UAOTZYV.COM

Banda Pizza Новомосковськ

Адрес Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 48
Телефон +380 (96) 500-44-55
Часы работы 08:30-22:00
Сайт bandapizza.ua
Рубрики Пиццерия
Оценка 3.8 24 отзыва
Похожие компании в категории
Sushi Family — Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 46
Пиццерия Итальянец — Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 139А
Пиццерия Итальянец — Новомосковськ, горсовет, Новомосковський провулок
Экспресс Суши — Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 40-А

Banda Pizza Новомосковськ отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
11 января 2024 в 19:58

Була вже багато разів. Нещодавно змінили меню. Зʼявились бандерброди - це смакота неймовірна. Смачні салати також. Такої піци в Новіке нема точно. Рекомендую

Алекс
05 января 2024 в 19:12

На жаль, доводиться писати негативний відгук. Піца смачна, атмосфера хороша та інтер'єр сподобався, але обман у фінансовому відношенні нівелює все позитивне. Надіслали смс про знижку на піцу 20%, ми запросили друзів, замовили три піци та напої, я запитала на що поширюється дана знижка, сказали тільки на піцу, окей. Попросила чек, мені відповіли, навіщо, ми вам зараз все принесемо і так, сперечатися не стала, бо хотілося поспілкуватися з друзями, а не гаяти час на з'ясування. Тільки вдома перевіривши вартість піци та скільки знялося грошей із рахунку, зрозуміла, що знижку ніхто не робив. Дуже не люблю коли обманюють, тому тепер не рекомендуватиму ваш заклад.

Костя
29 декабря 2023 в 4:37

Вперше відвідую заклад, дуже був наляканий бурею гнівних коментів, але все одно вирішив ризикнути, тим більше акція була на піцу 20%, гріх не ризикнути. У результаті дівчинка розповіла про якийсь кешбек та знижки. Був приємно здивований, побачивши повну та соковиту піцу. Даремно ви лякаєте людей поганими відгуками, рекомендую!

Карина
20 декабря 2023 в 2:40

Їжа смачна, піца реально «не як усі», але, бляха, маркетологи, навчіться робити нормальні вивіски на акції. Клієнт повинен знати, коли і на що діє акція, не відстоявши чергу, а по факту. Пишіть це на ваших вивісках та в соц. Мережах. Ігнорування - відштовхує. Люди купують у людей. І хоч все смачно і сподобалося, приходити туди, де ти ніби не чекають, не хочеться.

І ще, якщо написано в меню, що лате вартує 45грн, то я хочу заплатити 45грн, а якщо є додаткові умови, то почути, що це +5грн, а те +25грн, а не подивитися в чек і очманіти, що у касира дар мовлення відмовляє, коли треба озвучити вартість послуги.

Елена
14 декабря 2023 в 10:04

Дуже смачна піца. Тісто за рецептурою та смаком як оригінальна Італійська піца, бортики підпечені у печі це взагалі любов. Я приємно здивована, що у Новомосковську зʼявився заклад такого високого рівня. Рекомендую!

Cherry
12 декабря 2023 в 18:44

Заклад дуже затишний, обслуговування прекрасне, заходили вже багато разів з молодою людиною, щоразу залишалися задоволені, побували в Banda pizza нещодавно, змінилося меню, багато чого цікавого з'явилося, особливо їх новинка бандерброди, тісто смачне як і начинка, для перекушування саме те, швидко і смачно, також хочу відзначити їх глінтвейн на вишневому соку, безалкогольне, і це супер так як є ті, хто не п'ють. Рекомендую)

Екатерина
07 декабря 2023 в 21:22

Дякую! Дуже смачна піца і гарне обслуговування, дівчата всі уважні, підказали що замовити) В залі затишно і тепло) Наша сімʼя залишилися задоволена

N G
14 ноября 2023 в 23:10

Це жах! Я такого не очікувала від нового закладу! Піца маленька, не 30 см, як обіцяли! Половина піци - це бортик без начинки, тісто як лаваш, а не піца! Ще й недопечене напів сире тісто!
Заплатила за несмачну прісну недопечену піцу 215 грн. (взяла додатковий сир, що все одно не допомогло зробити її їстівною!)
Купувала піцу з собою, чекала на неї замість обіцяних 15 хв - 25 хв!
З 6 шматків зʼїли тільки 2 - інші викинули, побоялись отруїтись! Залишились голодними! Викинуті гроші та зіпсований настрій!

