UAOTZYV.COM

Центр Дерматологии И Косметологии Профессора Святенко

Адрес Дніпро, вулиця Володимира Вернадського, 33В
Телефон +380 (97) 639-17-87
Часы работы 09:00-19:00
Сайт derma.dp.ua
Рубрики Дерматолог, Косметологическая клиника
Оценка 4.7 49 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Медицинский центр Дерматокосметология #1 — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 20
Медицинский центр дерматологии и косметологии ЕВА-АРТ — Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 12
Дерматология + — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 78
Ваш Доктор — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 123А

Центр Дерматологии И Косметологии Профессора Святенко отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
10 мая 2024 в 14:19

Найкраща клініка дерматології! Спеціально їздимо з Нікополя в Дніпро, заради професійного відношення до клієнта. Лікар Подолог Аксьонова К. Найкраща у своїй справі! Дякуємо всій клініці за їх професійну роботу, якісну та располагаючу до себе атмосферу.

Ирина
27 января 2024 в 0:00

Хочу свою вдячність винести чудовому доктору Сєдлецькій Олені Мечиславівні, до якої вже звертаюся з 2018 року до цього дня, за консультацією та лікуванням. Видаляла родимки, судини, пігментні плями, робила лазерну депіляцію і все бездоганно. Дуже приємна та уважна. Раджу всім своїм знайомим, і всі, хто звертався до Олени Мечиславівни, дуже задоволені і вдячні. Спасибі Вам Олена Мечиславівна, ви найкраща!

Настя
20 января 2024 в 15:56

В кабінеті косметології дуже брудно, мені робили чистку спини, не запропонували шапочку и пів процедури виривали мені волосся, антисанітарія, ціни вище вказаних в прайсі, коли я записувалась ціна була на чистку 1700 грн и кріо-массаж 200грн, а заплатила я 2000грн, чек у мене зберігся

Инна
15 ноября 2023 в 17:19

Відмінна клініка, з організованою роботою всієї команди, від ресепшена до лікарів. Велике дякую хірургу Донському Євгену Васильовичу, за усунення нашої проблеми.
Все було зроблено швидко, комфортно, професійно!
Ціни прийнятні, можна навіть сказати, що не дорожче, ніж держклініці).
Дуже рекомендую!

Вероника
11 ноября 2023 в 6:43

Заплатила 500 грн (первинний прийом) за те, що мені прописали гормональний крем і 400 грн (вторинний прийом) за те, щоб його відмінили. Проблема повернулася за 2 тижні (як відбувалося і до цього, про що лікар був проінформований). На запитання, що робити, якщо все повернеться, порадив змащувати уражену ділянку репейною олією.
Діагноз в мене, начебто, псоріаз волосяної ділянки голови (поставив попередній дерматолог), але цей лікар поставив себорейний дерматит.
Проблема не вирішена, стає тільки гірше після кожного такого лікування.

Евгения
22 сентября 2023 в 16:41

Нещодавно відвідували клініку з сином, а саме робили пач тести у алерголога Скрябіноі Катерини Вікторівни. У нас є серйозна алергія на певні метали та речовини, пач тести зʼясували картину, Катерина Вікторівна повністю нам розʼяснила як далі жити та що робити з отриманою інформацією. Дуже сподобалося відношення, як своїх рідних мабуть, доброзичливість, яку зараз не завжди зустрінеш, та звісно високу якість надання медичних послуг!

Lara
13 сентября 2023 в 13:12

Коли мене, як лікаря запитують, як знайти найкращу клініку з питань дерматології та косметології, я впевнено раджу Центр дерматології та косметології професора Святенко. Співпрацюю зі спеціалістами цієї клініки з різних питань на перетині дерматології, косметології та гінекології завжди успішно. Також я сама довгі роки є пацієнткою шановної Тетяни Вікторівни Святенко, за що їй безмежно вдячна! Дуже рада професійному знайомству з лікарями центру: Прохач Г. В, Прохач А. В, Седлецька О. М, які мають високі професійні навички та по-справжньому люблять свою роботу. Усі лікарі орієнтуються лише на результативну роботу за принципом доказової медицини. Нещодавно познайомилася із чудовою, доброзичливою та високопрофесійною медсестрою Богдан Наталією Петрівною.
Вся команда Центра створює комфортну атмосферу для одужання!

