UAOTZYV.COM

детская городская больница

Адрес Нікополь, вулиця Педагогічна, 18
Телефон +380 (66) 385-90-87
Часы работы
понедельник07:30-17:00
вторник07:30-17:00
среда07:30-17:00
четверг07:30-17:00
пятница07:30-17:00
суббота07:30-13:00
Рубрики Детская больница
Оценка 1 3 отзыва
Міська дитяча лікарня
Ближайшие филиалы компании
Городская детская больница №2 Филиал — Кривий Ріг, вулиця Лісового, 27
ГОРОДСКАЯ ДЕТСКАЯ БОЛЬНИЦА №2 ФИЛИАЛ ВОСТОЧНЫЙ-1 — Кривий Ріг, бул. Європейський, 2А
Криворожская городская детская больница № 4 — Кривий Ріг, Кривий Ріг, вулиця Мелешкіна буд, вулиця Володимира Великого, 33
Похожие компании в категории
Дитяча міська клінічна лікарня №5 — Дніпро, вулиця Івана Акінфієва, 5
Детская Городская Клиническая Больница #2 — Дніпро, вулиця Володимира Антоновича, 29

детская городская больница отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Xiaomi
18 марта 2022 в 5:04

Семейный врач Буйволова И. В. - даже врачом назвать тяжело! Человек абсолютно не выполняет свои прямые обязанности. Будете больны или нуждаться в консультации, или с больным ребенком по записи- сидеть вам под дверью часа 3 в ожидании приема, телефонный звонок игнорирует. Вечно недовольна, рассеянна, на любой вопрос ищет глазами ответ у медсестры. Некомпетентна! Невозможно ни дозвониться, ни достучаться. Вобщем берегитесь 20 кабинета как огня.

Анна
04 июня 2021 в 4:37

Порада: якщо вам педіатр (та і взагалі лікар) каже, що не займається психологією - це вже причина змінити лікаря.
Лікувати тіло не можливо, не лікуючи душу. Тіло це не порожній механізм, у якому ломаються гвинтики. В людині все на багато складніше й глибше. І коли болить душа - хворіє тіло, коли тілу болить - на душі з'являються шрами. Одне без другого окремо не може існувати. І мені дуже сумно за колег лікарів, які не розуміють цих речей, а значить і основну задачу лікаря. Бо назначити пігулки може кожен. А от увімкнути мізки і бути людиною - ні. Я в розпачі. Добре, що та страшна жінка не наш педіатр (наша була у відпустці).

Те саме стосується таких фраз, які лікар ніколи не має казати паціенту, а тим більш мамі маленької дитини, щонайменше не розглянувши ситуацію комплексно і всебічно:
- це все ваше погане виховання/ви погана мама/ ви робите не так - навіть не спитавши, як саме я роблю?
- він має їсти/спати/ серти по графіку (кожні три години/ тільки у своєму ліжечку/ у горщик з семи місяців) - міжнародні протоколи вооз у допомогу;
- то ви недогледіли (універсальна відповідь на будь-яке питання) ;
- я займаюсь тільки хворобами (тут одразу фейспалм, бо почуто від рядового педіатра у поліклініці, я такого гонору навіть від нейрохірургів не чула;) ;
- діти нічого не пам'ятають (коли розповіла, що дитина пару разів падала з дивану - те, що такі моменти безслідно не проходять не залежно від віку, годі й казати) ;
- давайте навчіть мене (лікар таке паціенту взагалі не має казати у жодному разі; будь-який тиск лікарем на людину, яка прийшла за порадою - не припустимий).

Це все я почула сьогодні. Ім'я лікаря не знаю - пішли до неї, бо наша була у відпустці. Сучасними протоколами вооз і доказовою медициною тут навіть не пахне. Деонтологія нижче плінтуса.
Мені сумно, що серед моїх колег є такі жахливі люди.

Я би радила начальству оновити склад педіатрів молодими спеціалістами, вільними від совкових настанов і протоколів. З того часу у медицині забагато всього змінилося.

Елизавета
01 июня 2021 в 11:27

Если бы можно было поставить -1 то я бы так и сделала. Жуткое место, которым вполне можно пугать детей на ночь глядя. Внешний вид здания унылый и убогий, внутри кстати не намного лучше. Я считаю, что это позор наших местных властей, которые уже давно обещают ремонт, но слова остаются лишь словами. Своего ребенка я сюда не вожу, и вам не советую.

Добавить отзыв