UAOTZYV.COM

Центр матери и ребенка им. профессора Руднева / Міська багатопрофільна клінічна лікарня ім. Руднєва

Адрес Дніпро, просп. Лесі Українки, 26
Метро Вокзальна 0.72км
Телефон +380 (63) 020-15-14
Часы работы 00:00-24:00
Сайт rudneva.dp.ua
Рубрики Детская больница
Оценка 3.4 94 отзыва
Центр Матері та дитини ім. професора Руднєва
Похожие компании в категории
Дитяча міська клінічна лікарня №5 — Дніпро, вулиця Івана Акінфієва, 5
Детская Городская Клиническая Больница #2 — Дніпро, вулиця Володимира Антоновича, 29

Центр матери и ребенка им. профессора Руднева / Міська багатопрофільна клінічна лікарня ім. Руднєва отзывы

94
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
19 мая 2024 в 0:11

Не беруть трубки, просто скидають, зем тоді займаються в реєстратурі!? Клініка загалом мабуть не кушня

Viktoriia
31 января 2024 в 2:38

Не можу не висловити подяку щелепно-лицевому хірургу Піке р. Ю. За відмінне видалення зуба мудрості. Його професійний та дбайливий підхід створив неймовірно приємний досвід. Він справді знає свою справу, і його здатність створювати комфорт під час процедури вражає. Рекомендую всім, хто шукає видатного хірурга!

Катя
29 января 2024 в 17:52

Дуже хочу подякувати Піку Руслану Юрійовичу за високу якість проведення процедури видалення зубів мудрості. Все пройшло безболісно, ​​набряку взагалі практично не було, температури також навіть особливо знеболювальні не знадобилися. Це справжній майстер своєї справи!

Марина
13 января 2024 в 2:42

Звернулась до лікарні їм, Руднєва в лор відділення у мене почалися проблеми зі слухом на тлі стресу ми переселенці з донець, обл, доктори виявилися уважними і дуже мені могли я вдячна Ганні Костянтинівні та Лещенку Дмитру Володимировичу низький їм уклін

Сергей
24 декабря 2023 в 21:45

15.12.2023 года впервые по совету своих знакомых, записался на приём в больницу им Руднева с хронической травмой колена моего 16 летнего сына. В кабинете приемного отделения нас встретил врач Довгалюк Игорь Владимирович где с первых минут общения я был приятно удивлен его профессиональными навыками, так как в ходе осмотра сына он не захотел даже читать заключение МРТ, сказал что ему нужно посмотреть диск и практически сразу подтвердил описание МРТ, и уже 20.12.2023 провел операцию на колене. Я не знаю что пишут остальные в отзывах и не по всей больнице я ходил, но мне очень понравилось детское травм отделение на 2 этаже. Отношение персонала отличное, комната двухместная, туалет, душ, горячая вода, в столовой не кушали так как брали свою еду но есть и чайник и микроволновка. Вообщем все было на высочайшем уровне. Хочу выразить огромную благодарность лечащему врачу Игорю Владимировичу а также всему персоналу больницы за хорошее отношение и профессионализм.

Сергей
16 декабря 2023 в 7:37

15.12.2023 року вперше за порадою своїх знайомих, записався на прийом до лікарні ним Руднєва з хронічною травмою коліна мого 16-річного сина. У кабінеті приймального відділення нас зустрів лікар Довгалюк Ігор Володимирович, де з перших хвилин спілкування я був приємно здивований його професійними навичками, тому що в ході огляду сина він не захотів навіть читати висновок МРТ, сказав що йому потрібно подивитися диск і практично відразу підтвердив опис МРТ, та вже 20.12.2023 провів операцію на коліні. Я не знаю, що пишуть інші у відгуках і не по всій лікарні я ходив, але мені дуже сподобалося дитяче травм відділення на 2 поверсі. Ставлення персоналу відмінне, двомісна кімната, туалет, душ, гаряча вода, в їдальні не їли так як брали свою їжу але є і чайник і мікрохвильова піч. Взагалі все було на найвищому рівні. Хочу висловити величезну подяку лікарю Ігорю Володимировичу, а також всьому персоналу лікарні за хороше ставлення та професіоналізм.

Анна
29 октября 2023 в 7:51

Дуже дякую вам, робили дитині операцію, все пройшло на вищому рівні, постійно заходили питали як самопочуття. І велике дякую лікарю Абрамов Олександр. Дякую вам.