Анна
24 октября 2023 в 6:22

Были в ближайшие дни после открытия, во-первых забыли про наш заказ, ждали в заведении 20 минут и ноль извинений; во-вторых, очень много теста и три кусочка колбасы, не являются пиццей, может это была спешка повара. К сожалению, в Ваше заведение больше не вернусь (

Slavik
20 октября 2023 в 4:58

Найкраща піца у місті. Дуже соковита, інгрідієнти не дешеві, лимонад топ. Всім кому не подобається хай ідуть в інші місця де подають начинку на тісті, а не піцу. Там і ціна інтерʼєр відповідний.

Юлия
18 октября 2023 в 12:59

Тільки відкрили а вже відбувається не відомо що. Перший раз брали піцу, то прибори не принесли та навіть не запропонували. Какао не смачне, плаває порошок, зробили какао не солодке, попрохала цукор, принесли два стіка та ні ложки ні трубочки, мішай типу руками. Крильця готують що в середині вони холодні, міняють порцію в меншу сторону для тебе, що відкусили те просто викинули, а не замінили. Дякую «за теплу атмосферу».

Маргарита
17 октября 2023 в 9:09

Були сімʼєю вперше в Банда-піца, задоволені смаком та кількістю начинки, на що я завжди звертаю увагу.
Мені сподобалась «гавайська», дітям «чотири сира», чоловіку «мʼясна», всі задоволені
Затишний сучасний інтерʼєр, що дає змогу провести час із задоволенням.

Никита
16 октября 2023 в 7:13

Головне — піца була смачна. Сервіс не дуже, але на. Мою думку це виправиться коли персонал (а він молодий) набереться досвіду. Заклад пет френдлі, за це великий плюс. Загалом, нормальне місце, треба підтягнути обслуговування.

Катя
15 октября 2023 в 1:39

Дуже смачна піца, гарне обслуговування, кава дуже смачна. Вісі привітні, милі, старанні. Заклад дуже комфортний, з відкритою кухнею. Рекомендую)

Ирина
14 октября 2023 в 11:08

Піца дуже смачна, багато начинки. Приємний сервіс та атмосфера. Зробили все швидко та якісно! Смачна кава. Дякую дівчатам за їхню роботу!

Анна
11 октября 2023 в 13:09

Піцерія просто Супер! Дуууже смачно та швидко. Піца приємно пахне дровами. Обслуговування на вищому рівні, привітний і доброзичливий персонал. Дітям сподобались картопляні діпи і нагтси! Обов'язково прийдемо ще, і не один раз. Гарно, що у нашомі містечку зявилась Банда Піца.

8-max
09 октября 2023 в 18:48

Норм заведение. Да, пицца не такая как я привык, но мне понравилась. І оказывается у них до 11-00 скидка 50% на кофе, что не может не радовать. Персонал видно новый, но старается. В целом рекомендую.

Алёна
08 октября 2023 в 9:07

Дуже смачна піца. Гарний заклад, чудові співробітники. Рекомендую. Ви такої ще не їли, бо присутній смак диму.

Даша
06 октября 2023 в 20:52

А це так і треба? Для нас було сюрпризом те, що начебто не вистачає шматка піцци. Ще і начинки зовсім мало, порівняно із тістом (воно дуже товсте).

Вадим
06 октября 2023 в 12:46

Дуже гарний заклад. Враження наче прийшов до своїх) швидко та смачно. Креветка бекон то пушка. Так тримати

Добавить отзыв