UAOTZYV.COM

База Зелёный Огонек

Адрес Обухівка, Провулок Некрасова, 12
Телефон +380 (67) 077-47-47
Сайт greenfire.com.ua
Рубрики Ночлег, Бесплатная парковка, Летний домик, Аренда загородных домов для отдыха, Волейбольная площадка
Оценка 3.8 59 отзывов
Похожие компании в категории
Огонек Турбаза — Обухівка
База Отдыха Почтовик — Обухівка, вулиця Некрасова, 18
База отдыха Гнездо Глухаря — Обухівка, Орільська вул.

База Зелёный Огонек отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
путин
19 января 2024 в 10:16

Дикий сморід у номері. У душовий сморід до блювоти. Усі речі смерділи каналізацією. Одним словом відпочинок у вигрібній ямі.

Алина
03 января 2024 в 5:30

Давно їздимо відпочивати на турбазу. Дуже шкода, що комусь не вдалося відпочити комфортно. Від себе хочу подякувати співробітникам за відмінний відпочинок. Були перед Новим роком у номері стандарт із чудовим видом на річку. Номер теплий та затишний. Все дуже сподобалось. Скористалися Новою лазнею, лишилися задоволені. Замовляли їжу в лазню, неодноразово користуємося послугами кафе і завжди їжа на найвищому рівні. Я молода мама і своїй дитині я часто замовляю домашній бульйон, отож з упевненістю скажу що він дійсно домашній. У нас ніколи не виникало сумнівів у хорошому відпочинку. Тож рекомендуємо всім своїм друзям. Дякую вам за все і до нових зустрічей.

Visu
30 декабря 2023 в 13:00

Забронювали нову лазню в цьому закладі й нас запевняли протягом тижня (навіть директор), що вона вже повністю готова до експлуатації, після чого взяли предоплату, а в результаті що?
Запланували повністю вихідні з сім'єю, аби провести їх там, зібрались, приїхали і що ми чуємо? "Вибачте-вибачте-вибачте, почекайте годинку, ми вам стіл накрили" (Стіл в їх уявленні це коньяк та закуска до нього). Ну, добре, ми вирішили зачекати цю годину, бо може там дійсно якісь обставини й зараз все буде, АЛЕ через 40 хвилин до нас підходять й кажуть, що взагалі НІЧОГО не буде (бо в них ще не готова та будівля, вона непротоплена, там немає дверей, так ще й смердить).
В результаті, ми витратили купу часу, повністю вихідний день, бензин та, загалом, увесь будь-який позитивний настрій.
Повернення коштів теж довелось чекати задовго й ВИБИВАТИ його, коли вони самі обіцяли набрати (чого, звісно, не зробили), тоді ми почали телефонувати з іншого номеру, аби вони взяли слухавку й тільки це тоді спрацювало.
До цього часто приїздили до них відпочивати, але ця ситуація перекреслила ВСЕ.
Сервіс ЖАХЛИВИЙ. Більше не повернемось сюди НІКОЛИ.

Наташа
28 декабря 2023 в 19:25

Святкування Нового року пройшло максимально огидно, знайшли базу через інстаграм. Не бачитеся на картинки, які там) не збігаються з реальністю. У номерах брудно, на терасі довелося самим витирати пил зі столів та голки від ялинок на стільцях.
У кафе «якщо можна його так назвати» самообслуговування, їжа максимально не смачна, у туалеті холодно та брудно.
При цьому гроші б'ють не малі.
Адміністратори не адекватні люди, не віддали 1000 грн завдатку за номер, з таким приводом, що ми його їм не давали.
Взагалі, якщо не хочете собі зіпсувати відпочинок, їхати не раджу

Дима
18 октября 2023 в 0:56

Відмінна база відпочинку, смачна домашня кухня, гарне обслуговування, чисті, комфортні номери. Приголомшлива природа. Ми обов'язково повернемося ще