Оксана
07 января 2022 в 23:41

Звернулась до клініки Святенко з метою видалення папілом на повіках. (Попередньо консультувалась в іншій клініці - казали, що без синців на обличчі не обійдеться, буде потрібна тижнева реабілітація).
Але хірург Донський Євген Васильович впорався з завданням майстерно, немов ювелір. Ніяких синців та гематом не було. Дякую за професійність!

користувач
23 декабря 2021 в 10:02

Я благодарю специалистов Клиники, не просто за профессионализм, а за умение найти подход к пациенту. Особенно когда дети. Очень спокойно, корректно, выдержав практически « детский психоз». Врач смог убедить пройти лечение и … успокоить). Спасибо!

Саша
22 декабря 2021 в 17:48

Очень внимательно отнеслись к проблеми. Единственное место, где не придумывали диагноз и лечение, а сказали как есть.

Татьяна
28 ноября 2021 в 4:20

Спасибо большое за высокий уровень обслуживания. Первое впечатление очень хорошее. Надеюсь что благодаря врачам клиники мне удасться решить те проблемы за которыми я собственно и обратилась.

користувач
20 ноября 2021 в 12:19

Хорошее обслуживание, вежливый персонал, принимают точно по времени. Врач Гречкина, профессионал своего дела!

користувач
15 ноября 2021 в 23:38

Обращаюсь в клинику не первый раз, особая благодарность Андрею Васильевичу, врач от Бога, за оперативность, профессионализм, за его золотые руки. Впервые обратилась к врачу Анне Максимовне, первое впечатление тоже очень положительное, надеюсь в дальнейшем на хороший результат лечения.

Саша
06 ноября 2021 в 17:21

ОЧЕНЬ РЕКОМЕНДУЮ ЭТУ КЛИНИКУ!
Прекрасный персонал, доступная запись на удобное для вас время! ПРЕКРАСНЫЙ И ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ ПОДХОД САМОГО ДОКТОРА К РЕБЁНКУ!
ОГРОМНОЕ ВАМ СПАСИБО!

Саша
30 октября 2021 в 23:51

После первого приёма остались приятные впечатления. Будем выполнять все рекомендации! Спасибо за профессионализм!

Саша
30 октября 2021 в 22:45

Была с дочерью на консультации дерматолога, очень толковый специалист, объяснил все доходчиво и понятно. Очень довольна этой клиникой!

Саша
27 октября 2021 в 6:27

Сегодня с мужем были на приеме дерматоонколога, Андрея Васильевича, оба остались очень довольны: внимательный, вежливый, ничего не навязывает, развенчивает мифы. Все четко и по делу!

Саша
18 октября 2021 в 14:09

Здравствуйте!
Хотелось бы оставить положительный отзыв о Газуль Амжаде Рашидовиче.
Поменял нескольких врачей. Амжад Рашидович единственный кто грамотно и компетентно подошёл к проблеме, отправил на сдачу анализов, а главное — поставил действительно правильный диагноз и лечение.

користувач
02 октября 2021 в 16:01

Дуже задоволена роботою лікаря косметолога Шевчук Наталії Миколаївни. В мене є ознаки дуже чутливої шкіри і багато походів до лікарів - це були спроби і невдачі. У Центрі дерматології і косметології професора Святенко я отримала прекрасну консультацію і ефективне лікування. Величезне дякую Вам)

Людмила
25 сентября 2021 в 3:46

Обращалась в клинику несколько раз, проблемы у детей подростковые. Были у доктора Газуль А. р. (огромное спасибо за деликатное, очень внимательное и корректное отношение) Выслушал, осмотрел, посоветовал, уточнил и вылечил. Ребенку было комфортно. Рекомендации выполнили. Результат отличный. Рекомендую.

Добавить отзыв