UAOTZYV.COM

Автокондиционеры отзывы

Адрес Дніпро, 31Д, ́, просп. Богдана Хмельницького
Телефон +380 (50) 963-90-40
Часы работы 08:00-18:00
Рубрики Автомастерская
Оценка 2 4 отзыва
Автокондиціонери
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
СТО ГАРАНТО (СТО GARANTO) — Дніпро, Зоряний бул., 3
СТО Белка Сервис — Дніпро, вулиця Гусенка, 8/10
Автозапчасти в Днепре - EXIST.UA — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 38
БРИТАНІЯ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПП РИЖЕНКО А.А. — Дніпро, вулиця Холодноярська, 21

Автомастерская Автокондиционеры отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
09 ноября 2023 в 0:35

Погано.
на запитання відповідають у стилі "ти че дурень", далі тямущої відповіді немає, типу ми так завжди робимо. Запитав чому масло не pag488 як рекомендуєсч - "яка різниця, масло у нас тотал, ми зазвичай в'язкість 100 ллєм, нормально у всіх працює" яке мені потрібно, пофік. (pag488 це не бренд, це про склад і в'язкість. Тотал теж таке випускає. Читаю вдома за їх тотал acd 100fy, "розроблено для відцентрових і гвинтових компресорів роторного типу, можливе застосування в автокондиціонерах. " отакой. В'язкість майже потрапить, і добре) вакуумували 2-3 хвилини, хоча у мене лише 1 штуцер на низькому тиску. Опресування не робили, не пропонували, хоча знали що після аварії. Фарба коштує окремо 300, "і взагалі, а навіщо вона тобі, коли будуть проблеми, тоді заллємо". Скільки залили фреона, я не знаю, перепитав кілька разів, відповіді не почув. Попросив перевірити залотник - "а навіщо, з ними зазвичай все нормально" коротше зайняло це все 15-20 хвилин, 1300гр, і давай удачі. Хлопці не морочаться. Можуть нахомити, може сам залізти в машину натискати на керування кліматом, без попиту.
собі зробив висновок, що треба спочатку розпитати, потім робити. Хоч і виглядатиму я буду мозколюбом, зате спокійний буду, що не роздовбати робитимуть.

Кирилл
13 мая 2023 в 16:47

Заправили фреон поміняли прокладки на шлангах
Через тиждень приїхав каже пропускає клапан треба міняти прокладку та спускати фріон і знову закачувати
Купуйте станцію і не розводьте людей

Игорь
29 июля 2021 в 13:36

Приходилось бувати тут з різними авто, кожен раз все було зроблено швидко і добре. Раджу цей сервіс всім знайомим. Ніяких сумнівів, що все буде зроблено як потрібно, без "міфічних" проблем та витрат, мастер, якому можна довіряти!

Вадим
27 июля 2021 в 4:25

Была суббота, позвонил утром за заправку кондиционера, спросил можно ли подъехать к 5 часам, мне ответили приезжайте.
В итоге я приехал в пол 5 спрашиваю на сто где заправщик, мне говорят наберите это отдельный человек, оказалось что он уехал, и договорённость ничего не значит.

Добавить отзыв