UAOTZYV.COM

ДантистЪ на Пушкина / Dantist Clinic

Адрес Дніпро, просп. Лесі Українки, 24/10
Метро Вокзальна 0.71км
Телефон +380 (67) 622-00-44
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт dantistclinic.com.ua/dantist-na-pushkina
Рубрики Стоматолог, Стоматологическая клиника, Пародонтолог – зубные имплантаты, Эндодонтист, Ортодонт
Оценка 3.9 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Дантистъ на Победе — Дніпро, вход с, Бульвар Слави, просп. Героїв, 8
Похожие компании в категории
Стоматология Greenstom — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 70А
Стоматология Плюс — Дніпро, вулиця Робоча, 73
A2 Clinic — Дніпро, вулиця Гоголя, 14А

ДантистЪ на Пушкина / Dantist Clinic отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
27 февраля 2024 в 19:56

За будь-яку ціну тримайтеся подалі від цієї солодкої та зловісно татуйованої банди навмання обраних людей, професійний рівень яких нижчий за нуль. Я пережив їхні дві операції протягом року, за кожною з яких слідували 3-місячні періоди страждань, 24-годинний біль, абсолютна відсутність обслуговування та розуміння. Вони винятково вміють фотографувати та продавати дорогі речі невідомого походження. Встановлення високої ціни є визначальним аспектом їхніх 2 притонів, між якими я їздив 12 місяців, щоб догодити їхнім самопроголошеним спеціалістам. Мої зуби відпали назавжди; їх «фірмові» імпланти просто відклеїлися через 2 місяці і були викинуті (100 тис. Грн.). Так, я знаю, що я винен у всіх своїх помилках, але я лише хочу попередити ВСІХ, щоб вони трималися подалі від цієї конкретної команди безжальних заробітчан.

Samsung
16 января 2024 в 6:04

Мене розчарувала клініка дуже! До мого питання підійшли як бізнесмени, а чи не лікарі! Призначили діагностику за 5500, пів години заповнювали анкету, а за фактом все не з мого питання, дантист бачить тільки зуби, і рахує гроші, а почитавши мою анкету та мої скарги, і подумати як лікар, замислитись що з пацієнткою! Вам було не цікаво Михайло Миколайович, почитайте анатомію, що щелепа, пов'язана не лише зубами з головою та шиєю! Просто байдужість до чужого болю, гроші просто викинуті як і ваша капа, все невиправдано. Єдине плюс це ввічлива реєстратура. Діагностика суглоба? Це на підставі КТ діагностики, а не вашої діагностики, чому Ви не уточнили, чи я хочу реставрувати у вашій клініці зуби? Ваше лікування на 100 тис, план лікування, психічний стан, які слова, Ви пропустили в моєму випадку, найважливіше, що мав побачити доктор вашого рівня, це на вашій совісті все одно

Wolfi
29 сентября 2023 в 0:25

Хочу поділитися позитивним досвідом із дитячою седацією у стоматолога. Нещодавно ми відвідали стоматологічну клініку, де нашій дитині потрібно було провести складну процедуру, і седація була рекомендована.

Лікарі та медичний персонал були доброзичливими та дбайливими. Вони пояснили процес седації та відповіли на всі запитання. Ми відчували, що наша дитина перебуває у надійних руках.

Процедуру седації було проведено професійно. Лікар використовував відповідні ліки та методи, щоб створити стан розслаблення та зменшити тривогу дитини. Він був спокійний і комфортно почував себе.

Весь процес седації був контрольований та спостерігався медичним персоналом. Вони стежили за станом дитини, контролювали її пульс, тиск та дихання. Це дало нам впевненість та спокій.

Стоматолог був уважний та професійний.

