UAOTZYV.COM

Crazy Land Dnepr отзывы

Адрес Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 31Д
Телефон +380 (95) 559-77-88
Часы работы 10:00-21:00
Сайт crazyland.ua/dnepr
Рубрики Детский развлекательный центр, Аттракцион, Няня, Детский лагерь, Детское кафе
Оценка 3.7 63 отзыва
Похожие компании в категории
Лавка чудес — Дніпро, 6 этаж ул. Подолинского (Благоева), 31
Звездочка — Дніпро, Зоряний бул., 1
ОШОУ - очень научное шоу — Дніпро, вулиця Василя Жуковського, 43а
Робоклуб ДНК — Дніпро, просп. Гагаріна, 95а

Crazy Land Dnepr на Богдана Хмельницьком отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Рита
16 февраля 2024 в 13:07

Останнім часом в Crazy стало гірше. По перше коли були с дитиною все спочатку було як завжди добре, але побачила як спілкуються між собою офіціанти находячись між залою для ігор і кухнею, мати відбірні. На зауваження тільки сміх. Дуже приємно було. По друге моя знайома робила у вашому закладі, ну як робила витримала 2 дні. Ви жалійтесь що нема персоналу. Не дивно зп у людини що миє посуд 600 грн зміна. Та більше за все що за останні роки якість їжі, відношення до людей змінилось, в ваш заклад я більше ні ногою. Ми завжди день народження там гуляли, а останній раз діти навчилася матів, і я надивилась як якийсь дибіл оре у вас на кухні. Не забувайте що люди все бачать, наведіть порядок у себе в закладі.

Александр
26 ноября 2023 в 19:58

Это отличное заведение, БЫЛО БЫ, если бы по всему зданию не было щелей в потолке. Я просто пошёл со своей дочерью попрыгать на батуты, как вдруг понял что на мою голову капнула вода сверху. И такое было не только на батутах. Я просто проходил возле бара И там тоже была щель в потолке! Я считаю что это не совсем нормально.

Макс
11 ноября 2023 в 2:08

Сьогодні відпочивали з дитиною в Крейзі Ленд, сісти поїсти не де, все заздалегідь замовлено, хоча столи порожні протягом п'яти годин! Погано організована робота з обслуговування, звернулася до адміністрації, сказали шукати столик самим, усім пофіг, на голодних дітей! Прийміть будь ласка заходи! Купити нічого не можливо, всі зайняті, жах якийсь

Evil
02 ноября 2023 в 19:39

Місце варте уваги, але після обіду персонал просто не справляється і прямо не помічає! 20 хвилин просили прибрати посуд … після 4 рази принесли рахунок. Немає бажання їздити сюди на постійній основі.

Юлия
22 октября 2023 в 12:28

Були у вихідний день, враження не дуже, чекали на офіціанта хвилин 25, вийватої адміністратора ресторану, попросили її покликати, в результаті ще чекали хвилин 15, так само вийвати офіціанта, на що сказали що зараз покличуть нашого офіціанта, в результаті ще 10 хвилин чекали його, Зрозуміло що велика завантаженість час очікування замовлення була 50 хвилин, але можна напевно було хоча б офіціантів ще вивести, і потім у результаті самі бігали шукали що б розплатитися, дуже засмутило. Можна було спокійно піти не заплативши, так шкода хлопців, які б платили за це.

Андрей
14 октября 2023 в 3:21

Просторий захоплюючій простір для дитячого дозвілля. Батькам теж може комвортно насолодитися гастрономічними яставами від власників ресторанів грузинської кухні "Чача"

Влад
01 октября 2023 в 22:47

Чудове місце для відпочинку з дітьми. Є місце для батьків, можна випити чай, замовити піцу. Але співвідношення ціна-якість тягне на 7/10

Toniy
12 сентября 2023 в 0:47

Дуже гарний дитячий ігровий центр. В кафе великий вибір їжи. Уважні та приємні працівники закладу.

Ольга
27 июля 2023 в 14:46

Дуже подобається це місце, рай для дитини! Мабуть, найкраща дитяча кімната у Дніпрі. Єдине, хотілося, щоб покриття біля дитячого лабіринту та міста професій було не таким слизьким.

Дарина
29 июня 2023 в 22:57

Були 10.07 в Крейзі Ленді, все як завжди на висоті, хотілося б відзначити персонал зокрема офіціанта Смирний Михайло, дуже приємна людина, яка любить і знає свою роботу.

Андрей
20 июня 2023 в 9:12

Великий зал для дітей багато всього. Для входу потрібні шкарпетки, але якщо ви їх забули, то можна придбати на місці. Їжа смачна, обслуговування відмінне. Нас обслуговувала Олександра та помічник Діма. Рекомендую відвідати цей заклад з дітьми!

Инесса
12 июня 2023 в 5:40

Вітаю. Були у Вас великою компанією 11.06.2023, важко було висидіти всім, тому що було дуже жарко. Зробіть, будь ласка, з цим щось, попереду у наших дітей ще багато д. р.

Любовь
11 мая 2023 в 22:02

Дуже класно, великий простір, багато розваг для дітей за помірну ціну. Дуже класний та якісний сервіс. Дуже ввічливе обслуговування. Окреме дякуємо офіціанту Олександру за уважність та хороший настрій. А подача суші -це просто бомба.

Name
22 февраля 2023 в 12:16

Нам очень понравилось, читала много негативных отзывов, но ничего из этого не увидела. Писали про грязные туалеты, ничего подобного, всё чисто. Персонал нормально обслуживает. Конечно если вы приходите в час пик, в выходные, возможно не успевают убрать или официанты не успевают уделить внимание. Но так пишите что это в выходные. Мы были в будний день, всё было чётко. Рекомендую

Элли
08 февраля 2023 в 23:41

Крейзи-Ленд, Днепр. Отвратительный персонал. Пришли с ребенком в День рождения отдохнуть, но нам испортили настроение своей некомпетентностью. Персонал очень навязчивый, делает не тактичные замечания, если сказать не литературно, просто задалбывает. Чувствуешь себя, как под надзирательством, то нельзя, это нельзя, шаг вправо, шаг влево - нелепые замечания. Причем ещё пол года назад все было можно. Ушли с очень неприятным осадком, просто фу. А ещё собачий холод. Многие родители были в куртках. Промерзли два часа, дольше там оставаться не было никакого желания

Анна
05 января 2022 в 19:41

Не плохое заведение где можно хорошо отдохнуть с семьёй и отпраздновать день рождения. Но оборудование старое изношенное, роллер дром вообще, ролики в ужасном состоянии, крепёжи не работают. Одежда аниматоров "очень уставшая" такие откровенно по битые жтзнью. Обслуживание персонала огромный минус, потому что его скорее нет чем есть. Еда вкусная.

Виктория
03 января 2022 в 21:42

День рождения сына прошёл отлично. Персонал. Официанты. Большие молодцы. Спасибо за прекрасный вечер?

Коля
07 мая 2021 в 3:55

Хорошее место, можно провести время и с детьми и с взрослыми, очень вкусная кухня, чисто и уютно

Stefanya_
29 апреля 2021 в 6:05

Много людей, 4 официанта, ждём заказ уже 1,5 часа, дырки на батуте, дети бешеные ибросаються на всех и всё

Наталия
24 апреля 2021 в 14:07

Праздновали день рождение дочери. Остались очень довольны. Развлекательная программа чётко по времени. Блюда вкусные, гостям все понравилось. Отдельная благодарность официанту Мирошнику Вадиму и бармену Александру.

Добавить отзыв