UAOTZYV.COM

BeSpoke отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 48/3
Метро Вокзальна 2.74км
Телефон +380 (67) 563-53-06
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт bespoke.com.ua
Рубрики Строительная компания
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Фасад Днепр — Дніпро, площа Героїв Майдану, 1
Lucky Star — Дніпро, просп. Олександра Поля, 28-А
Эксклюзив в недвижимости — Дніпро, вулиця Ливарна, 15
Жидкая теплоизоляция ТЕЗОЛАТ — Дніпро, 50, вулиця Михайла Грушевського

Строительная компания BeSpoke отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
17 февраля 2024 в 23:11

Робили ремонт в 2019-2020 році. По рекомендації дизайнера вибрали цю компанію. Від початку ремонту та до його завершення був 1 рік і команда з цим повністю впоралася без затримки. Вирішували дуже нетривіальні задачі і з високою якістю.  Було багато комунікації з виконробом, який майже завжди був на зв'язку. Дуже допомагав з прийомом меблів, техніки, та навіть при переїзді допомагав заносити речі в квартиру. Навіть після ремонту можу до нього звернутись за порадою і він допоможе вирішити питання.

Всі рахунки та акти виконаних робіт готувалися вчасно, та в зручний спосіб.

Із негативного можу виділити декілька моментів.

Рекомендацію по вибору потужності кондиціонерів, так як не було враховано специфіку розташування квартири (південна сторона) та об'єм панорамних вікон, тому влітку кондиціонери не завжди можуть нормально охолодити квартиру, якщо температура вища за +32°.

Ще у виконроба виник конфлікт з майстром, який робив стільницю з керамограніту, який довелось вирішувати протягом 2 місяців.

Також при встановлені світильників у ванній не було враховано, що дзеркало на всю стіну щє не встановлене і коли монтувати дзеркало, то демонтували світильники і після монтажу дзеркала знов становлювали світильники, що було додано в вартість робіт.

В цілому якістю і швидкістю виконаних робіт задоволений і можу з певненістю рекомендувати цю компанію.

Volodymyr
05 января 2024 в 22:12

Перший та поки єдиний досвід ремонту квартири був саме з цією компанією. Співпрацю з BeSpoke мені рекомендували як знайомі так і дизайнер.

Одразу мені сподобався виской рівень комунікації як з керівником, Олегом, так і прорабом, Євгеном. Компанія взяла на себе практично усі питання, тому моя участь зводилася тільки до поверхневого контролю та вибору якихось візуальних складових. На кожному етапі я також мав можливість спілкуватися зі спеціалістами та отримував вичерпні відповіді на усі мої запитання.

Звичайно, як напевно під час будь-якого ремонту, була й невелика кількість не критичних "косяків". Та всі такі питання оперативно вирішувалися без різноманітних затягувань та моєї участі в фінансовому плані. Компанія на всі 100% відповідає за якість своєї роботи.

Окремо хочу виділити якість ведення фінансової звітності та отримання фіскальних чеків на всі суми витрат. Тут просто без коментарів.

Фінальний результат мене абсолютно задовільняє, якість робіт на мій погляд є високою, тому я однозначно можу рекомендувати компанію до співпраці.

Ирина
24 декабря 2023 в 23:28

Ремонт виконаний на найвищому рівні. Організація процесу, якість виконання, нестандартні рішення, професійна команда, відповідальні керівники – лише позитивні відгуки. Сам процес комунікації та узгодження був завжди насолоду. Дуже дякую всій команді!

Наталья
24 декабря 2023 в 12:30

Рішення довірити компанії ремонт нашої квартири в ЖК Женева виявилося на 100% правильним:
весь процес для нас пройшов максимально комфортно, тому що хлопці не тільки технічно точно втілили задум дизайнера, але й позбавили нас активної участі в процесі - вибір і доставка матеріалів, узгодження тих моментів з дизайну, підбір майстрів і вирішення всіх питань, що виникають, вони взяли на себе і чудово з цим впоралися: ми отримали круту якість ремонту, дуже відповідальне ставлення до роботи та задоволення від процесу створення нашої квартири.
Якщо ваша мета продовжувати жити своє життя, не витрачати час на підбір висококваліфікованих фахівців за порадами знайомих і не ставати знавцем ринку будівельного бізнесу та будматеріалів, то вам у BeSpoke. Ремонт роблять як для себе)
Ми дуже вдячні Олегу Тараненку та нашому виконробу Євгену – чудові люди та фахівці, сміливо можу радити звертатися.

