UAOTZYV.COM

Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 4

Адрес Дніпро, вулиця Володимира Антоновича, 29
Метро Вокзальна 1.5км
Телефон +380 (56) 770-80-47
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-18:00
воскресенье08:00-17:00
Рубрики Больница, Поликлиника
Оценка 2 4 отзыва
Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 Амбулаторія № 4
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Больница Мечникова — Дніпро, площа Соборна, 14
Акушерское отделение — Дніпро, площа Соборна, 14
Городская Клиническая Больница #7 — Дніпро́, вулиця Філософська, 62

Центр первичной медико-санитарной помощи № 1 Амбулатория № 4 отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
10 сентября 2023 в 2:10

Патлаха Т. М. Максимально мила сімейна лікарка. Дуже рада, що потрапила до неї. Терміново потрібна була декларація та направлення. Зайняло не більше 15 хвилин. Травматолог Бершаденко О. Л. Майстер своєї справи. Діагноз поставив за 5 хвилин, лікування виписав не за всі гроші світу. Величезний плюс, що взяли без запису. На першому поверсі реєстратура прекрасні жінки, але коли дзвонила відповіла неприємна жінка за яку ну дуже хочеться знизити оцінку.

Галина
24 августа 2023 в 14:28

Півтора роки тому ми уклали декларацію з лікарем Сагайдак О. С. 28,08,2023 р. Звернулися вперше до лікаря за довідкою-випискою з амб, карти. Лікарка сказала, що довідку не дасть, потрібно зробити флюорографію, я не відмовилася, взяла направлення, і ще навіть попросила дати направлення чоловікові, ми ставимося до пацієнтів, які роблять регулярно це обстеження, останні-січень 2022р. Тільки попросила виписку дати сьогодні, а обстеження я зроблю завтра (було вже 13: 30, дуже спекотно і треба було їхати до іншої лікарні, а я погано переношу спеку). Все це я пояснила лікареві, але мені сказали, що довідку не дадуть за розпорядженням зав, відділенням, що наказано всіх направляти на флюорографію (хоча, напевно, лікар все-таки не так повинна аргументувати необхідність проведення цієї процедури). Щоб я зробила обстеження, а потім ще раз записалася та прийшла за довідкою. Коли я сказала, що давайте розповім ситуацію завідувачці, мені відповіли, що розмовляти зі мною вона не буде. Тоді я попросила і направлення на УЗД черевної порожнини (хоча збиралася обстежитися трохи пізніше, коли спаде спека) мені видалили жовчний міхур і потрібен контроль, оскільки є скарги, але мені сказали, що "не дадуть", на питання "чому? ", я отримала відповідь "тому". Лікар мене не оглянула, не поміряла АТ, але написала, що все нормально, тони ритмічні (у мене аритмія), живіт м'який і т. Д. Не спитала про скарги. Натомість у напрямку виставила діагноз "виразка 12-палої кишки", коли я запитала, навіщо цей діагноз, мені відповіли, що так треба, що нема чого вчити лікаря, і щоб помовчала. Написала, що я відмовилася від обстеження, я кажу, ви мені не даєте направлення, і що з таким ставленням, я змінюватиму лікаря, після чого мені дали направлення на УЗД, знову ж таки з Діагнозом "виразка 12-палої кишки", хоча у мене "Постхолецистектомічний синдром". Лікар, на мою думку, так і не зрозуміла, що я прооперована. Потім мене виставили за двері, тому що їй треба поговорити телефоном. За півтора року наша сім'я не зверталася до неї, не брали жодних напрямків, і раптом таке ставлення. Нікому не раджу звертатися до цього лікаря! Я вже думаю, що може потрібно було підвищити голос, щоб вона приділила мені увагу, хоча це якось.

Liudmyla
26 апреля 2023 в 5:41

Багато брудних дверей. Вони білі і відносно нові, але їх ніхто не миє. Фото навіть не відображає наскільки вони брудні.

Анастасия
21 октября 2021 в 22:18

Травматолог Сорочинская. Запись была на 10: 20. Попала в кабинет в 11: 50. Проходят люди просто так в кабинет. Просидев 1,5 часа в коридоре мне было отказано в приеме. Направление электронное нужно новое. Написана жалоба.
Когда в 10: 30 сказала женщине в 43кабинете (не знаю кто она, заведующая или секретарь), что очередь как-то странно идёт - реакции не было. А досидев до победного печальный конец. Ни руководство, ни врач некомпетентны. Врач ещё и хамка. Если бы мне в 10: 20 было отказано в приеме, я бы просто переделала направление и пришла в другой раз. Но по истечении такого времени, в карантин, где мимо ходят по больницу разные люди - это издевательство. Кто мне оплатит лечение, если из-за просиживания там я заболею? Кошмар и ужас. Никогда не ходите в это место.

Добавить отзыв