Рекомендую цю стоматологічну клініку

Валерия
13 сентября 2023 в 14:49

Потрапила в цю клініку, коли в мене зкололося більше половини зуба. Михайло Миколайович допоміг зберегти зуб, хоча я думала, що буде видалення. Далі я пройшла повну діагностику (мені склали план лікування та зробили презентацію). Після цього я вирішила, що необхідно упорядкувати свої зуби. Вирішила розпочати з лікування коріння зуба. Коли йшла на прийом, в собі дуже приживала (пам'ятаючи, як це проходило в іншій клініці). Коли прийшла, мене зустріла адміністратор Каріна (я їй дуже вдячна, вона бачила як я нервуюсь і постаралася мене заспокоїти). Лікування коренів пройшло чудово. Єрьомін Владислав В'ячеславович протягом всього прийому розповідав, що він буде робити і які відчуття це може викликати (особисто мене це дуже заспокоїло, тому що я знала до чого бути готовою) і протягом прийому я навіть злегка задрімала (було дуже затишно). Дякую лікарям цієї клініки, за те, що тепер я із задоволенням і спокоєм йду на лікування (хоча раніше відкладала це, поки зуб не заболить)

S.K
13 августа 2023 в 6:09

Головний лікар або як там його називаю Михайло Литвин, бидло з 90-х, яке не вміє спілкуватися з людьми і клієнтами, за його розмови і кидалове потрібно взагалі звільнити з даної стоматології і повибивати всі зуби, дуже не сподобався цей персонаж за те, що не відповідає за свої слова. Не рекомендую цю стоматологію, але дівчина на ресепшені дуже хороша)

користувач
03 июля 2021 в 23:33

Обращались в эту клинику со сложным пациентом, имеющим инвалидность.
Лечение было под седацией.
Хочу отметить очень хорошее отношение к пациенту, индивидуальный подход, человечность, понимание, слаженную работу команды специалистов высокого уровня. Отдельно хочется поблагодарить Михаила Николаевича, Валерию Викторовну, Антона Сергеевича, Ольгу Михайловну.

Саша
01 июня 2021 в 14:22

Очень хорошая стоматологическая клиника) Всё на самом высоком уровне! Качественное лечение, доступная консультация, индивидуальный подход. Очень приятные и отзывчивые люди, профессионалы своего дела. Рекомендую)

Обучающее
01 июня 2021 в 10:40

Вся наша семья явяется постоянными клиентами этой клиники. Уровень обслуживания просто максимальный. Очень рекомендуем клинику.

Вика
22 мая 2021 в 16:35

Рекомендую клинику всем, кто ценит качество обслуживания, профессиональный подход и свое время. Посещали клинику с детками, отдельная благодарность доктору Валерии. Полюбили ее за умение находить подход к деткам. 100% рекомендую клинику!

Аниматор
13 мая 2021 в 3:59

Очень прекрасная клиника. Мы постоянно обслуживаемся. Очень довольны персоналом, сервисом, качеством. Дети сами просят записать их на прием к доктору.

Test
06 апреля 2021 в 1:45

Хорошая стоматология, приятная расслабляющая атмосфера, доброжелательный персонал и отличные врачи-стоматологи

Саша
04 апреля 2021 в 6:26

Живу в Швейцарии и специально приезжал в эту стоматологическую клинику ставить виниры. Друзья посоветовали такой стоматологический туризм. Работой очень доволен. Качество выше всяких похвал, а цена очень конкурентная. Спасибо врачам-стоматологам центра "ДантистЪ на Пушкина". Рекомендую эту стоматологию в Днепре.

IQ Pizza
16 февраля 2021 в 19:06

Обратилась в эту стоматологическую клинику по рекомендации по услуге "Отбеливание зубов" и лечению. Со всей ответсвенностью заявляю, что здесь работают одни из лучших врачей стоматологов в городе Днепре. Очень доброжелательное отношение, современное оборудование и материалы. Вполне конкурентные цены.
Но на удаление я все же попала – с другим зубом, восьмеркой. Честно признаюсь, давно надо было удалить, но трусила. А после удачного лечения и на удаление решилась. Даже не почувствовала, как его выдернули! Отличное лечение, за такое денег отдать не жалко. Но если хотите экономить на лечении – делайте профилактическую гигиену, это предупреждает развитие кариеса.
Ни сколько не разочаровалась и с удовольствием буду рекомендовать эту стоматологию своим знакомым. Спасибо за профессиональное лечение.

Артем
30 ноября 2020 в 9:27

Если очень сильно повезёт, то всё будет хорошо. Но а если не повезёт, то в лучшем случае потеряете деньги и увидите всю недобросовестность клиники, а в худшем еще и сильно усугубят проблему

Саша
29 октября 2018 в 20:03

Хорошая клиника и интерьер и оборудования современное, но минимальная цена за малюсенькую пломбу 1000грн, это не для среднестатистических граждан

Добавить отзыв