Александр
10 декабря 2023 в 1:12

Звернувся до компанії за рекомендацією дизайнера. Усі етапи ремонту пройшли на "ура". Комунікація з робітниками та офісом на висоті. Молодці, то тримати!

Николай
08 декабря 2023 в 7:19

Хочу написати відгук про Олега, рідко пишу, але хочу.

5 років тому Олег зі своєю бригадою робив мені ремонт у квартирі в ЖК ДУЕТ.
І як завжди, після ремонту виникають питання, що доробити, поліпшити, переробити і т. Д.
Олег завжди був на зв'язку та завжди йшов на зустріч.
А вчора я Олегу написав, чи не працює опалення, залип клапан. Сьогодні з ранку приїхала його людина, Вадим і за 5 хвилин все зробив.
Вадима пригостили булочками з духовки)

Олег, дякую.
Усім, хто має намір робити ремонт, рекомендую.

lippia
06 декабря 2023 в 4:06

Компанія проводила повний ремонт будинку із частковою реконструкцією. Провели експертизу будівлі, виявили серйозне пошкодження фундаменту та знайшли вирішення складної технічної проблеми. Без зміцнення фундаменту весь ремонт пішов би прахом.

По обробці, внутрішньої та зовнішньої, працювали майстри вищого класу (є з чим порівняти). Дуже сподобалася організація процесу. З дизайнерами ми створили проект-картинку та віддали будівельній компанії. Більше ми у процесі не брали участі, іноді заходили з цікавості. Весь проект курирував виконроб Євген - уважний до дрібниць, акуратний, все тримає під контролем і просто приємний у спілкуванні. Експлуатуємо будинок уже 5 років, все працює та служить як нове.

Окреме спасибі за створення будівельної компанії такого формату Олега Тараненка, талановитого керівника та організатора, надійного, що вміє брати на себе відповідальність.

Дуже дякую всім, хто брав участь у реалізації нашого проекту.

Мария
03 декабря 2023 в 6:19

Команда робила нам ремонт у квартирі у 2017 році. Задача була виконана на дуже високому рівні, навіть враховуючи високу складність виконання деяких елементів декору. Незважаючи на майже 6 років з моменту завершення, до сих пір нічого не відпало, не відстало і не втратило кольорів. Команда професійна, раджу звертатись.

Александр
29 ноября 2023 в 1:00

Чудові хлопці! Зробили ремонт квартири на найвищому рівні! Допомагали із підбором матеріалів, сантехніки, допомогли доставити побутову техніку з Європи! Знаходили та виправляли помилки, закладені дизайнером у дизайн-проекті! Радили, як найкраще зробити різні ділянки робіт! Допомагали знаходити хороших підрядників на виготовлення кухні та корпусних меблів! Одним словом – СУПЕР! Просто задали планку якості у цій сфері! (окрема подяка виконробу Євгену - ТОП!)

Дмитрий
28 ноября 2023 в 3:34

Професійний підхід у всьому, від складання кошторису до комунікацій та зворотного зв'язку. Ремонт буває без головного болю і паніки. Евген, представник компанії та виконроб — професіонал високого рівня. Кошторис складено з урахуванням усіх дрібниць, терміни витримано. Евген завжди допомагав порадою та контролював хід робіт, його команда працює злагоджено, швидко та добре.

Валерий
27 ноября 2023 в 2:36

Компанія робила для мене ремонт квартири в ЖК Женева. Якість, комунікації та додтримання домовленностей залишили виключно позитивне враження. Сміливо можу рекомендовати.

Tit
26 ноября 2023 в 22:57

Компанія виконувала ремонт квартири. Результатом і процесом дуже задоволений, всі майстри професіонали свого діла, а також приємні люди. Всім рекомендую і планую сам звертатись ще при нагоді!

TheVityaj
26 ноября 2023 в 1:52

Звернулися до компанії за допомогою в ремонті квартири. Кожну проблему допомагали вирішити швидко, іноді навіть без нашої присутності. Особливо хотіли би відзначити прораба Евгена, який допомагав вирішити абсолютно всі питання на всіх етапах ремонту (Це і комунікація з дизайнером і прийомка матеріалів і пошук спеціалістів і контроль за роботами і порада в інших питаннях). Сміливо можемо рекомендувати цю компанію після дуже довгої і плідної співпраці!

Rima
21 ноября 2023 в 2:39

Звернулися до компанії для ремонту квартири за рекомендацією друзів, ремонт було виконано у встановлений термін. Усі працівники цієї будівельної компанії – професіонали своєї справи. Особлива подяка виконробу Євгену з ним дуже приємно працювати. Тепер якщо ремонт або будівництво то тільки BeSpoke.

Добавить отзыв