Саша
18 октября 2023 в 5:01

Хочу подякувати дитячому стоматологу-хірургу Руслану Юрійовичу за чуйне ставлення та професіоналізм. Звернулися до клініки з гострим болем, після травми зуба. У сина був абсцес і кіста. Дитина добре перенесла процес лікування. Всі почистили, а далі лікар нас направив на подальше лікування. Зубик удалося зберегти. Також Руслан Юрійович видаляв нашому синові 4 зуби мудрості під загальним наркозом для того щоб ми могли продовжити ортодонтичне лікування. Бажаю вам успіхів лікар і ще раз дякую.

Павел
13 октября 2023 в 22:49

А чого про пацієнтів, котри померли у клініці Руднєва, в рекламі нічого немає? Дитина та військовий! Де інформація?

Катерина
18 сентября 2023 в 18:33

Не раджу нікому!
Якщо хочете, щоб ви або ваші близькі залишилися живі й справді був поставлений правильний діагноз, - зверніться в іншу клініку!

Аля.
08 сентября 2023 в 14:28

Приїхали з електр. Направленням на рентген, але нам відмовили, мотивуючи тим, що вони приймають лише з травмами! (Найцікавіше, що цю таємну інформацію не знає ніхто, крім самих співробітників рентгенкабінету)

Ирина
30 августа 2023 в 8:12

В цій лікарні дійсно лікарі від Бога, які мають золоті руки, що рятують життя тих, від кого відмовляються лікарі в інших лікарнях.
Дякуємо, Янголи в халатах за кожне врятоване життя.
Ви справжні професіонали.
Нехай Бог береже Вас

Яна
29 августа 2023 в 12:13

Хочу подякувати лікарям за те що допомогли моєму другові, вони зберегли ногу після важкого бойового поранення.
Зробили 17 операцій за 21 день.
Зробили максимально все можливе щоб він зараз мав змогу далі лікуватись і проходити реабілітацію за кордоном.
Лікарі які дійсно допомагають і виконують свій обов'язок перед пацієнтами. Особливо в такий важкий період.
Дякую.

Оля
29 июля 2023 в 19:46

Хочу висловити слова подяки Єршову Дмитру Валерійовичу та Володимиру Михайловичу, які провели складну операцію на коліні моєму синові, а також усьому медперсоналу Ортопедо-травматологічного відділення за їхній професіоналізм та людяність. Ви найкращі.

Руслан
12 июля 2023 в 18:48

Клиника может и хорошая, проверять не мне. Ваш стройбан (прораб) очень много на себя берет, будто у него абонемент в этой больничке.

Женя
17 июня 2023 в 10:27

Ужасная больница!
Позвонить записаться невозможно!
Приехали на прямую сделать запись записываю то туда то сюда, а приехали ответ кто Вам сказал такого у нас нет
В регистратуре одна записывает другая говорит - это не моя смена ничего не знаю и ты не попадаешь к врачу потому что твоя запись не понятно где!

Настя
13 июня 2023 в 18:20

Дитина на майданчику впала і зламала руку із зміщенням. Ми відвезли в дитячу лікарню імені Руднева. Там зробили репозицію під загальним наркозом і після всього мені озвучили ціну. 800 грн за наркоз і 1500 грн за репозицію. Це у нас така безкоштовна медицина? Я на майданчик не беру такі суми грошей. За накроз тільки налічними треба, а от за репозицію на картку доктору можна. Браво! Ще й після всього цього треба перероблювати репозицію вже зі спицями. Це ж невідкладна допомога!

Olha
08 мая 2023 в 13:48

Дозвониться в регистратуру детского отделения просто невозможно! Постоянно сбрасывают входящий вызов и не перезванивают! Спустя некоторое время делаю попытки снова связаться и безуспешно, всё тоже самое. Сбрасывают звонок, либо просто не берут трубку. Мы наблюдаемая в этой больнице с рождения и каждый раз, как мы пытаемся дозвониться туда и записаться к нужным специалистам очень сложно. Практически нереально! А когда мы лично приехали в больницу Руднева, то своими глазами наблюдала как регистраторша кушала в необеденное время и нарочно игнорировала входящие звонки! Помимо всего этого она разговаривала по своему телефону и обсуждала домашние дела. При это я ждала пока она мне уделит время. Честно говоря это очень отвратительно! Отношение ужасное!

Виктория
13 апреля 2022 в 19:59

В детской реанимации не лечат, а калечат детей. Врачи некомпетентные, не знают, как лечить. Медсестры хорошие, кроме одной толстой, которую к детям категорически нельзя допускать.

Саша
09 апреля 2022 в 23:58

Ставлю три звёзды, т к. Тут нереальные поборы денег, с порога за фонд отдали 500 грн, затем каждый день сами покупаем медикаментов на 700-800 грн, это как? А во всем остальном- супер, и ремонт и персонал.

Добавить отзыв