Полина
17 августа 2023 в 20:15

Якщо мій відгук не почистять і не видалять, то було б корисно прочитати людям, які зібралися їхати туди відпочивати. Сталося з нами, ми забронювали за два тижні раніше (оскільки це були найближчі дати і все було зайнято і ми вирішили чекати ці два тижні свого відпочинку) на 2 сім'ї 2 стандарт номери з передоплатою, у вайбері нам надіслали підтвердження про наше бронювання там вказані дати, номери та передоплата прикріплена нами в розмірі одну добу а саме 3750.
Ми дочекалися свого відпочинку, у п'ятницю 25.08.23 приїхали нас мучили на ресепшен 1 годину і після цього сказали пробачте номерів ваших немає вони здані а ми 2-ма сім'ями, їжею яку набрали на 2 дні, дітьми 4 і 5 років, бабусю яка взяла з боєм 2 вихідних так як працює в продуктовому, і нашу чоловіка в п'ятницю відпросившись з роботи по пів дня, повинні на їхню думку просто прийняти цю ситуацію
А Тарас, який нам дзвонив і через якого ми робили бронь
взагалі сказав що скажіть спасибі що всі живі здорові і це нісенітниця, таке буває
Вони виплатили нам 3750 нашу передоплату та стільки ж компінсацію і на цьому все.

Танюша
16 августа 2023 в 17:11

Відпочивали на цьому тижні. Чудова база, ліс, річка, місцерозташування шикарне, чудові номери та ще й по таким доступним цінам. Чемний і компетентний персонал, завжди без усіляких питань і миттєво реагував на наші прохання. Після Перемоги чекаємо ваш філіал на березі Азовського моряЯк там казала орчиха. "душевно, по домашньому"Чудове місце для відпочинку як для сімейного так і для молодіжного, шашлично-кон'ячного А ті, які пишуть шо "усьо погано", хай їдуть в екобазу
"7 Небо", або у Верхоли і не видєливаються

Оля
15 августа 2023 в 1:02

Дану турбазу нам порадили. Нам було важливо: гаряча вода, окремі санвузол та кухня, стабільний інтернет. Їхали з маленькою дитиною.
За тел. Сказали, що вільний тільки Люкс банний зруб за 3500 грн. /добу, що в ньому все потрібне є, і опис я можу подивитися на сайті. Фото люкса влаштували.
Про плюси-природа і пляж. Пляж громадський, його не прибирають, але вода тепла і відносно чиста. І це не заслуга адміністрації.
Приїхавши в належний час нас зустріла адміністратор Наталія. Номер не був готовий і треба було чекати мінімум годину, а те, що мені сказали, що заселення після 14.00, то нехай приїжджають і покажуть їй майстер-клас як прибрати 20 номерів. Наталя одразу почала тикати. Весь цей час «дівчата», які мали прибирати номери, сиділи біля ресторану балакали і курили.
Заселили нас після 15: 00. Прибирання було погано: пісок скрізь, величезний павук і павутиння на стелі, під диваном дитяча поламана іграшка, і 4 кружки в номері із цукром, що засох на дні.
Кухні у номері не було. На запитання, чому сказали, що є і фото люксу на сайті не відповідають дійсності, Наталя глузливо відповіла, що це не Люкс, а лазня і що я могла б сама про це здогадатися. При цьому дуже прикрашені.
Номер до 4 осіб, але на розкладному дивані ледве містилися дорослий та дитина. Явно не для двох дорослих. Є пральна машина, але немає ніякої сушарки/мотузок.
У номері довгий стіл, купа стільців, маленький холодильник і шафи.
Кухня загальна. Давні газові плити, мікрохвильова піч у барі, вільного доступу до якої немає, дуже мало посуду. На мої претензії за тел. Потім дадуть відповідь, що треба було сказати Наталі і вона б все видала.
Ресторан відповідає фото, т. к. Більше схожий на придорожню забігайлівку. На ресторані висить оголошення про перебої зі світлом з 20 до 00. Про таке треба попереджати заздалегідь, а не ставити перед фактом!
З інтернетом великі перебої, майже весь час сиділи на слабкому мобільному.
Першого вечора рівно о 20.00 світло відрубали. При цьому на сусідній турбазі світив навіть вуличний ліхтар. Разом зі світлом зникла і вода в номері, в т. ч. В туалеті.
Години через 2 світло дали, а потім відключили до ранку. І ми ходили шукали де справити потребу та помитися. За 3500 грн. /добу, бл*ть.
Вранці ми пішли на пляж. В обід ми почули дикий гул генераторів. Світло знову відключили мінімум до ранку. Продукти зіпсувалися, а шум і сморід від генераторів стояла така, що ми не чули один одного. Самі генератори працювали для підтримки насосів і пари розеток на кухні. Періодично генератори вимикали і води вже не було ніякою.
Наталя на все відповідала, що нічим не може нам допомогти і тікала. Потім дала дві свічки.
У результаті нерви здали остаточно, я зателефонувала і зажадала повернути гроші за добу, тому що ми не отримали нічого з оплачених умов, крім ліжка. Так господар ще почав розуміти, що навіщо вода вночі (справді навіщо?) і можна її набрати в тазик (який мабуть із собою треба було везти), що в країні війна та відключення світла форс-мажор, а щодо посуду та води ми могли звернутися до Наталі і вона б нам все організувала, тієї самої, яка раз 10 нам сказала, що нічого допомогти нам не може. Так, і посилатися на війну і форс-мажор при тому, що господар дере такі шалені гроші саме в період війни свинство, тому він повинен їх забезпечувати. Тим більше, судячи з відгуків, перебої зі світлом там уже не перший місяць, але навіть сусідні бюджетні турбази змогли вирішити це питання.
Ми їхали відпочити в тиші, подихати свіжим повітрям та послухати птахів, а слухали шум генераторів та нюхали його вихлопи, сплативши 7000 грн. За 2 дні за відсутність води, світла та інтернету. У результаті, ми змогли забрати гроші за добу і поїхали раніше. Відпочити не вдалося, а нерви розбовталися ще більше.

