2021 в 17:04

Дуже задоволені поїздкою. Екскурсовод уважний і приємний. Комфортний автобус, цікаві місця. Ми, як непрофесіонали, назбирали пів відра грибів. Дуже вдячні за цей вікенд.

Ирина
30 октября 2018 в 11:50

Круто! ️! Полтава, Діканька, Веселівка, Опішня!
Колорітно, гостинно, як кажуть на рідної мові, від щирого серця! Пісні, танці, Гоголь, Солоха, горілка, смачне сало з варениками та млинцями! Дякую Полтавщині! Як зустріли, такий і буде 2018 рік! З Новім Роком та Різдвом! ️️️️

Спасибо Днепр Вояж и лично Светлане Анатольевне! Будем Вас рекомендовать друзьям и знакомым!

Игорь
23 октября 2018 в 13:54

«Новогодний экспресс» 2017-2018 г. (Львов — Карпаты — Трускавец), всё очень хорошо, приятно и классно! Искренне Благодарю всех организаторoв поездки / Днепр Вояж!

Женя
21 октября 2018 в 18:38

Огромная Благодарность, Светлане Анатольевне! А так же всем, кто организовал этот по истине Волшебный тур — Вечера на хуторе близ Диканьки! Великолепные, светлые и радостные эмоции привезли с собой в Днепр! Много новых Прекрасных Друзей с разных городов Украины и не только) Прекрасная кухня! Украинские традиции и песни! А самое главное, моему Ангелочку понравилось! Тараторили и рассказывали мужу всю ночь, как чудесно отдохнули (хотя думали, что приедем и будем отсыпаться), но эмоции просто переполняют от ярких впечатлений и волшебства, которое точно присутствует в туре! В следующий раз -только всей семьей поедем!
Яркий, классный, вдохновляющий и незабываемый Новый 2018 год! Начало положено и много творческих и бизнес идей витает, теперь у порядочим… И вперед!
С Новым Годом! Процветания, Развития и Узнаваемости!

Добавить отзыв