Саша
06 августа 2023 в 22:54

Незнаю де ви відпочивали. У нас величезний, красивий, світлий, чистий номер. Гаряча вода є, кандер дме, двір прибирають.

Владислав
02 августа 2023 в 1:43

Дуже сподобався відпочинок на тур базі "Зелений вогник"
Адміністратор Наталія дуже приємна, привітна людина, допомагала у вирішені усіх питань!
РЕКОМЕНДУЮ)

Анастасія
23 июля 2023 в 16:42

Зараз відпочиваємо на цій базі відпочинку. Так, світла не було, коли приїхали. Але це форм мажор. Був холодильник загальний, морозильна камера, тобто ніхто продукти не викинув)
Вода в номерах була з 8 до 24, працювали генератори.
Наразі світло є, все чудово)

Дмитро
29 июня 2023 в 22:42

Разочарование…
Отдыхали большой компанией с детьми.
1. Администратор вечно недовольная, ничего не знает, никак не помогает в решении их же косяков.
2. Номера были убраны плохо. На полу был песок.
3. Целый день не было света - никто не предупредил даже об этом. Соответственно, не было воды в номерах, еду положили в лед, который брали для напитков.
4. Коль не было света, ходили в общественный туалет. Это катастрофа. Зайти туда можно только в хим костюме.
5. В туалете для душевой нет шторки. Результат: купаешься и весь туалет плывет, вода летит на унитаз, стены, пол. Вытяжки нет.
6. В номерах нет ни одного стула. Вещи положить некуда.
7. Коттедж: кондиционер не работал, в туалете ситуация из п. 5 и еще хуже: бортика для отделения душевой зоны нет, наклон к трапику не соблюден. Итог: вся вода вытекает в комнату.
Ходили к администратору 2 раза, чтоб пришла. Не пришла, начали просить решить вопрос или сделать скидку. Ответ: я тут человек маленький, ничего не решаю.
8. Никакого сервиса от администратора и руководства.
Пошли в 9: 30 заказать детям завтрак.
Ответ кафе: повар будет через 30 минут. При этом повар неспеша приезжает с администратором, гуляют в развалочку, веселятся, а люди ждут их. К 11 уведомили, что завтрак готов, когда мы уже были у машин уезжать. Вежливо предложили им позавтракать самим с администратором.
9. Хозяин - хам. Звонили ему решить вопрос со скидкой (были 2 суток там и в первый день хозяин обещал решить вопрос по выселению), так он нахамил, перешел на ТЫ и потом бросил трубку.
10. Есть общая кухня. Грязь страшная. Никто из тех персонала не поддерживает чистоту.
11. Возле беседки после предыдущих гостей не убраны урны, мангалы грязные.

Из хорошего:
1. Нормальный мужчина Максим, который на баре и на выдаче дров, углей.
2. Нормальный wi-fi.
3. Нормальные кровати, постель чистая, есть сетки на окнах, фумигатор.

Больше и добавить нечего.
Жаль, что люди не дорожат клиентами.
Больше не приедем и не посоветуем

Anastasiia
19 апреля 2022 в 17:25

Очень приятная баня, аккуратная и просторная зона отдыха. Парилка небольшая, но в ней комфортно находиться 4 людям одновременно. А горячий чан под соснами вообще отдельный вид удовольствия:)
были компанией из 7 человек, все остались довольны

Саша
26 февраля 2022 в 13:18

Супер комплекс! Рекомендую. Да еще на Берегу р. Орель зимой. Мангалы, дрова, банька что может быть лучше. Спасибо ВАМ. Приедем к Вам еще.

Игорь
21 февраля 2022 в 8:26

Хорошие место для отдыха. Есть современные уютные номера и домики. На территории есть банька. До речки три шага. Турбаза постоянно расстраивается и улучшается. Номера, как и баню нужно бронировать заранее (иногда за пару дней).

Стас
17 декабря 2021 в 20:47

Тихое, укромное место для лучших корпоративов для любых и самых ярких моментов и для любых случаев жизни. Приезжайте не пожалеете

Саша
17 ноября 2021 в 19:29

Не рекомендую для отдыха. Цены и "сервис" не отвечают реальности. В срубе, в котором, включена баня и уличное джакузи, по факту оказывается, что за все нужно доплачивать - джакузи 600 грн, баня 300 это с тем учётом, что номер стоит 2800, который как нас заверяли на четыре спальных мечта, а по факту одна спальня и кожаный диван в коридоре, на котором не предусмотрено нормально спать. Душ сломан, вода в душе нормально не проходит, кондиционера нет. Второй номер за 1200 в котором нет удобств, та даже нет люстры и не вымыт пол - на кафеле пятна красного цвета похожи на кровь. Везде проблема с замками, чтобы закрыть/открыть дверь нужно у сотрудников узнать какие-то особые схемы.
Ещё все сотрудники там работает день-два (удобная схема, чтобы не отвечать за слова тех, с кем был диалог при бронировании)
Пляж грязный, не убраный, ни кто его никогда не чистит, но это не удивительно, хотя бы номера мыть начали и то было бы хорошо.
И это только малость того, что есть там.

Светлана
12 ноября 2021 в 13:37

Впечатления хорошие от природы и кондиционера для деток, в номерах с 1 человека 350 грн- 4 местный домик, белье 50 грн. Но персонал отвратительный! При посетителях ругаються по поводу своей работы. Бармен сначала говорит за 1 л водки 250 грн, а через пол часа приходит и говорит- 500 грн. Делайте выводы.

Дарья
21 октября 2021 в 16:04

Отдыхали в начале сентября в коттедже из сруба. Все очень понравилось: территория, размещение (новая постройка, много спальных мест, свежее постельное белье, все принадлежности для комфортного отдыха) угли и сетку для мангала можно найти на месте. Место на пляже для рыбалки и возможность арендовать лодку, каяк - большой плюс. Есть кальян. Беседки далеко друг от друга и другие посетители не мешают отдыху)

Саша
18 октября 2021 в 7:03

Ох и заведение! Верить адмистрации на слово нельзя! Мы с компанией забронировали деревяный сруб с баней и купель за 2800 в сутки (4 спальных места и все включено - по словам администратора). По факту за 2800 деревянный домик с бесеткой, столом внутри дома, компаната для сна на 2 места, санузел с душевой кабинкой, плазма (телевизор), дополнительное спальное место на 2 места! За баню платить отдельно (300 грн при условии, что вы не у потребляете алкоголь), купель 600грн. Удивительно, что за пользование телевизора и туалета не взяли дополнительную плату. В номере грязно (паутина и пыль повсюду). Кондиционера нет! Пляж на 3 из 10! Машину припарковать поблизости трудно (как повезет)! Детей занять негде - ни качели, ни песочницы! Вобщем все норм, но 2800 дорого. И администрация по телефону (а может и пофакту) не несёт за свой " базар " ответственность. И даже собственник комплекса признает некомпетентность администрации, но ничем помочь не может! Подумайте перед бронированием номеров!

Добавить отзыв